Skip to main content

EXCLUSIV: Un fost director din Pro TV va coordona marketingul Antena 3

 

Marsha Greenberg, unul dintre oamenii de bază care au contribuit la lansarea Pro TV în urmă cu 15 ani, va coordona de la 1 iunie echipa de marketing a postului Antena 3. În primă fază, ea va fi consultant al postului de ştiri.

Publicitate

Stabilită de mai mulţi la Las Vegas, Marsha Greenberg a lucrat mulţi ani la Pro TV. Până să lucreze cu Adrian Sârbu, şi-a trecut în cartea de vizită companii precum Warner Bros şi CBS.

Carte de vizită:

  • Septembrie 2007 – Prezent: Catapult Creative Partners (companie de marketing şi publicitate)
  • 1995 – 2000: Director, Pro TV, Acasă TV, Markiza TV
  • 1983 – 1985: VP Creative Services (marketing şi publicitate)
  • 1982 – 1985: Departamentul publicitate şi promo la Warner Bros, zona de pay TV
  • 1978 – 1982: Scenarist şi producător CBS
  • 1976 – 1978: Copywriter, Time Life Books Inc.

Marsha Greenberg urmează să revină în România. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, ea va fi pentru început consultant pentru Antena 3. După câteva luni, va coordona marketingul pe toate produsele media audiovizuale ale Intact.

"Pentru moment, nu pot comenta această informaţie", a declarat Mihai Gâdea, director Antena 3, pentru paginademedia.ro.

Alţi doi oameni cu care Marsha Greenberg a lucrat la Pro TV au venit deja la Antena 3. Este vorba de Bogdan Albu (fost şef la promo, în Pro TV) şi de Dorothea Ionescu Vănău, numită project manager Marketing şi Comunicare al diviziei de ştiri. Cei doi au realizat deja primele seturi de promo-uri pentru Antena 3. Alţi doi oameni care au lucrat cu Marsha Greenberg la Pro TV vor veni în echipa de marketing.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anti A1, A2, A3 si A4 Anti A1, A2, A3 si A4
    In plus, nicio stire la A1 nu este prezentata impartial.
  • Anti A1, A2, A3 si A4 Anti A1, A2, A3 si A4
    De cand exista, Antena 1 a copiat ProTV. Din pacate pentru ei au fost mereu cu un pas (sau mai multi, ca acum) in urma. Au mai luat oameni din Pro si in alti ani si degeaba.
    La stiri nu vor ajunge in veci in fata Pro, macar din doua motive: calupul dedicat partidului si intonatia penibila (toate frazele se termina in aceeasi intonatie) a vocii din spate care povesteste stirile.
  • cristi cristi
    Imi amintesc cand au venit "expertii" de la ITN cum faceau ochii mari cand vedeau si auzeau una alta, exact in perioada in care antenistii 3 vroiau sa desfiinteze sportul si meteo la o televiziune de stiri :). cum au venit asa au plecat, evident cu cardul ceva mai plin
  • M M. M M.
    @Andrei: Moşu' a mentinut avansul fata de antene in cei trei ani, ba chiar l-a crescut usor pe alocuri.

