Skip to main content

Dragoş Vărşăndan pleacă de la Ringier Romania

 

Dragoş Vărşăndan, Director Executiv al Diviziei de Reviste din Ringier Romania părăseşte compania de la 1 septembrie, potrivit unui comunicat intern.

Publicitate

Mai jos, comunicatul intern:

Dragoş Vărşăndan părăseşte Ringier Romania după 11 ani

Dragoş Vărşăndan părăseşte funcţia de director executiv al Diviziei de Reviste din Ringier Romania începând cu data de 1 septembrie. Dragoş a lucrat în Ringier timp de aproape 11 ani, fiind pe rând redactor, editor coordonator şi redactor şef la revistele TV mania şi TV Satelit, publisher al revistelor Bravo şi al ghidurilor tv, iar în ultimii patru ani, responsabil de portofoliul de reviste, fiind membru în boardul Ringier Romania şi reprezentant al acestei firme în Consiliul Director BRAT.

Dragoş Vărşăndan: “Am luat această decizie dupa multe luni de chibzuinţă. Are legatură, în mare măsură, cu dorinţa mea de a schimba ceva, de a începe un nou drum, după atâţia ani în presă, dar mai ales la Ringier. Este o decizie grea, pentru că mă leagă foarte multe amintiri şi proiecte frumoase de această firmă, însă eu cred că e o decizie înţeleaptă şi sper că se va dovedi şi inspirată pe termen lung. Le mulţumesc din suflet tuturor colegilor mei foşti şi actuali pentru cei 11 ani şi le urez succes în continuare.”

Mihnea Vasiliu: “Respect decizia lui Dragoş şi înţeleg raţiunile care l-au determinat să o ia. Îi mulţumesc pentru contribuţia avută la administrarea portofoliului de reviste, mai ales în ultimii ani, foarte grei pentru industria noastră. Îi doresc mult succes.”

În perioada următoare, Dragoş se va dedica unui proiect antreprenorial, însă nu exclude posibilitatea de a continua să activeze în domeniul media.

Iată ce a declarat Dragoş Vărşăndan pentru paginademedia.ro:

Cristiana Constantinescu: De ce pleci de la Ringier?

Dragoş Vărşăndan: Este o plecare cu acordul părţilor, e o decizie pe care am discutat-o cu Mihnea Vasiliu în ultima lună şi, iată, acum a venit şi anuţul.

Şi cum a fost primit?

Momentan, reacţiile sunt emoţionale, mulţi dintre colegi nu se aşteptau să iau decizia asta, dar cred că lucrurile vor intra în normal foarte repede.

Ce vei face în continuare?

