Skip to main content

Angajaţii Antenei1 Târgu-Jiu au primit preaviz de concediere

 

Angajaţii staţiei Antena1 Targu-Jiu, care funcţionează în regim de franciză, au primit, în urmă cu două zile, preaviz de concediere.

Publicitate

Bebe Ionică, directorul general al societăţii Centrul de Calcul Târgu-Jiu, care are postul în franciză,  a explicat pentru paginademedia.ro că nu este neapărat vorba de concedierea angajaţilor, ci deocamdată este doar o măsură prevenitivă “în situaţia în care negocierile care vor urma nu se vor finaliza cu rezultate satisfăcătoare pentru părţile implicate”.

E o măsură de prevedere ca să nu fiu nevoit apoi să ţin oamenii în continuare fără să am ce face cu ei. Domne’ se încheie un contract, ce faci cu oamenii? Că oamenii îi am eu pe firma mea. E problema de formalităţi şi de înregistrări”, a spus Bebe Ionică.

Activitatea staţiei nu a fost afectată de această măsură. “Oamenii îşi fac treaba în continuare” a precizat Ionică.

Directorul general al firmei care a preluat, în urmă cu nouă luni, staţia locală Antena 1 în regim de franciză, a mai spus că negocierile cu trustul Intact vor avea loc săptămâna viitoare şi tot atunci se va decide situaţia angajaţilor.

“Săptămâna viitoare urmează să avem o rundă de negocieri vizavi de derularea în continuare a contractului de franciză. Sunt mai multe variante: o variantă ar fi continuarea contractului în condiţiile în care va fi renegociat, o a doua variantă ar fi preluarea pe o altă firmă.

"Nu sunt singurul implicat, sunt şi cei de la Intact şi vor mai fi şi alţii, alte firme care sunt interesate să preia în locul societăţii care operează contractul acum. S-ar putea să fiu tot eu, dar pe o altă firmă”, a mai explicat Ionică.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, firma Centrul de Calcul Târgu-Jiu plăteşte pentru franciza postului Antena1 circa 3.000 de euro pe lună.

Trustul Intact deţine 36 de licenţe audiovizuale pentru posturile locale din reţeaua Antenei 1, potrivit informaţiilor publicate de Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Despre Bebe Viorel Ionică

Bebe Viorel Ionică este acţionarul majoritar al companiei Centrul de Calcul Târgu-Jiu, care a semnat contractul de franciză cu Intact, dar şi al cotidianului Gorjeanul. La ambele societăţi el deţine funcţia de director general. Acesta mai ocupă şi funcţia de vicepreşedinte al filialei judeţene a Partidului Social Democrat.

Sursa foto: Gorjeanul

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • giuliani giuliani
    Luigi are dreptate. Din Antena de la TgJiu s-a furat pe rupte. Fostul director, un cintaret pe la Turceni, Daea Ilie Marius a bagat mina in cascaval. a fost demis din cauza ca fura. apoi s-a ales praful de Antena de la Tgjiu
  • Daniel Daniel
    Cei care lucreaza la Antena 1 Targu Jiu sa se uite putin la ce au patit colegii de la Antena 1 Cluj Napoca. Tot asa: aruncati dintr-o mana intr-alta pana cand au ramas fara serviciu, fara salarii compensatorii, fara nimic.
  • BECHERETE MARIUS BECHERETE MARIUS
    Cu oameni ca BEBE IONICĂ, NICOLAE SARCINĂ şi alţii ca ei din Gorj, care habar nu au cum se face un ziar sau se realizează o emisiune radio-tv, dar cunosc foarte bine cum se fac(si,mai ales,cum se spala) banii negri, portocalii sau...roşii, nu-i de mirare gradul de (in)cultuă al majorităţii românilor. Acest doljean pripăşit prin Gorj -IONICĂ - a reuşit în ultimii cinci ani să schimbe trei partide politice (Forţa Democrată, PD şi PSD), să concedieze sau să oblige să plece întreaga echipă de ziarişti profesionişti de la GORJEANUL (cel mai vechi cotidian local, ajuns acum pe ultimele poziţii între preferinţele gorjenilor de pretutindeni - vezi statisticile de specialitate-). S-a înconjurat de o serie de lichele cu pretenţii de mari jurnalişti, care au uitat de mult(şi de dragul banilor murdari) să scrie deontologic şi corect româneşte... Dar, cum în ţara chiorului toţii orb(eţ)ii sunt împăraţi, nu ne mai miră nimic
  • luigi luigi
    situatia la jiu e nasola inca de vara trecuta. a fost un director Daea care a fost demis ca l-au prins astia furind... acum se inchide si studioiul din Targujiu. pacat
  • vlady vlady
    si totusi, CNA nici o slova???
  • Om_ Om_
    foarte interesant cum nu se discuta nimic de situatia de la bucuresti... hmmm... inca n-are unda verde :D
  • bebe bebe
    RE.Vasile

    Ce vrei sa intelegi de la un ,,BEBE,, sa fim seriosi. Eu am incercat sa te ajut sa intelegi ceva insa, nici eu nu am inteles nimic.
  • vlady vlady
    da, contracte de productie. dar ia sa verifice CNA cate contracte de munca sunt incheiate la jiu intre cei ce muncesc acolo si detinator de licenta, sa verifice cine a inchiriat spatiul, cine plateste utilitatile , daca statiua este punct de lucru autorizat legal etc etc.. daca se vrea. eu cred ca nu
  • sorin sorin
    ce echilibru prietene cand Antena 3 a inceput sa-l injure pe Basescu din prima zi de mandat?!

    il injura de 6 ani dar ii acuza pe altii de propaganda, hotii striga hotii
  • vasile vasile
    Ma ajuta cineva sa inteleg ce vrea sa spuna domnul respectiv in acest pasaj?
    ,,E o măsură de prevedere ca să nu fiu nevoit apoi să ţin oamenii în continuare fără să am ce face cu ei. Domne’ se încheie un contract, ce faci cu oamenii? Că oamenii îi am eu pe firma mea. E problema de formalităţi şi de înregistrări”
  • george george
    Este vorba de contracte de productie si nu franciza. Este altceva? sau aceeasimarie?
  • vlady vlady
    Poi nu au cum. Conform legii audovizuale licentele pot fi exploatate numai de detinator. Dar in tara chiorului orice e posibil. MembrIi cna nu vad aceasta parte a legii, singurul interes fiind sa nu fie deranjat presedintele meu si premieru pres. In rest. .... Sa francizam bine.
  • Alexandru Alexandru
    AM o sugestie/rugaminte pt. domnul Obae: sunt interesat de situatia statiilor locale ale posturilor de televiziune (Antena 1, Pro TV, Realitatea, Prima si care or mai avea). Care sunt in franciza si care sunt proprii, cine detine francizele, statii afiliate si adresele acestora. Informatiile astea chiar nu se mai gasesc pe internet, nici macar pe site-urile respectivelor televiziuni. O sectiune a site-ului dedicata acestor informatii ar fi bine-venita si pt. traficul dvs.
  • vlady vlady
    allooooo PNA..pardon CNA (acest parchet national al audiovizualului ce va fi condus in curand de doamna procuror Iorga) ce ziceti de asta cu franciza ?? poi ce lege le da voie antenistilor onor doamnelor si domnilor procurori in audiovizual sa francizeze o licenta >>>
  • profesor profesor
    Păi ... daca sunt Antenele lui Felix ... este f normal ca detinatorul francizei sa die sef PSD. Cum, naiba, sa mai crezi in echilibrul acestui post de televiziune????

Trimite un comentariu

sus