    Ceea ce face trustul Intact mi se pare o oarecare disperare. Dupa ce acum ceva timp citeam ca isi adusesera consultanti americani - care n-au imbunatatit nimic din ce vad, apeleaza la solutia asta.
    Nu vad sa aibe nicio sansa atata timp cat nu schimba strategia (programe, editorial, marketing)din radacini si nu isi motiveaza oamenii cum ar trebui.
  • andrei andrei
    Lovitura de imagine!...cel putin
    Marsha e un mega specalist caruia pro-ul ii datoreaza fff mult. Altfel, e o scorpie care va scoate untul din antenisti, va garantez. N-am fost niciodata in gratiile ei dar, trebuie sa recunosc!, m-a invatat meseria pe care doar cei de la inceputurie pro-ului o stiu. Maria apostol nu a apucat-o pe Marsha, a aparut dupa plecarea ei.
    In ceea ce priveste sansele de reusita cu antenele, trebuie avut in vedere ca pro-ul l-a avut pe dl. Sarbu, the one and only in televiziune. Va fi o mare provocare pentru "Mosu'" sa mentina avansul fata de antene.
    O miscare interesanta care trebuie urmarita.
  • simona simona
    A calcat rau pe coada pe unii dintre dumneavoastra venirea Marshei in Intact. O platiti dumneavoastra? e retribuita din bani publici? Pe cine ar putea deranja asa de tare sosirea unui specialist in marketing decat pe cei care lucreaza la concurenta, care, grabiti au inceput sa arunce cu pietre. Daca stiti cine este Marsha Greenberg, inseamna ca lucrati in media. Daca aruncati cu pietre, inseamna ca stiti cat este de capabila. pentru ca altfel nu v-ar interesa cui ii mai plateste intact salariul. Vedeti-va de viata.
  • udi alan udi alan
    cum a zis gadea, ca "deocamdata nu pot sa comentez" ! adica "e UNU(A) MAI BUN DECAT MINE?!?"...vine la vale dl gadea?! incet incet...gata cu tv-shantzul de la antena 3?! si dl stan, si dl badea?! vai, nu se poate!...ma da' de cu nu l puse ma consultant pe mircica, ma?! ...cica vin alegerile, deci! ne ascutim topoarele, securile, securitatile si securistii, mai vechi, mai noi, mai dintotdeauna!...
    o celebritate din" romania plai cu dor" cum facu un pas in afara, cum deveni o nulitate, iar o nulitate din america, facu un pas pe dambovita si deveni VEDETA!...
    tara fara destin.
  • ionut ionut
    cum era concurenta la stiri, Adreea Esca vs. mustata lui Radu Cosarca ,ca-si lua bataie antena 1 din 1995 pana acum
  • mad79 mad79
    Cand au venit americanii la Pro,eram o tara virgina,fara mare scoala in televiziune,acum insa ne-am mai desteptat si noi,iar piata tv-ului a luat-o pe o panta ce duce spre abis.Degeaba mai vin americanii ca ii manelizm si facem tot cum vrem noi!Pacat ca nu a venit sfarsitul lumii,asa poate se nastea un popor mai curat cu principii sanatoase si de viitor!
    Revenind la murtare,nu pot sa nu compar mutarea aceasta cu ce am citit zilele trecute cum ca Money Channel,va fi alipit/inghitit de CNBC,adica tot de niste americani.E un start,dar la Felix e greu,mai ales cu trecutul recent dezvaluit!
  • dani dani
    nu inteleg de ce atata agitatie. pro-ul nu este raiul pe pamanat, nici un model de profesionalism. OK, sunt peste celelalte televiziuni, dar nu uitati ca ei au adus manelistii si vacanta mare....si altele, dar memoria scurta ne omoara.
    intact isi ia iar teapa cu americanii, care nu cunosc si nu pot intelege piata din romania.
  • che guevara che guevara
    nu pot mai mult cei de la antene. ei sunt regii tehnicii copy paste( protv). dupa celebrul motto mereu aproape niciodata inauntru?
  • ionut ionut
    cand o sa vada babaciunea ,ce mizerie si manipulare face Gadea si antena se cara imediat la Warner sa continue Tom si Jerry
  • George D George D
    Haideti sa fim seriosi, antena 1 cel putin, a avut o mie de sanse sa depaseasca proul, dar nu a vrut. Felul in care se face business acolo este deficitar. Se inchid emisiunile bune, se folosesc aceeasi oameni slabi, se muta oamenii buni pe tronsoane proaste si asa mai departe. Mai mult decat atat, se aduc oameni slabi pentru a face minuni. Dorothea ionescu? Pe bune? A facut ceva treaba cu ani in urma si dupa s-a mutat la tara. Acum s-a plictisit acolo si a venit la oras. Mai e un pic pana isi da si gadea seama de greseala pe care a facut-o prin aducerea ei acolo. Profesionalism zero. Marsha? Stim ce a facut in si cu proul. Dar oare mai merge aceeasi reteta acum? Sau vine cu ceva nou? Sper ca da, dar nu cred sa reuseasca cu noua echipa de acolo.
  • Liana Voiculescu Liana Voiculescu
    Postaci ai Intactului, da, v-ati prins. Sunt eu Maria.:)) Am glumit. De fapt, sunt un sculer-matriter dependent de Pro TV. Daca mi-ar fi placut Gadea, sigur as fi avut un doctorat la Harvard.
  • Adrian Sarbu Sobaru Adrian Sarbu Sobaru
    Hai mai Maria Apostol de cand semnezi tu cu Liana Voiculescu? Ti-e frica de intoarcerea Marshei in Romania?

Trimite un comentariu

sus