Skip to main content

EXCLUSIV Vîntu: Nu am niciun motiv să reziliez contractul cu Sebastian Ghiţă. Adrian Ursu şi Oana Stancu ies de pe Realitatea TV

 

Publicitate

ACTUALIZARE 5: "Nu ştim de ce a fost suspendată emisiunea", povesteşte Oana Stancu într-un interviu acordat paginademedia.ro. Interviul, într-un material separat.

ACTUALIZARE 4: "Nu am niciun motiv să reziliez contractul cu Sebastian Ghiţă", a declarat Sorin Ovidiu Vîntu într-un interviu acordat, în exclusivitate, paginademedia.ro. Ghiţă a investit până acum 8 mil. de euro în Realitatea. Interviul, în articol.

ACTUALIZARE 3: Din informaţiile paginademedia.ro,  spaţiul de seară va fi ocupat de Corina Drăgotescu.

ACTUALIZARE 2: Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, unul din motivele invocate de Sebastian Ghiţă a fost faptul că ce doi jurnalişti ţineau legătura cu Sorin Ovidiu Vîntu, încălcând una din regulile impuse de Ghiţă la preluarea managementului Realitatea TV.

ACTUALIZARE 1: Şedinţa lui Sebastian Ghiţă cu conducerea postului (Dragoş Nedelcu, Sorin Freciu, Sorin Enache) nu a fost una liniştită. Care este acum relaţia lui Sebastian Ghiţă cu Sorin Ovidiu Vîntu, în articol.

Jurnaliştii Oana Stancu şi Adrian Ursu ies din grila Realitatea TV. Potrivit unor informaţii paginademedia.ro din interiorul postului de televiziune, cei doi vor realiza diseară ultima ediţie a emisiunii Ora de foc.

Până la ora redactării ştirii, cei doi jurnalişti nu au putut fi contactaţi.

Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV, a confirmat informaţia pentru paginademedia.ro.

„Le-am comunicat că, începând de mâine, nu vor mai apărea cu Ora de foc. Vom avea un nou tip de Prime–Time în noua grilă”, a declarat pentru paginademedia.ro Sebastian Ghiţă.

Şedinţa lui Sebastian Ghiţă cu conducerea postului (Dragoş Nedelcu, Sorin Freciu, Sorin Enache) nu a fost una liniştită. S-a discutat despre contractul de management?

"A existat o discuţie despre noua grilă, despre noul format al prime-time-ului", a declarat Ghiţă pentru paginademedia.ro.

El nu a comentat eventuale neînţelegeri cu consiliul de administraţie pe tema contractului de management. "Eu am un contract de cinci ani. Cine e nemulţumit, să meargă la tribunal", a completat el.

Sunt divergenţe între managerul Sebastian Ghiţă şi propietarul Sorin Ovidiu Vîntu?

Au existat şi momente în care părerile noastre nu au fost aceleaşi", a spus Ghiţă fără a da alte amănunte.

Nu am niciun motiv să reliziez contractul cu Sebastian Ghiţă

Sorin Ovidiu Vîntu spune într-un interviu acordat, în exclusivitate, paginademedia.ro că nu are niciun motiv să rezilieze contractul cu managerul Sebastian Ghiţă "pentru că îşi respectă contractul şi parametrii pe care şi i-a asumat"

Ghiţă, spune Vîntu, a investit până acum 8 mil. de euro la Realitatea. Vîntu admite că au existat discuţii în contradictoriu cu Sebast Ghiţă, dar spune că "în orice organizaţie acest lucru este normal".

Interviul, pe larg:

Petrişor Obae: Sebastian Ghiţă a declarat că a avut momente în care aţi avut schimburi de păreri opuse. E adevărat?

Sorin Ovidiu Vîntu: Normal că au fost şi discuţii în contradictoriu, că am avut şi opinii diferite dar, cum el este managerul, opiniile lui primează. Eu pot avea anumite opinii, el altele.

Pe ce tema au fost aceste schimburi de opinii?

"Au fost chestiuni legate de grila dar, repet, el este cel care ia deciziile la Realitatea."

