Skip to main content

Sorin Dănilescu, mesaj de adio pe caietul de teme al fetiţei

 

Sorin Dănilescu, fostul director Intact Interactive, a lăsat un mesaj de adio înainte de a se arunca de la etajul 5 al blocului în care locuia.

Publicitate

Mesajul, scris de Dănilescu pe caietul de teme al fetiţei lui, nu explică gestul, dar nu lasă niciun dubiu asupra sinuciderii. Ultimul mesaj, adresat soţiei, nu poate fi făcut încă public.

Trupul lui Sorin Dănilescu va fi depus astăzi la o capelă de la Cimitirul Ghencea Militar şi va fi înmormântat vineri.

Declaraţia a fost făcută de un prieten al lui Sorin Dănilescu, Dorin Chioţea, contactat de paginademedia.ro.

Dorin Chioţea povesteşte pentru paginademedia.ro:

“Aproape de miezul nopţii trecute am vorbit cu Crina, soţia lui Sorin Dănilescu, despre cei 22 de ani de când îi ştiu împreună.

Cu toate că eu credeam totuşi într-una din ipotezele autorităţilor, aceea ca Sorin să fi murit în urma unui accident nefericit, Crina mi-a citit printre lacrimi mesajul lăsat de el pe caietul de teme al fetiţei şi găsit în cursul serii.

Nu-l pot destăinui, dar e lămuritor pentru gestul premeditat. Astăzi ea îi va căuta pe anchetatori pentru a le pune la dispoziţie aceasta probă.

Soţia să nu doreşte să declare nimic presei, dorind să-l vegheze în linişte în cea mai lungă şi grea noapte a vieţii ei. Prietenii şi cei care l-au cunoscut şi doresc să-şi ia adio pot veni să fie alături de familia îndurerată."

Sorin Dănilescu va fi înmormântat vineri, la Cimitirul Ghencea Militar, unde va fi depus în cursul zilei de azi la o capelă din incintă.

Sursa foto: Refresh.ro

PRECIZARE: Dat fiind tragismul subiectului, comentariile la acest articol nu sunt permise.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus