Skip to main content

Revista de celebrităţi OK! apare vineri

 

ok-copertaAdevărul Holding lansează vineri, 12 martie, revista de celebrităţi OK!. Publicaţia va apărea vinerea, la fiecare două săptămâni. Publisherul anunţă un tiraj de 75.000 de exemplare pentru revista bilunară.

Publicitate

Licenţa pentru OK! a fost cumpărată de Adevărul Holding la sfârşitul anului trecut. Iniţial, revista era programată să apară la 19 februarie.

În primul număr: planurile cuplului Tom Cruise şi Katie Holmes de a fi din nou părinţi.

Ca şi revista mamă, OK! va fi o publicaţie glossy şi unul dintre avantajele ediţiei româneşti va fi accesul la fotografiile OK! din reţea.

OK! Magazine, publicaţia editată de Adevărul Holding, intră pe o piaţă destul de numeroasă în titluri cu şi despre celebrităţi. Pe profil, în România apar Viva! (editată de Edipresse), Story (Sanoma Hearst) şi Confidenţial (Intact). Alte titluri, dar cu accent pe paparazzi, sunt Ciao, VIP, Spy şi Star.

Săptămânalul OK! A fost lansat în Marea Britanie, în 1993, fiind editat de Northern & Shell. În 2004, titlul a apărut în Australia, iar în 2005 în Statele Unite. Din 2005, dezvoltarea a continuat în India, Mexic, Bulgaria şi Spania.

În prezent, OK! are aproximativ 30 de milioane de cititori în toată lumea şi are în aproape 20 de ţări şi zone: Australia, Austria, Azerbaijan, Bulgaria, China, Germania, Grecia, India, Malayezia, Mexic, Orientul Mijlociu, Filipine, Rusia, Spania, Elveţia, Tailanda, Turcia, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Rainwish Rainwish
    ''Diva'' nu mai apare.

Trimite un comentariu

sus