Din informatiile paginademedia.ro, el a cerut ca ziariştii să nu mai ţină legatura cu dvs.

"Cât timp el este managerul acolo, este normal să aibă controlul lucrurilor. Am convenit încă de la început că nu va exista implicarea mea acolo.

Dorinţa mea a fost să mă retrag din Realitatea TV. Multă lume spunea că Sorin Ovidiu Vîntu dictează programele la Realitatea TV. Acesta a fost şi unul dintre motivele pentru care am cedat managementul lui Sebastian Ghiţă.

Când Sebastian Ghiţă a venit, era normal să îşi securizeze raporturile cu Realitatea TV."

Din informaţiile paginademedia.ro, el ar fi fost nemulţumit că Adrian Ursu şi Oana Stancu ţineau legătura cu dvs.

"Sunt prieten cu multă lume din Realitatea, nu cred că asta ar fi un deranj."

S-a pus problema încheierii contractului cu Sebastian Ghiţă?

"Sebastian Ghiţă a investit opt milioane de euro şi mai are de investit. De ce să schimb ceva ce merge?

În orice organizaţie mai există momente tensionate, schimburi de păreri, dar acest lucru este normal.

Nu am niciun motiv să reziliez contractul cu Sebastian Ghiţă, pentru că el îşi respectă contractul şi parametrii pe care şi i-a asumat."

Aţi declarat că veţi începe vânătoarea împotriva lui Traian Băsescu. Cum va fi implicată Realitatea TV?

"Realitatea TV nu poate fi implicată. Nu are niciun amestec în acest conflict, pentru cănu eu sunt manager acolo."

Cum veţi face acest lucru fără media?

"Astea sunt treburile mele. Media nu va fi implicată, pentru că nu este condusă de mine, ci de Sebastian Ghiţă.

