Skip to main content

PE SCURT: Două lucrări Graffiti BBDO în arhiva Luerzer. Curs nou la CJI. Serviciu de monitorizare al paginilor româneşti de Facebook

 

Două lucrări realizate de Graffiti BBDO se regăsesc în cea mai recentă ediţie a arhivei Luerzer – celebra publicaţie care reuneşte cele mai bune lucrări de print din lume.

Publicitate

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) organizează, în perioada 28-30 ianuarie, un curs practic cu tema Redactarea textelor pentru ecran, care îşi propune să-i înveţe pe participanţi să-şi adapteze textele la publicul ţintă specific mediilor digitale.

Agentia de comunicare in social media Stanout si dezvoltatorul de solutii web Byte Flux au lansat astăzi facebrands, un serviciu de monitorizare pentru paginile de Facebook din România, în timp real.

Lucrările publicate în arhiva Luerzer sunt realizate pentru Magic FM

Cele două lucrări publicate în Luerzer sunt printurile Softly şi OK din cadrul campaniei Dialogues, dezvoltată de Graffiti BBDO pentru clientul Magic FM. Printurile au apărut la categoria Publicaţii & Media, alături de doar alte două campanii din străinătate.

Campania Dialogues a fost desfăşurată în perioada iulie – august anul trecut şi a cuprins mai multe execuţii pentru promovarea campaniei Magic FM Muzica pentru o piele fină: constând în transmiterea unui sunet de o frecvenţă imperceptibilă pentru urechea umană, dar insuportabilă pentru ţânţari.

Despre cursul de la CJI:

Cursul organizat de CJI va fi susţiut de George Hari Popescu, jurnalist independent şi asistent doctorand la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (FJSC) a Universităţii din Bucureşti. Scopul acestui curs intensiv este de a oferi noţiuni despre lizibilitatea pe ecran a unui text şi despre modul în care ea influenţează scriitura pe un astfel de suport. Mai multe detalii găsiţi aici.

Facebrands.ro monitorizează peste 3.000 de pagini româneşti de Facebook

În prezent, Facebrands.ro are în baza de monitorizare peste 3.000 de pagini româneşti de Faceebook şi urmează, în câteva luni, să depăşească cifra de 5.000. Serviciul Facebrands urmăreşte evoluţia numărului de fani al paginilor monitorizare şi oferă analize pe baza cifrelor înregistrate în urma cercetării. “Datele prezentate de facebrands.ro sunt actualizate la un interval de 10 minute, oferind o imagine in timp real a prezentei brand-urilor romanesti pe Facebook.” a declarat Andrei Ştefan, managerul Byte Flux.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus