Skip to main content

HBO rupe relaţia cu platforma Boom TV

 

HBO România a rupt relaţia cu platforma DTH Boom. Compania anunţă că:

Publicitate

“începând cu data de 14 iunie 2010 a încetat transmisiunea programelor sale către societatea DTH Television Grup SA (platforma DTH Boom TV), în conformitate cu drepturile şi obligaţiile sale legale şi contractuale.”

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, decizia HBO România are la bază datorii consistente ale operatorului DTH, care difuza pe Boom posturile HBO şi Cinemax.

Compania DTH Television Grup este, în prezent, în insolvenţă. În urmă cu o lună, Ziarul Financiar scria că insolvenţa Boom a fost cerută de Eurosport, Romenergo, Grecos Energy, Eurocom şi UniCredit Ţiriac Bank. Aceasta din urmă a acordat Boom două credite în valoare de 18,5 milioane de euro.

ZF mai nota că DTH, care numără aproximativ 130.000 de clienţi, avea la 31 decembrie 2008 datorii totale de 74 mil. euro, dupa ce în 2008 compania înregistrase pierderi de 33,7 mil. Euro, la venituri de 17,7 mil. euro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Informaţia a venit oficial de la HBO. Vezi textul.
  • Enache Valentin Enache Valentin
    Aceasta informatie este TOTAL falsa,Boom Tv are Hbo si Cinemax.Cine are Boom Tv va rog sa comutati pe canalul 20 (HBO) si 21 (CINEMAX)si veti vedea ca aceste posturi se vad.
  • mad79 mad79
    singurul lucru ce le-a ramas bun e Champions League,in rest sunt zero barat!!!!
  • Cezar Cezar
    DigiTV rules! Pacat ca nu are mai multe posturi dedicate sau view-on-demand...
  • Tudosiei Tudosiei
    nu intra boom in faliment acum ceva vreme? sau in insolventa? in fine, cert e ca mai am vreo 5 luni din contractul cu ei si deja ma intreb daca nu cumva o sa ma trezesc pe la alt operator. sper macar sa nu fie unul obscur, care sa nu aiba macar callcenter in .ro

Trimite un comentariu

sus