Skip to main content

Adevărul distribuie produsele în Transilvania prin Hiparion

 

Ziarele şi revistele editate de Adevărul Holding vor fi distribuite, în Transilvania, prin Hiparion.

Publicitate

Distribuţia în Transilvania prin compania Hiparion va începe de luni, 26 septembrie. Prin această mutare, Adevărul Holding îşi externalizează, practic, distribuţia pentru zona Transilvaniei.

La începtul lunii, Hiparion a preluat şi distribuţia produselor Mediafax Group, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • irinel irinel
    Pentru x. Domnule, cand dai actiuni ca sa imparti mortul cu editorii, nu se cheama generozitate, ci perfidie. L-ati machiat frumos sa para viu si v-ati bucurat ca-l maritati. Hiparion este o firma cu datorii colosale catre editori. Dand actiuni, iti imparti riscurile (a se citi datoriile) cui ceilalti. Ringier nu e o firma care sa muste...
  • candi candi
    minti! viitorul o va dovedi!
  • x x
    "Candi"
    daca ai fi fost la un nivel superior de acces la informatie ai fi stiut probabil cum stau lucrurile cu "Äctonar ascuns".
    Din cate stiu Hiparion a fost auditat si de KPMG si de UNicredit si mai nou de Pwc prin coalitia ringier/burda/sanoma...
    ascuns inseamna ca cineva sta la colt de strada si se uita dupa colt? ori ca cineva sufla in hiparion in ce directie sa dea marfa?
    fals!
    Constructie falsa? despre ce?
    Despre faptul ca s-au oferit actiuni in mod gratuit editorilor?
    Despre faptul ca este prima societate ce a permis tuturor, fara oprelisti, sa se uite in situatiile financiare?
    Despre faptul ca s-a oferit in mod deschis Boardul de conducere catre editori?
    Da!..cu siguranta... totul este fals! Noi ramanii daca ne-ar pune cineva sub nas realitatea..tot am spune...""da...nu ma pacalesti?"
    Pentru faptul ca Intact este la pamant? ca Adevarul abia mai rasufla? ca restul primesc bani din strainatate?
    Pentru faptul ca a starpit piata neagra distrugand pe loc toata marfa?..si a deranjat peste jumatate din angajatii din industrie?
    Numai bine! si vom vedea viitorul!
    Acum 3 luni am scris ca Vasile va va mai aduce surprize...si iata-ne..cate au fost!
  • candi candi
    domnule "x" , vorbesti ca un mic politruc care nu poate fi oprit. s-ar putea sa ai dreptate cu competitia desi ineficienta acestei competitii e valabila in tarile unde nu se mai poate face diferenta in actul de distributie. la noi se mai poate si inca bine de tot. asa ca e discutabil. dar "titel" vorbea de o constructie mincinoasa cu Intact actionar ascuns pe care tu nici macar nu te obosesti sa o negi. diferenta de comisioane este reala deasemenea iar serviciile voastre sunt departe de aceste comisioane, asa cum percep eu lucrurile. cel mai grav lucru e ca unul dintre competitori, in aceasta "competitie corecta" asa cum o propovaduiestu tu tine banii tuturor celorlalti si ii imparte discretionar. sunt de acord cu "titel" ca acest lucru nu va rezista. si nu mai scrie texte lungi in care nu spui nimic! puncteaza clar daca exista sau nu actionar ascuns in Hyparion, deci daca constructia este una falsa azi. asta e important, restul sunt fluturasi pentru copii de gardinita.
  • x x
    Ce nu intelege nici unul din "Titei"si "Grecï"de mai sus ca acea competitivitate despre care vorbesc nu se duce in distributie. Nu se duce nici in Romania si nici altundeva aiurea...
    Despre tot ce vorbesti, acei Vantu, Camelii si etc, trebuie sa se intreaca in zona de continuat.
    Si cum vad ca sunteti din domeniu...ar trebui sa va uitati alaturi si sa vedeti ca nu aveti ce sa mai vindeti pentru ca s-a distrus tot.
