Skip to main content

EXCLUSIV Tony Gray este noul director de vânzări al Adevărul Holding

 

tony-grayTony Gray este noul director de vânzări al Adevărul Holding, a declarat pentru paginademedia.ro Peter Imre, director general Adevărul Holding.

Publicitate

Peter Imre:

"Am văzut mai mulţi candidaţi, am lucrat şi cu o companie de headhunting, iar el a câştigat detaşat. Îşi va intra în atribuţii la 1 iunie."

În intervalul 1995 – 2000, Tony Gray a lansat în România, ca director şi acţionar al grupului The Romanian Publishing Group, revistele glossy pentru femei Avantaje, Elle şi Viva. În prezent, titlurile sunt deţinute de Edipresse A.S., un joint venture între grupul elveţian Edipresse şi nemţii de la Axel Springer.

Experienţa lui include companii din Marea Britanie şi Olanda. A fost licensig director la Haymarket şi director de dezvoltare la compania olandeză Telegraaf Media. Timp de doi ani şi jumătate, a condus compania farmaceutică Puls Media.

În decembrie 2009, Tony Gray a fost numit director de marketing al Lowe & Parters. El a avut ca sarcină, potrivit comunicatului Lowe să integreze strategic platformele de marketing, new business şi comunicare ale companiilor din grupul format din Lowe & Partners, Initiative, Lowe PR, Brand Connection, Medic One şi Scholz & Friends.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • constantin constantin
    you are a great man,you don't must to answer to all this people. Costi
  • ileana vogoride ileana vogoride
    oh....almost forgat Tony, you are in Romania, the country who made you the great man you think you are...so you should address any of the forums in the Romanian language, you dig dwag?
  • ileana vogoride ileana vogoride
    You are just a beginner in sales execution mate...you're just lucky that romanians think highly on any foreigners! If you are so good, why are you here, in Romania? It is a known fact that 95% of all the expats are loosers in their countries and punished to work here. Moreover, not even here in this god forsaken country, nobody kept you long enough in any company. Your linked linkedin profile is a joke. Razvan Corneteanu was, and will remain the King of the Romanian Press. How long do you think you will last here? 6 Months? Loewe disposed of you like an old door mat...
  • tony gray tony gray
    If any of you anonymous doubting thomas's wnat to check out my qualifications have a look at linkedin - better still ask anyone who is anyone in media in this town. I don't think fossil is the description you would hear.
    10,000? I wish...

    Tony Gray
  • Insider Insider
    Good luck, dear Tony! La Loewe aveai o leafa de 10.000 euro pe luna. Oare cat iti da Adevarul pentru gandirea strategica cu care o sa-l dai pe spate pe cel mai bogat roman?
  • Rocco Siffredi Rocco Siffredi
    Sunt foarte curios ce va face Tony pe mai departe, ca dupa ce a "integrat strategic" business-ul la Loewe nu mai intelege nimeni nimic. Ne explica cineva ce rost are un director de Mkt la o agentie de publicitate in afara de faptul ca postul era creat pt el? Poate are inspiratia si-i aduce lui Peter Imre pe cap si penibilii din dotare, sa se mai curete agentia de ei. Altfel, e baiat ok, cu ideile sta mai prost, iar despre exemplul personal nu are rost sa vorbim: freaca menta in birou si prin restaurante, rupe usa la 5PM etc. Succes!
  • anton de la canton anton de la canton
    probabil au adus un scotian pentru proverbiala lor zgarcanie ... o sa isi manance de sub unghii cu totii, in frunte cu tontugrai asta. in max 6 luni mai ramane din adevarul doar portretul lui riciu de la poarta :P
  • borcan borcan
    Sa-l vedem acum pe "celebrul" Sabin Borcan de la Adevarul de seara, acest Bob Woodward al jurnalismului autohton, cum ii va aduce ofrande lui mr. Tony pt a-i demonstra potentialul pietei de publicitate si faptul ca Adevarul de seara poate aduce mai multi bani doar cheltuind mai mult .
  • alexandru Raducanu alexandru Raducanu
    Sunteti niste oameni rai, domnule! Niste oameni rai!

    Ia sa vedeti ca domnul acesta va recupera din contracte de publicitate pana la finalul anului cele 100 de milioane investite de Dinu Patriciu in trust pana acum!

    Nu aveti respect pentru experienta! Niste oameni rai!
  • mihnea mihnea
    Mai, eu cred ca voi sunteti golanii lui "Carnateanu" pe care tocmai ce va dat Patriciu afara! Erati cam smecheri si credeati ca ati inventat voi focul si apa calda!
  • Philip Morris Philip Morris
    1. Poate ne spune Mr Peter L. Imre care naiba e bilantul lui ca director de vanzari, ca s-a ocupat, oficial, o luna de treaba asta si departamentul ala e praf dupa plecarea oamenilor lui Corneteanu. Apoi, Tony asta o avea vreo legatura cu Anatomia lui Gray sau chiar e al mai bun om de vanzari din tara asta?
    2. Toti sefii din Adevarul Holding au fost chemati sa reduca la greu cheltuieli si investitii programate pe anul in curs. O sa se rationalizeze si apa de la wc-uri. Pentru ca Imre comunica cu sclavii de pe plantatie doar prin intermediul blogurilor, poate ne spune si noua daca se vor da oameni afara sau daca se taie si din salarii.
    3. Cea mai mare mostra de linguseala si penibilitate pe care o suporta angajatii mogulului este sa vada la intrarea in firma tabloul lui Patriciu, pus acolo de Imre. Motivatia ar fi ca il inspira. Mai exista asa ceva pe undeva, mai fratilor? Cum naiba tolereaza Dinu o asemenea aberatie comunista?
  • blabla blabla
    imre isi bate joc de riciu..si bine face, in un an o sa se intoarca mogulul in genunchi la cornete :)) hahahhaha ...lasa, ca la publicitate sunt numai distrusi aia de au ramas sefi pe acolo...asta e insa mai distrus ca ei la un loc
  • pak pak
    un om care nu a construit nimic profesional, nu poate face decat ceea ce stie: continua in mediocritatea lui! acest IMRE, FRANK, GREY persoane mucegaite pe la Low, Money Channel si acum la Patriciu.
    f tare, sa-i cheltuim banii lui Patriciu, doar pt ca noi ii spunem ca e bun si frumos! f tare!
  • apulina apulina
    sunt persoane "ingropae" profesional de multi ani. doar niste fosile cu functii, care nu au legatura cu munca,viziunea si performanta dar care poarta nume straine si au cravate misto!
    acestia sunt oamenii scosi la rampa de obositul IMRE!
    era de asteptat, n-a facut nimic ever, decat sa-l "pupe" pe patriciu!
  • nico nico
    vai de ei!toti "batranii" epuizati si trasi pe dreapta i-a adus Imre in lumina refectoarelor ca pe niste vii!
    toaca banii lui Patriciu! merita asta!

Trimite un comentariu

sus