Skip to main content

Liviu Mihaiu îşi mută pastilele verzi de la Realitatea TV la TVR 1

 
liviu_mihaiu 3
liviu_mihaiu 3

Pastilele despre ecologie realizate de Liviu Mihaiu vor fi difuzate de TVR 1. Începând din această lună, postul public va da filmuleţele “verzi” de câteva ori pe săptămână. De ce această mutare? Liviu Mihaiu, pentru paginademedia.ro: “Lucrez mult mai bine din punct de vedere financiar cu TVR.”

Publicitate

Vor fi aceleaşi pastile?

Liviu Mihaiu, pentru paginademedia.ro:

“Temele sunt aceleaşi, dar sunt într-o altă formă. Fiind pastile de educaţie şi atitudine faţă de anumite probleme urbane, evident că trebuie repetate, altfel nu intră în cap nimănui.”

„Nu o să dau aceleaşi pastile. Reiau anumite teme, am refilmat anumite subiecte, dar sunt şi teme noi.”

De ce s-a mutat?

“Acelaşi tip de pastile l-am mutat de pe Realitatea pe TVR. Lucrez mult mai bine din punct de vedere financiar cu TVR şi cred că filosofia acestor pastile e mult mai apropiată de misiunea publică a televiziunii naţionale.”

Câte episoade sunt?

“Pentru luna aceasta sunt pregătite opt episoade, care vor fi redifuzate. Lunar o să aibă 45-50 de difuzări.”

Pastilele au două minute şi sunt difuzate de luni până vineri, de la ora 10.10, sâmbătă de la 17.30 şi duminică la 16.55. Sunt o producţie Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta pentru TVR. Este scrisă şi realizată de Tudor Potra, produsă de Dan Drăgoi şi prezentată de Liviu Mihaiu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gerula gerula
    S-ar putea ca Sassu cel patrician sa nu fie strain de acest contract de colaborare - garnisit cu niste clauze beton, in caz de reziliere unilaterala a contractului. Parerea mea.
  • gerula2 gerula2
    Bravo Liviu! Ai cohones! Ia-l si pe Zeul somnului cu tine! si pe berecleanca! si pe alti nevertebrati botoshi de pe mosia eoliana!
  • Mihai Mihai
    Bravo Liviu!

    Noi nu avem nevoie de pastile verzi, ci de portii integi de verde. Si nu mai fiti negativisti! Luati partea buna a lucrurilor!

    Toate cele bune!
  • tudor potra tudor potra
    frati contribuabili, taxa radio-tv nu e in pericol! emisiunea asta nu e produsa de tvr din modestele voastre economii, ci din banii unor sponsori care nu se multumesc doar sa iubeaca natura in interviuri, ci si in ordine de plata. televiziunea nationala si populara nu cheltuieste, ci incaseaza bani pentru difuzare, completand astfel modesta noastra finantare cetateneasca. stiu ce spun, si eu sunt platit tot din banii aceia. despre liviu mihaiu puteti comenta multe - bune si rele - dar despre faza cu "hai la leafa la stat, ca-i mai dulce", chiar n-are rost. a colabora cu o televiziune "mai bine din pdv financiar" se traduce prin "va platim ce am convenit impreuna, nu cat va lipseste din cont luna asta". dincolo de agitatia populista, voi, in viata voastra profesionala, ati face alfel? zau, hai sa mai identificam si tinta inainte de a trage tot incarcatorul degeaba, ca in 89. cu drag.
  • coco coco
    cici becali: poti consulta anuarul "Averile din presa romaneasca" editat de Saptamana Financiara.
  • cici becali cici becali
    moralistul mihaiu traieste si el bine pe carca tampitilor care platesc taxa radio-tv obligatoriu.
    d-asta e tara asta cum e! presa, cainele de paza al democratiei, a fost dresata. liviu mihaiu, bogdan chirean, s.r. stanescu, florin calinescu si multi altii spau folosit de pozitia de presar pt a se imbogati. ar fi interesant un reportaj cu averile asa-zisilor formatori de opinie.
  • neagrigore neagrigore
    sunt o productie ... este scrisa si realizata ... nazistul din mine a inceput sa trepideze.
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Pastilele verzi sunt viagra! Eu inteleg ca Liviu Mihaiu, cu hazul lui caznit, sa-si ridice nivelul de trai unde vrea el, cu ce pastile vrea el, dar chiar pe banii mei mi se pare cam tare. Lazescu incepe bine, daca ia toate rasuflaturile altora!
  • George George
    care este cea mai grasa vaca din media?? TVR!!! baietii destepti stiu asta. pentru ca realizatorii de la Catavencu sunt mai inteligenti decat platitorii de taxa radio-TV...
  • Relu Relu
    pastila lui liviu mihaiu aduce tvr nu doar mult verde ci si ceva verzisori. deci e o afacere buna pt tvr in primul rand. cred ca trebuia sa se spuna si treaba asta in articol pt a se evita comentarii ca cel de mai sus. nu cred ca daca merge cineva la o televiziune cu un format ok si cu niste bani in geanta va fi tinut la usa. cu exceptia cazului in care e vb de rtv unde daca nu pierzi/furi bani nu existi. oricum, buna mutarea lui mihaiu, felicitari ambelor parti
  • laurentiu laurentiu
    iteleg ca stii ceva @omar . nu poti sa si detaliezi.
  • Petrişor Petrişor
    Iar bani aruncaţi degeaba de TVR
  • vetanase vetanase
    Extraordinar !!! acum nu mai are TVR-ul rating scazut
    ( apropos de "filosofia acestor pastile ", de misiunea publica a TVR bla, bla, bla)...dar ce conteaza , important este ce bine "se lucreza dpdv financiar " cu banii TVR ...
  • omar omar
    ca sa vezi. ce si,plu accepta tvr formate noi (vechi). alte case de productie depun cate 3 proiecte pe luna si nici nu sunt bagati in seama. dar nu ma indoiesc ca emisunea a fost atribuita dupa o analiza complexa.:))

Trimite un comentariu

sus