    Competitia pe comisioane si care este "mai destept"in distributie...gen argumentele voastre, este de demult apusa. Cand vorbim de milioane de euro economii atunci cred ca si voi ar trebui sa va ganditi mai mult.
    Angajat sau patron - ce veti vinde si la ce pret? cat pot sa-mi tin businees-ul sau job-ul..si pe ce bani? sau mai bine plec...si las pe altii ce au viziuni si pot duce lucrurile intr-o directie corecta sau macar incearca.
    Cuvantul de pionier...desi peiorativ..arata ca tot legat de perioadele acelea am ramas...noi..monopolisti cu mana intinsa la batranul...care o fi el..stat sau ël... incapabili sa ne asumam sa producem sau sa riscam ceva. Numai vorbesc de a a avea curajul de a dezvolta (pentru ca in asta a facut sistemul pana acum... a prpovaduit..."sa moara capra vecinului"daca eu nu sunt in stare oricum sa fac...
    As putea sa va aduc argumente ore in sir...Dl pGrec...despre diferenta intre 35 si 22%...insa nu este locul..dar veti avea ocazia..sunt sigur, sa nu mai primti 35%...si sa munciti si sa creati ceva nou...pentru crestere..cu 20% in loc de 22%...
  • Titel Titel
    @"x" : foarte sigur esti sef la Hyparion, poate chiar mana drapta a Cameliei Voiculescu. Nu te da bine pe langa sefii celorlalte companii. Ei nu stiu pur si simplu sa faca distributie si nici de cifre nu prea le mai pasa de mult timp. Eu nu spun decat atat: o asemenea constructie facuta in stilul "vantu" ( iti amintesti ca ani de zile nu a recunoscut ca el controleaza Realitatea?) cu Camelia Voiculescu actionar ultramajoritar ascuns nu are cum sa fie o solutie pentru ceilalti competitori. Astept cu interes sa vad filmul pe care il stim toti deja dar toti cei care colaboreaza exclusiv cu voi fie si pe zone numai fac o mare greseala. Numai Voiculescu si cu tine stiu de ce. Bucura-te cat poti face asemenea dealuri cu acesti prosti. Chestia asta nu va rezista la infinit. Il invit pe Petrisor Obae sa sape acest subiect daca este intr-adevar independent si va afla lucruri interesante. Sau daca nu o va face el o vor face altii. Si stii de ce? Simplu! Pentru ca aceasta " constructie" e una stramba! Pe cuvant de pionier!
  • ygrec ygrec
    Da,dl.X,e mai rentabil sa dai lui Hiparion comision 35% in loc de 22%,nu?Si sa n-ai niciun control ,nu? Salariile pt. distributie se scot numai din diferenta de comision,"inteligentule"! Si nu ma cheama deloc prost,sa stii!
  • x x
    trebuie sa te cheme "prost"sa mai crezi ca distributia poate controla pe cineva in Romania.
    trebuie sa fii la fel sa crezi ca exista alte solutii care sa nu toace milioane de euro anual pentru o proprie distributie.
    trebuie sa fii cu acelasi apelativ sa privesti situatia prin aceeasi paranoia care ii dezbina pe romani de peste tot..si mai ales din romania, si mai ales din distributie...
    in fapt suntem la fel de lenesi si ipocriti ca intotdeauna, fara discenrnamant si cu mainile intinse, asteptand ca cineva,,,de acolo de sus,,,sa pompeze milioane de euro pe care sa-i pape niste baieti destepti...
    Imre, Camelia, Adamescu, Mihnea, Orlando...ei stiu cat de greu este sa dai salariile luna de luna...intr-o realitatea aproape cu cosmarul....
  • candi candi
    trebuie sa te cheme Imre ca sa dai distributia pe mana Cameliei Voiculescu, competitorul tau. sau poate nu stie, ceea ce e iarasi grav. sau e doar o rezultanta a mainilor ridicate in neputinta de a organiza o distributie profesionista. in orice caz, o mare greseala.

Trimite un comentariu

sus