Skip to main content

Audierea lui Diaconescu la DNA a dublat audienţa emisiunii de la OTV

 

Anchetarea lui Dan Diaconescu la DNA a dublat audienţa emisiunii de ieri Dan Diaconescu în Direct, de pe OTV. Datele arată că şi ratingul pe toată ziua a fost mai mare decât media normală.

Publicitate

Dan Diaconescu în Direct a avut aseară, între orele 19.00 şi 24.00 un rating mediu de 1,7 în mediul urban, ceea ce înseamnă că 198.000 de telespectatori s-au uitat, în medie pe minut, la emisiunea de pe OTV. Postul s-a clasat pe locul 6, după Pro TV, TVR 1, Antena 1, Antena 3 şi Realitatea TV.

În luna iunie, în acelaşi interval, Dan Diaconescu în Direct avea o medie de 0,9 rating, adică 103.000 telespectatori. Cu aceste cifre, OTV era pe locul 11 pe slotul 19.00-24.00.

Alte date de audienţă:

  • Audienţa medie pe zi a fost, ieri, de 74.000 de telespectatori (0,6 rating). În luna iunie, media este de 49.000 de persoane (0,4 rating).
  • Vârful de audienţă al zilei de ieri a fost la ora 22.56: în acel minut, pe OTV erau 416.000 de telespectatori (3,5 rating).
  • Vârfuri peste medie au mai fost atinse şi în timpul zilei. Înainte de a intra la DNA, OTV a atins un 0,8 rating (87.000 de telespectatori) la ora 13.53. Un alt vârf al după amiezii a fost la 16.43, minut cu o audienţă medie de 184.000.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu radu
    lingaii lui dan diaconescu sa-l sune pe vantu pentru ajutor,ca doar e actionar la otv,prin Magichand ltd.,...sper sa nu scape sapunul la baie ddd
  • sorin sorin
    Eu nu mai cred nimic din ce se intampla in tara asta. Nu ma mira ca totul sa fie un film prost romanesc...regizat bine.
  • paul S paul S
    Astia zic ca taica' Base' l-a matrasit pe DD. E clar ca Base' nu-i preea dus la biserica si n-ar avea scrupule, la o adica.
    Dar, e un strateg genial.
    Si nu-l vad sa faca asemenea gafe.
    Ca Diaconescu e apostolul prostimii, iar acum a devenit deja erou national.

    Ce parere ai, Petrisoare?
    Dar exprima-te cu diplomatie, ca maine te vad in tricou rosu si cu catuse!

    Si cu Rolls-Royce, of course!
    Succes, bafta si noroc.

Trimite un comentariu

sus