Skip to main content

EXCLUSIV. Sorel Radu pleacă de la regia de vânzări a Adevărul Holding

 

Sorel Radu, director general al regiei Media Point, a decis să plece de la conducerea regiei de publicitate care administrează produsele Adevărul Holding.

Publicitate

El a invocat într-un scurt interviu pentru paginademedia.roo relaţie foarte tensionată” şi “schimbarea raportării MediaPoint la Adevărul Holding”.

Detalii, în continuare:

Petrişor Obae: De ce ai luat această decizie?

Sorel Radu: “Este o relaţie foarte tensionată şi nu funcţionează la standardele de care aveam nevoie pentru a face performanţă aici.”

“Pe de altă parte, la nivel de structură, ei au alte planuri. Se doreşte un fel de subordonare a regiei faţă de Adevărul Holding, ceea ce este diferit de înţelegerea mea iniţială.”

“Strategia şi sistemul de raportare se va schimba şi, din ce ştiu acum, nu se respectă cee ce s-a stabilit când am venit aici.”

Are vreo legătură cu targetul de vânzări al MediaPoint?

Nu are nicio legătură cu targetul de vânzări.

Cât s-a făcut din cele 10 milioane de euro?

Nu pot da aceste informaţii.

Regia MediaPoint va continua să existe?

Din informaţiile mele, da.

Când vei pleca?

Eu m-am pus la dispoziţie până la sfârşitul lunii iunie.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    pentru toti frustatii de mai sus: cine face performeaza trebuie sa fie bine platit. asa se face diferenta intre cei cei buni si cei mai putin buni. cine nu accepta asta sa se intoarca in comunism unde toti erau egali.