Declaraţia mea de ieri nu are nicio legătura cu Realitatea TV."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    Nici io nu-mi primesc salariul la timp si tre sa platesc datoriile lu Base...si asta nu ospun ca ma plateste cineva,.Cand o sa o ducem toti bine nu o sa acceptam critici la adresa puterii...
  • Mihai Mihai
    Foarte grav ce se intampla in tara asta, nu cred ca realizeaza multa lume. Sa speram ca se vor opri lucrurile aici, altfel, nu vom mai putea fi asa de relaxati in a ne spune parerea. Pasi se fac in sensul asta, mici, dar siguri.
    Dedesubturile afacerii asteia nu le stim niciunul din noi, deci ma abtin.
    Cat despre jurnalistii in cauza, eu ii apreciez.
  • maria maria
    sunt din ploiesti si ii cunosc "tunurile " lui ghita ,nu m-ar mira sa termine realitatea functie de dorintele jucatorilor de pe piata...
  • touretul touretul
    uaaaaaaaaaaaaaaaau! ce de securisti comentatori la materialul asta!
  • V. Auraru V. Auraru
    Da` cu sefia lui Stelian Tanase la RTV ce s-a ales? Parca el era cel care raspundea de politica editoriala a postului.
  • vis vis
    Pentru Oana Stancu si Adrian Ursu
    Se vede clar ca sunteti cei mai buni, constatati cata invidie exista la cei care va denigreaza.
    Cu siguranta cei care va stimeaza sunt putini dar nu prosti
    Va doresc multa sanatate si noroc
    Cu mult drag
  • DOINEL DOINEL
    poate o ia de nevasta acum cineva pe ONUTA, acum ca nu mai are ce face pana o pescuieste vreo antena. bani cred ca si-a strans suficienti sa ii ajunga pana la pensie pentru toate laturile scurse prin ora de foc...Dumnezeu nu bate cu parul...ea zice ca a fost profi....el deja a fost avertizat de viata...
  • DOINEL DOINEL
    IN SFARSIT; ERAU CA ANA PAUKER, niste procurori comunisti, aia nu era echidistanta
  • Glisse Glisse
    Am scos de mult postul realitatea din grila. Cand aveam din cand in cand nevoie de fun, dadeam pe antena3, ca aia macar sunt circari de meserie. Acuma, daca va fi zburata din post si cretuleasca, poate voi lua in considerare reintroducerea postului in grila..nu ca mi-ar fi dragi ceilalti, dar in comparatie cu astia trei, care au fost mereu turbati si balosi,restul sunt "parfum"... Dar ce stiu eu..
  • obligatoriu obligatoriu
    presa este foarte bolnava din cauza oamenilor fara caracter care o alcatuiesc.
    daca cititi toate comentariile de la stirile postate de petrisor in jurul acestui eveniment apare urmatoarea concluzie-diagnostic:invidie, ura, dorinta de a distruge, frustrare, rautate, micime.
    iar site-ul asta este, din cate stiu eu, citit de muncitori din presa.
    colegii celor doi.
    chiar asa proasta e oana stancu, mai baieti?
    nu cumva e si curva?
    nu cumva e si cleptomana si fura papiote de ata si nasturi de la mercerie?
    nu cumva a fost si amanta lui liviu de la la?
    dar luandu-i pe stancu/ursu ca sistem de referinta, cum v-ar putea caracteriza cineva pe voi?
    eu nu gasesc cuvinte.
  • Vasile Vasile
    Bine ca iar i-a adus pe pupinbasistii de Dragoteasca si mai rau pe gagaitul de Gregoar Cartianu care nu stie sa vorbeasca RUSINE Realitatea TV, pupati-l pe Traian Basescu în 3 litere
  • unsimplutelespectator unsimplutelespectator
    Ca si un simplu consumator de emisini tv, scoaterea din grila Realitatea TV a emisiunii Ora de Foc este o greseala mare de management. Depinde acum daca aceasta greseala este intentionata sau obligata. Adrian Ursu este unul dintre putinii profesionisti ramasi in presa, un jurnalist format in presa scrisa, libera. Este o pierdere pentru acest post de televiziune, iar daca Sebastian Ghita nu stie (si se vede ca nu stie!!!) cresterea in rating a unei emisiuni tv in prime-tine este mult mai greu de facut decat promovarea Emag!!!
    Si observ ca poti portocalii au inceput subit sa citeasca (singuri sau la comanda) articolele acestui site si sa isi exprime toate frustrarile celor 12-14 procente din sondaje!
    Multa bafta Oana si Adrian, oriunde veti profesa de acum inainte!
  • adnotat adnotat
    pacat, erau singurii anti-basesti de aici, restul, subtili, cu puterea...cine nu stie acest minim lucru, nu e fin cunoscator...sper sa le fie bine, ca presa e cam "goala" sunt posturi in b1 si 10 tv... cine are tupeu sa aleaga posturile astea????
  • Titirezu' Titirezu'
    Traim la limita! NU MAI PUTEM SUPRAVIETUI CU SALARIILE ATAT DE MICI!
    Pur si simplu nu-mi pasa cine naiba a mai iesit din grila! Duca-se! Oricum au atat de multi bani ca pot sta acasa pentru tot restul vietii.
  • mil mil
    erau buni...sa nu uitam ca ei au tocat-o pe Ridzi o spatamana...altfel tolo nu putea sa apara pe sticla nicaieri, la antene era la index.

    Aia cu ALRO a fost iar o seria tare, numai ei au preluat subiectul si l-au dus departe...care merita continuare. Udrea cred ca da de baut.

    Asta cu Baclini la fel...asteptam episoadele urmatoare. Pacat, pacat...veneau vamile, ce misto ar fi fost.

    Dragoteasca e moale...daca trece de primul zid de diversiune...astia erau ca tancurile, mergeau pe fir pana il terminau.

    La A3 e mult simtirism patetic...astia erau aplicati, se vedea ca sunt jurnalisti old school. Pacat, repet...erau tari.

    Ghita...cu ce te-au prins frate? Cum sa schimbi emisiunea vedeta a postului la mijloc de saptamana si luna? E ca si cum te-ai fi impuscat in picior...ori erau prosti si macar astepti si tu inceputul lunii, venitul primaverii, un pretext...ori erau prea buni si guvernul independent avea nevoie de un welcome gift.

Trimite un comentariu

sus