Skip to main content

CONCURS DE MESERII MURDARE: Ce l-ai pune pe Mike Rowe să facă in locul tău?

 

Publicitate

ACTUALIZARE:

Concursul 1 a luat sfârşit. Vezi AICI cine a câştigat. Vă invităm AICI la al doilea concurs din această serie.

Paginademedia.ro si Discovery Channel vă invită la concurs!

Un job are şi părţi mai puţin plăcute, mai ales acum, în vremuri de criză. Ce parte “murdară” a meseriei tale ai vrea să fie făcută de altcineva?

Dacă ai avea ocazia, ce l-ai pune să facă, în locul tău, pe Mike Rowe, realizatorul programului Meserii Murdare (Dirty Jobs), de pe Discovery Channel?

Scrie povestea într-un comentariu la acest articol (cu o adresă de mail validă) şi poti câştiga premii în valoare de 400 de euro.

Premiile:

2 Ipod-uri shuffle
2 memory stick-uri de 14 GB
2 rucsaci Discovery

Câştigătorii vor fi desemnaţi de echipa Discovery Channel, la sfârşitul săptămânii viitoare.

Începând cu 5 decembrie, Mike Rowe revine pe Discovery Channel în cea de-a cincea serie din celebra emisiune Meserii murdare.

Printre meseriile încercate în acest sezon se numără: instalator de paratrăsnete, căutător de animale şi operator al unui război de ţesut.

  • Creator şi producător executiv al seriei de pe Discovery Channel nominalizate la Premiile Emmy, Meserii murdare, Mike a petrecut ani întregi călătorind prin SUA şi lucrând ca ucenic în mai bine de 200 profesii.
  • Mike şi-a început cariera ca muzician profesionist, reuşind pe parcurs să intre la Opera din Baltimore şi chiar să îşi câştige cardul de membru al sindicatului Operei.
  • În San Francisco, Mike este cunoscut mai ales pentru apariţiile de la CBS, ca prezentator al programului Evening Magazine – de unde a plecat în 2005 ca să înceapă producţia pentru Meserii murdare. În prezent, locuieşte în San Francisco.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Liviu
    Pai mi`as deschide o ferma de porci si as incheie contracte cu restaurante, magazine si fast food-uri sa`mi livreze mancare arunca, produse expirate si alte alimente,iar dupa aceea le`as sorta si le`am fierbe ca hrana pentru porcii pe care i`as vinde mai departe la macelarii si magazine.Sa se recicleze mancarea, nu sa se arunce la gunoi fara nici un folos, asa ar fi ceva benefic, zic eu,iar pe Mike l`as chema sa ma ajute sa aleg mancarea si sa o transport la porci, iar ca bonus sa faca si putin curat la ei.
  • Stefan Stefan
    Sa puna cartofi primavara. Trebuie sa faci un mic canal, sa pui balegar si in balegar sa puna cartofii seminte.
  • Zaiti Irina Zaiti Irina
    Gunoier...mi se pare oribil de murdara meseria asta...:(
  • Giorgian Giorgian
    Cea mai urata meserie ar fi autopsier.
  • Radu Constantin Catalin Radu Constantin Catalin
    Hornar. Cel care curata cosul de fum, caci iese plin de funigina si miroase a fum. Dar fara ei multe case a'r lua foc, fara sa fie hornul si cosul de fum curatat. Ca de, sa nu se murdareasca nici Mos Craciun can vine cu cadouri.
  • ioana dobre ioana dobre
    sa cureti conturile curente ale politicienilor...
  • Fratiman Alexandru Fratiman Alexandru
    gunoier in romanaia!
  • Liviu Liviu
    Cred ca cea mai urata meserie posibila , e sa lucrezi intr-un abator si sa trebuiasca sa cari maruntaiele(matele) animalelor la container. Nici Mike nu cred ca ar rezista prea mult:))
  • Diana Diana
    Ok, nu e cazul sa te ambalezi asa! Nu-mi doream cu disperare vreun premiu, deci nu e nicio suparare pentru mine. Am vazut titlul articolului, am dat click si am zis sa completez si eu. Atat! Nu m-am uitat la date sau alte chestii. It was just for fun! Tonul folosit si apelativul "fata" nu se potrivesc, de data asta nu ai nimerit-o.
    Sa ai o zi excelenta!
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Diana, s-a terminat concursul, fii şi tu mai atentă, fată!
  • Diana Diana
    Salut,

    Am doua sugestii de meserii murdare:

    1. Sa fie veterinar intr-un sat uitat de lume din Romania si sa fie nevoit sa "monteze" vaci sau sa castreze porci pe viu.Eu am ramas socata cand am vazut asa ceva.