    @publicitarul: nici cu 3 lei 50 tu nu esti in stare sa vinzi nimik. doar gura este de tine! (si nici asa nu faci treaba buna) dar continua sa scrii (lingi) aici poate te remarca si te angajeaza cineva la adevarul. bine pa!
  • dorin dorin
    stau mai greu cu sincronizarea, tin doar nasul, coada...mi-o tii tu? :)
  • Media Punct... si de la capat Media Punct... si de la capat
    Ohoho !!! Asta chiar ar fi tare :))) Ar iesi ziarul alb negru de la atatea articole fara pic de reclama :)))) Come on...voi va auziti ??? Hai pa pa !
  • reporter reporter
    :) ține coada sus-sus... și nasul așijderea :)
  • dorin dorin
    Pt pulbicitarul si nu numai, cateva remarci: 1) tu din ce echipa esti? nu te-a vrut niciuna? :))))) 2) "nesimtire" se cheama ceea ce indrazneti sa sugerezi, cum ca ca pupincuristii Adevarul au dreptul sa graiasca, restul sa taca pe vecie. Deci... draguta.... mi-am castigat demult dreptul la opinie, incearca altundeva! 3) Sorel a furat pt ca a PUTUT, o stie toata lumea, deci...bravo lui ca a stiut sa repereze oportunitatile si fraierii din piata(sa-l furi pe unul ca sirbu, ca vintu si la final sa lasi pestele cel mare - patriciu, io zic ca-ti trebuie si creier si cohones (tu ai macar una dintre ele?) 4) echipa lui sorel a castigat si castiga pe masura castigului lui sorel:), ce zici de treaba asta? Te oftici, nu? Stiu, si eu (lucrand in aceeasi bransa, recunosc ca mi-am ros unghiile de multe ori de invidie ca n-am facut parte din echipa lui ATOMICA :) , iar faza cu cazaturile adunate de pe piata in echipa lui...eu stiu ce sa zic..mi-ar placea sa fie asa, da' nu e....ii cunosc pe multi dintre ei, si pot sa confirm ca sint "spuma" aleasa din media pro, ca sint cei care au facut banii aia multi si pt ei si pt vantu in catavencu si care acum, chiar si pt 7 luni au ras in nas tuturor, s-au reinventat in media point si urcati pe caladaramul de bani facuti la alte trusturi, pot si stiu inca sa mai faca! nasol, nu?:) astept raspunsul tau negresit, spre deosbire de tine, iti dau dreptul la replica :))))
  • publicitarul publicitarul
    @costin: baiete, poate ca din afara se vede doar ca in paginile revistelor si ziarelor de la adevarul sunt multe reclame.intereseaza-te si afla cu cit s-a vindut pagina, si-o sa te umfle risul. Pai la 3 lei 50 full page vinde publicitate si femeia de serviciu. Asa ca... treci la loc in banca, ai 4.
  • costin costin
    Publicitarule imi pare rau pentru singuratatea neuronului tau. Daca ai lua orice monitorizare oficiala a pietei, ai citi un ziar sau ai intra pe site-urile adevarul ai vedea cata publicitate a fost adusa de echipa lui atomica. Frustarile personale tine-le pentru tine si eventual angajeaza-te la adevarul ca gandesti bine de tot. Sigur nu il eclipsezi pe tony si astfel te va accepta in echipa lui.
  • publicitarul publicitarul
    pentru dan, dorin si ileana: probabil sunteti din ecipa minunata a "minunatului" sorel. daca ati avea un dram de bun simt (ceea ce nu aveti) ati sta i banca voastra. bine zice "vorbaretul" stie toata presa cit a furat individul asta si la sirbu, si la vintu. sper ca s-a dezmeticit cineva la adevarul sa vada si sa opreasca minariile lui sorel si a echipei lui atomice, invatata sa fie platita cu salarii de mii de euro.
  • "sorel" "sorel"
    Personal, ma mir ca a durat atat! Sorel si-a adus acolo toate "cazaturile" adunate de pe unde au reusit sa se aciuieze dupa Realitatea - Catavencu, echipa care fie vorba intre noi nu a avut nici o performanta nicaieri pe unde a fost. Imre ar trebui sa se uite bine si prin ograda proprie acum ca a rezolvat problema de la Media Point. Sa mai termine si cu "espatii" care nu fac altceva decat sa isi gaseasca de lucru, ca sa isi justifice salariul...dar simt eu ca nici aceea nu mai au mult de trait....Sorel dragule, oricum tot spuneai tu in piata ca macar 6 luni sa dureze Media Point ca oricum mai mult nu te intereseaza....uite ca a tinut 7 luni...chiar ai bulan roscovanule! :) dar te-a tinut in brate madam fluturas....ca vorba aia...stii tu mai bine ce si cum...te-a scos din saracie! Acum o sa ai mai mult timp de e-research...sa-l mai dezvolti un pic cu banii castigati la media point...Bafta Sorele! Celorlalti...cautati-va de serviciu slugilor!
  • cosmin cosmin
    Bai desteptilor, nu trebuie sa stiti carte, e suficient sa va uitati pe poze si va veti da seama de cata publicitate in plus a adus echipa lui Sorel.
  • reporter reporter
    sorel și "echipa" lui n-au fost in stare sa aduca publicitate la publicatiile trustului - asta e adevarul de sub pres...
  • Vorbaretul Vorbaretul
    Bravo lui Imre ca a luat masura repede! Il mai halea Sorel cu gasca de niste sute de mii inca vreo cateva luni, cu promisiuni de mai bine si fara sa ii pese de bugete realizate, incasari, etc. Se pare ca Sorel & Co nu au inteles ca porceala de la Catavencu 2007-2008 nu va mai avea loc nicicand. Regulile pietei se bazeaza pe performanta de vanzari combinata cu incasari si raportata la veniturile vanzatorilor care nu pot fi aberante, asa cum se intampla acum la Media Point.
  • Razvan Razvan
    Sorel a luat o decizie corecta, e bine cunoscut pe piata ca AH prin domnul Imre schimba conditiile cand si cum are chef fara sa tina cont de investitiile partenerilor. Ceea ce ma mira este ca a asteptat atat sau ca s-a prins atat de tarziu. Succes Sorel pe mai departe, meritai mai mult oricum fata de ceea ce ti-a oferit AH, nu e vorba de bani ci de confortul de a construi ceva durabil si inteligent!
  • dan dan
    daca pentru Adevarul Holding ar conta banii din publicitate, demisiile media point i-ar afecta cu adevarat. dar asa, nici macar nu ii intereseaza, ca nu isi iau salariile in functie de ceea ce produc cu adevarat. la ei ... luna trece, leafa merge.
  • dorin dorin
    ce tare ar fi sa-si dea demisia in masa cei de la media point si sa-i lase cu buza umflata pe cei de la adevarul :))

Trimite un comentariu

sus