Skip to main content

Curs intensiv de jurnalism multimedia la CJI

 

Pregătire pentru studenţii şi ziariştii mai puţin experimentaţi în jurnalismul multimedia.

Publicitate

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) organizează un curs intensiv de Elemente de jurnalism multimedia, pe 18, 19 şi 20 februarie.

Cursul este susţinut de George Hari Popescu, jurnalist independent şi asistent doctorand la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (FJSC).

Ce îşi propune cursul?

“Cursanţii vor descoperi instrumente online şi offline gratuite de editare a fişierelor multimedia şi vor explora modul în care se pot exprima jurnalistic prin sunet şi imagine fixă şi în mişcare.”

Alte detalii despre curs:

  • Taxa de participare este de 350 ron.
  • Programul cursului:

vineri, 18 februarie, orele 17.00 - 20.00
sambata, 19 februarie, orele 10.30 -15.30
duminica, 20 februarie, orele 11.00 - 15.00

  • Pentru înscriere, CV şi o scrisoare de motivaţie pe adresa [email protected] sau fax 021 311 1378.
  • Înscrierile se primesc până la 15 februarie.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zaharia Cornelia Zaharia Cornelia
    Domnule profesor, imi pare rau ca ati avut o experienta neplacuta.
  • Marilena Marilena
    Domnule profesor despre care as putea spune in jargon de maidan " dom profesor de profesor" la REALITATEA nu se prostitueaza nimeni, cei de acolo nu-l iubesc pe BASESCU, s-au strans acolo pt ca acolo exista cineva care din motive personale, stric personale nu-l suporta pe Base, profita si oameni cat pot, caci vad ca Striblea NOUA ACHIZITIE DE LA REALITATEA IL MANGAIE USOR CU PANA LA POSTERIOR PE BASE, BATE UN VANT DE SCHIMBARE IN PARERILE DESPRE BASE ale lui Vantu, pardon hai sa-i spunem Furtuna.
  • profesor profesor
    Pacat de tinerii astia dispusi sa plateasca bani grei pt a invata aceasta nobila meserie de jurnalist ... păi ... la Vantu decat te prostituezi un pic şi, gata, esti mare analist! Sper ca pe cei care fac acesta cursuri sa-i regasesc in peisajul media cat mai curand ... poate mai detoxifica putin atmosfera ...

Trimite un comentariu

sus