Skip to main content

Călin Hera este noul coordonator al ştirilor de la B1 TV

 

Călin Hera, editor coordonator la Evenimentul zilei conduce, de la 1 noiembrie, ştirile de la B1 TV.

Publicitate

Numirea lui vine după ce departamentul de ştiri al postului B1 TV a fost integrat în redacţia Evenimentului zilei, proces în desfăşurare în prezent.

În noua calitate, Călin Hera se va ocupa de programele de ştiri difuzate la B1 TV la fiecare oră, în intervalul 15.00 – 20.00, dar şi de alte producţii ale departamentului pentru postul TV. În acelaşi timp, el rămâne editor coordonator la EVZ (pe corespondenţi, ghid TV, sănătate, stil de viaţă şi protecţia consumatorului). Va continua să semneze zilnic Tableta TV şi, săptămânal, un editorial.

Până la integrarea echipei de la B1 (aproximativ 30 de oameni) în Evenimentul zilei, ştirile erau coordonate de Mădălina Ilinca.

Călin Hera (43 de ani) lucrează la Evenimentul zilei din 2005. A intrat în presă în 1990, la săptămânalul studenţesc NU. A lucrat apoi pentru Cuvântul şi Expres. În noiembrie 95, s-a angajat la Canal 31, care urma să devină, o lună mai târziu Pro TV.

A lucrat cinci ani la postul de televiziune unde a fost editor general al ştirilor Pro TV. Pentru câteva luni, înainte ca Realitatea TV să treacă la Sorin Ovidiu Vîntu, a fost redactor şef al postului de televiziune.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cip cip
    am fost la stiri cand ilinca era sefa..si atmosfera era foarte foarte ok. acum insa , din cate am inteles s-au canibalizat toti. uar rautatile sunt la ordinea zilei. din pacate nu mai sunt ce au fost odata..pacat ca erau chir si oameni buni..
  • Alin Alin
    Am vazut de ceva vreme ca B1 incearca sa se transforme in post de stiri, dar mai are mult pana acolo. Daca nu vor face investitii serioase in echipamante si in oameni, B1 nu are nicio sansa sa se poata bate cu Realitatea sau Antena 3. Plus ca stirile pe care le dau sunt slabute in comparatie cu alte posturi. Nu mai au nici prezentator, nici transmisii directe si se vede de la o posta ca folosesc imagini vechi din arhiva sau tot felul de furaciuni de pe internet. Nu ma uit des pe B1, dar nu am vazut sa mai aiba stiri din afara Bucurestiului asa cum erau acum multi ani, pe vremea "Stirilor Nationale" prezentate de Livia Dila.
    Nu ajunge sa-si umpla grila de programe cu talkshowuri politice. Ideea de a contopi echipa de la tv cu cea de la Evenimentul Zilei nu poate apartine decat unui om care nu are mare habar de televiziune, chiar daca paronul postului este regizor.
  • BIanca Oanea BIanca Oanea
    Ce stie Hera, taticu? La ritmul in care se misca el, toate stirile or sa fie in intarziere cu cel putin juma de ora. Hai, ca e buna asta
  • Eugen Eugen
    Calin Hera e un liberal sadea, subiectiv si slab jurnalist. Au gresit! Vor avea ce-au sadit!
  • eftimie eftimie
    In sfarsit cineva care pricepe. Also, Hera nu arata asa fioros in realitate precum in poza aia :))

Trimite un comentariu

sus