Principala mea preocupare în perioada următoare va fi un proiect antreprenorial, este vorba de un site de comerţ pe care vreau să-l materializez cât mai curând. Lucrez, deja, de o lună la el şi o să povestesc mai multe despre el atunci când va fi gata.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • Rizescu Rizescu
    Hai sa nu aruncam cu noroi in oameni! Daca va ganditi mai bine, toata industria de media a avut de suferit in ultimii ani. Prin urmare, sa aratati cu degetul mi se pare un gest de-a dreptul stupid. Tot respectul pentru Dragos!
  • lola lola
    @Anca: mai bine ti-ar fi jena ca ai lucrat cu Dragos. Iar faza cu orice sfarsit e un inceput, e buna de scris intr-un oracol. Eu nu pricep ce atatea incurajari lacrimogene pentru un om care a fost concediat fiindca, de multi ani, lua absolut degeaba salariu de mare manager. Varsandan nu trebuia numit director de divizie. Nu avea nicio legatura cu o asemenea functie. Toti cei careau lucrat/lucreaza in Ringier ar trebui sa stie asta. Cei care nu stiu sunt 1.) din gasca lui; 2.) fostele lui amante; 3.) incompetenti, ca si el. Simplu ca buna ziua.
  • adrian adrian
    Comentarii made in Romania. A facut "destule lucruri bune". In business, o asemenea exprimare n-are ce sa caute. Aproximarile, formularile vagi sunt bune de o sueta in pauza de tutun. In afaceri, ne trebuie rezultate. Stie sa se poarte cu oamenii? Adevarul e ca apiratiile functionarului roman se opresc la nevoia ca seful sa il mangaie pe crestet. Faptul ca e un om bine crescut si cu bun simt, il face un candidat redutabil la respectul gospodinelor de la bloc, nicidecum un manager performant. Iar comparatia cu "alti manageri din presa romaneasca" nu sta in picioare, fiindca Varsandan NU e manager de presa. Ramane un modest redactor-sef de ghid TV, precar instruit si perpetuu impostor. In fine, povestea cu vanzarile bune, datorate lui Dragos, nu poate face altceva decat sa starneasca rasul.
  • cristina cristina
    @vasile: are flerul de a-i detecta pe incompetenti, n-a avut inima sa-i concedieze. Dragos, respect pentru tot ce-ai realizat. Si nu pune la suflet ce spun mizerabilii, astia nu-s buni decat sa otraveasca aerul in jurul lor.
  • adriana adriana
    Varsandan nu stia ce trebuie facut, asta e realitatea. Palaria pusa de Ringier pe cap a fost mult mai mare decat putea el ducea. Dragos e doar o greseala de-a lui Claudiu Serban, omul cu cel mai mare talent in a se inconjura de incompetenti care sa-l faca sa para un rebut mai mic decat este.
  • Anca Anca
    Am lucrat cu Dragos la Ringier si il respect deopotriva ca om si ca profesionist. Mi-e jena de vorbele ieftine aruncate de unii mai sus. Noroc ca, la cum il stiu eu pe Dragos, este suficient de echilibrat incat sa nu le puna la suflet. In rest, cred ca isi va aminti si el in curand, la fel ca mine cu cativa ani in urma, ca orice sfarsit e un inceput.
  • geo geo
    Nu poti sa vorbesti de ei separat, ca sint ca omu' cu umbra lui. In rest, e simplu sa-l evaluezi pe Dragos...uitati-va la rezultatele revistelor. Si la calitatea lor din ultimii ani. Asa ca eu cred ca un singur lucru e valabil: trebuia invitat sa se apuce de antreprenoriat acum multa vreme. Dar a profitat de tutela unui manager elvetian precum Hagger, care probabil nici nu intelegea bine ce facea/zicea Varsandan, si era fff usor de dus cu presul.
  • Mirela Mirela
    Pai "flerul" de a scapa de incompetenti e una dintre cele mai importante sarcini ale unui manager performant. Ca doar nu platesti cu salariu mare un ditamai sef de divizie care sa aprobe coperti de revista si sa fie baiat de gashca atunci cand il intalnesti pe hol.
  • vasile vasile
    Bai, terminati cu prostiile, singura vina a lui a fost ca nu a stiut sa scape de incompetentii care il inconjurau in rest chiar a fost un bun manager. Daca ar fi avut si flerul de a concedia oameni era chiar perfect pentru slujba asta.
  • fost coleg fost coleg
    Succes, Dragos. Injuraturile unor "spectatori" sunt firesti intr-un mediu ca presa romaneasca, dar exista infinit mai multi fosti colegi care-ti apreciaza loialitatea, bunul simt, pregatirea si, mai ales, omenia. Pentru ca niciodata n-ai uitat de unde ai plecat!
  • Invidia e mare Invidia e mare
    De unde ati adunat atata frustrare si atata invidie? Mai bine v-ati uita un pic la voi si nu ati mai varsa atata venin pe blog. O avea si Varsandan vina lui, dar cei care au lucrat cu el stiu ca a facut destule lucruri bune. In primul rand, stie sa se poarte cu oamenii. Spre deosebire de multi alti manageri din presa romaneasca. E un om bine crescut si cu bun simt. Iar revistele de la Ringier au vandut bine ani de zile, mai ales datorita lui. Dar voi stiti bine asta. Ia mai lasati invidia si apucati-va de altceva mai bun decat sa va varsati "talentele" aici.
  • roxana voloseniuc roxana voloseniuc
    Ma intreb cine sint toti acesti indivizi care scriu aceste comentarii, care isi varsa veninul cu atit de mult patos. Ce functii au ei in presa, sau ce functii si-ar dori de fapt sa aiba, ce ii recomanda sa faca astfel de aprecieri..cine i-a umplut de atita ura, lasitate (e usor sa scrii sub pseudonim) si ignoranta?!!!
  • marius marius
    Cred ca vorbiti de Claudiu Serban, nu de Dragos. Am lucrat cu el si chiar a tras pentru intreaga divizie.
  • Elena Elena
    Bai, oricat de multi bani i-ar fi dat Ringier lu' Varsandan sa se care, Mihnea poate fi sigur ca a facut o investitie foarte buna!
  • simon simon
    rip rigier romania

Trimite un comentariu

sus