    2. sa fie acel om din spital care se ocupa cu pregatirea pacientilor pentru operatii. Mai exact, sa fie cel care ii epileaza direct in salon si in fata celorlalti oameni pe cei care nu s-au epilat acasa. Nu mi-a venit sa cred cand la Spitalul Universitar am vazut cum un barbat a intrat in salon si le-a luat pe toate femeile alea batrane la "epilat" cu un fel de briceag, direct in pat. Avea si o carpa umeda la el cu care... (never mind).A trecut de la una la alta, nu a fost vorba de sterilizare sau igiena, le ridica picioarele de parca le punea scutece la toate. Iar babele stateau fara probleme. Eu nu cred ca intr-un spital din afara se poate intampla asa ceva. Unii oameni din tara asta iti livreaza doze mici de socuri aproape in fiecare zi.
  • hahaha hahaha
    @irina
    Studentu la medicina.. cara carti de mii de pagini (buna gluma)
    Poate tu esti exceptia studentilor, care se implica mult in activitate, dar sa fim seriosi, nu-i ca-n filme
  • florin florin
    and the winner is...? E luni, hai cei de la Discovery cu premiile:-)
  • irina irina
    Se stie cu siguranta ca studentul la medicina isi toceste coatele pe bancile facultatii, ca isi strica vederea si coloana cititnd sau carand mereu dupa el cate o carte de mii de pagini, buna mai mult de fundatie a unei case decat de material didactic. Dar nu as vrea sa-l pun pe Mike Roke sa faca "meseria" mea pentru a se alege cu cateva boli profesioanle, ci pentru a experimenta din plin toate aplicatiile practice ale medicinei.
    O persoana mai norocoasa poate iesi dintr-o garda la urgenta de 24 de ore doar cu o depravare de somn minora, cu o oboseala musculara, dar cu sentimentul ca a reusit cu adevarat sa ajute oamenii. Dar cei mai ghinionisti dintre noi pot foarte bine sa experimenteze un “pachet complet” de lucruri dezgustatoare doar in intervalul a 24 de ore. Mi s-a intamplat ca pacientii sa ma ia prin surprindere cu o criza spontana de voma, care mi-a patat iremediabil noul halat alb, am facut tusee rectale unor oameni ai strazii care adaposteau in faldurile hainelor mirosuri greu de deschis in cuvinte.
    Am fost stropita de lichide biologice, a trebuit sa curat plagi pline de sange sau puroi, am pus suturi si am schimbat o gramada de bandaje.
    Am incercat sa tin in pat persoane sub influenta alcoolului sau al drogurilor cu stoicismul unui ultim soldat care trebuie sa-si apare frontul cu orice pret. Am avut pacienti care m-au zgariat, m-au injurat si au incercat sa ma scuipe in accesele lor de furie, si de cele mai multe ori am jucat o hora cu nefericita mea soarta nocturna numai ca sa raman neatinsa. upa o astfel de zi, dupa ce a schimat halatul minim o data si cel putin 10 perechi de manusi, studentul de rand nu mai simte decat o amorteala generalizata si o nevoie acuta de un dus lung si fierbinte. Mi-ar placea sa-l vad pe Mike Rowe trecand prin aceasta aventura pentru o zi.
  • Adrianus Adrianus
    Pe Mike Rowe l-as invita sa fie pentru o zi recuperator de creante, mai ales in aceasta perioada pe care o traverseaza romanii. Cred ca este o incercare pe masura sa.

Trimite un comentariu

sus