Skip to main content

27 iunie: Sorin Freciu şi-a dat demisia de la conducerea Realitatea Media

 

Sorin Freciu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA) al Realitatea Media. Acesta a declarat pentru Mediafax că pe 29 iunie va avea loc o Adunare Generală a Acţionarilor (AGA) în cadrul căreia va fi ales un nou preşedinte al CA.

Publicitate

Freciu a precizat că el nu va mai avea nicio implicare şi nicio funcţie în cadrul societăţii Realitatea Media, unde este şi preşedinte executiv.

"Probabil, Consiliul de Administraţie va numi un nou preşedinte executiv. Nu mi-am dat demisia şi din această funcţie, dar, după părerea mea, e implicită", a spus Freciu, precizând că şi-a exprimat dorinţa de a nu mai avea nicio implicare în trustul Realitatea Media.
Sorin Freciu: Noul preşedinte al CA Realitatea Media va fi ales pe 29 iunie

McCann Erickson România a câştigat sâmbătă seară la Cannes, cel mai important festival de publicitate, două noi premii pentru campania "Noul Rom" - un Titanium şi un Gold Lion, informează agenţia, scrie Mediafax.

Distincţia Titanium, primită sâmbătă seară, de McCann Erickson România, este un premiu care se acordă pentru cele mai bune şi inovative idei din festivalul de publicitate de la Cannes. Totodată, McCann Erickson România a primit şi un Gold Lion la categoria Integrated.
În total, agenţia McCann Erickson România a primit, anul acesta, nouă premii în cadrul festivalului Cannes Lions, toate pentru campania "Noul Rom".
Alte două premii la Cannes pentru reclama realizată de McCann Erickson România - VIDEO

Radio România va transmite în direct şi în exclusivitate pentru ascultătorii săi partida de box din 9 iulie, de la Bucureşti, dintre Lucian Bute, campion mondial IBF la categoria supermijlocie, şi Jean Paul Mendy, scrie Mediafax.

Mult aşteptatul meci va putea fi ascultat pe postul Radio România Actualităţi, pe posturile regionale, iar pentru românii din diaspora, prin intermediul Radioului România Internaţional.
Radio România va transmite în direct partida de box dintre Lucian Bute şi Jean Paul Mendy

IMAS Marketing & Sondaje şi GfK România au câştigat licitaţia organizată pentru alegerea companiilor de cercetare care vor furniza Studiul Audienţei Radio în perioada 2012 - 2015, scrie Mediafax, care citează un comunicat postat pe site-ul Asociaţiei pentru Radio Audienţă (ARA).

Surse au declarat pentru Mediafax că potrivit caietului de sarcini al licitaţiei urmează ca în următoarea săptămână Asociaţia pentru Radio Audienţă să poarte negocieri cu IMAS Marketing & Sondaje şi GfK România, în legătură cu preţul şi modalitatea de punere în aplicare a ofertelor, nefiind exclusă posibilitatea ca aceste două companii să conlucreze pentru a furniza Studiul Audienţei Radio în perioada 2012 - 2015. Potrivit aceloraşi surse, ierarhia câştigătorilor nu mai poate fi schimbată.
La licitaţie s-au înscris şapte companii. Ponderea ofertei tehnice a fost de 60%, în timp ce ponderea ofertei financiare a fost de 40%, după cum au mai spus sursele citate.
IMAS şi GfK au câştigat licitaţia pentru alegerea furnizorului audienţelor radio între 2012-2015

La sfârşitul săptămânii trecute, telespectatorii postului OTV au fost invitaţi să trimită sms-uri pentru a câştiga un bilet clasa VIP la Bucharest GrandPrix, o cursă auto ce ar fi trebuit să aibă loc în jurul Palatului Parlamentului, între 19 şi 21 august. Pe 23 iunie, Auto GP, cei care organizează astfel de competiţii pe tot globul, a anulat etapa de la Bucureşti, notează Adevărul.

Cu toate acestea, joi, 23 iunie, şi vineri, 24 iunie, Dan Diaconescu şi-a invitat telespectatorii să participe la concurs. Câţiva români au şi câştigat, după ce au trimis mesaje care au costat 3,5 euro fiecare. Premiile promise însă nu mai pot fi acordate atât timp cât raliul este anulat.

Cei de la OTV susţin că nu au avut idee despre decizia organizatorilor cursei auto pe care dau, de altfel, şi vina pentru încurcătura creată.
Dan Diaconescu a vândut bilete la un raliu anulat

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Devil Devil
    Dl Sorin Freciu mai bine ar da salarile la The Money Channel ca nu au decat 11 zile de intarziere,se pare ca au intrat la grila de vara de neplata ca anul trecut

Trimite un comentariu

sus