Skip to main content

EXCLUSIV:Adevărul Holding a luat licenţa pentru OK!, noul titlu de celebrităţi

 

ok-michaelRevista de celebrităţi pe care o pregăteşte Adevărul Holding se numeşte OK! Magazine, un titlu britanic prezent în mai multe ţări. Trustul a cumpărat licenţa pentru România.

Publicitate

Redactor-şef al noii publicaţii va fi Elena Stoichiţă, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate, AICI.

OK! este revista de celebrităţi numărul 1 în Marea Britanie. Apare în 20 de ţări şi s-a remarcat prin fotografiile în exclusivitate. De exemplu, acum câteva luni, revista OK! A plătit 500.000 de dolari pentru ultimele poze cu Michael Jackson în viaţă.

Deocamdată nu se ştie care va fi frecvenţa de apariţie a revistei OK! Magazine în România, lunară sau odată la două săptămâni. Revista va apărea “în câteva luni”, conform informaţiilor paginademedia.ro.

Ca şi revista mamă, va fi o publicaţie glossy şi unul dintre avantajele ediţiei româneşti va fi accesul la fotografiile OK! din reţea.

OK! Magazine, publicaţia editată de Adevărul Holding, intră pe o piaţă destul de numeroasă în titluri cu şi despre celebrităţi. Pe profil, în România apar Viva! (editată de Edipresse), Story (Sanoma Hearst), Diva (Ringier), Confidenţial (Intact). Alte titluri, dar cu accent pe paparazzi, sunt Ciao, VIP, Spy şi Star.

Săptămânalul OK! A fost lansat în Marea Britanie, în 1993, fiind editat de Northern & Shell. În 2004, titlul a apărut în Australia, iar în 2005 în Statele Unite. Din 2005, dezvoltarea a continuat în India, Mexic, Bulgaria şi Spania.

În prezent, OK! are aproximativ 30 de milioane de cititori în toată lumea şi are în aproape 20 de ţări şi zone: Australia, Austria, Azerbaijan, Bulgaria, China, Germania, Grecia, India, Malayezia, Mexic, Orientul Mijlociu, Filipine, Rusia, Spania, Elveţia, Tailanda, Turcia, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Laurentiu Laurentiu
    brr, o sa rupa piata cu fotografiile din afara. strategie buna pe nea patriciu. :)

Trimite un comentariu

sus