Skip to main content

Disponibilizări la B1 TV. Adrian Bucur şi Radu Herjeu ies de pe ştiri

 

Postul B1 TV trece printr-o serie de restructurări. Aproximativ 25 de angajaţi vor fi disponibilizaţi.

Publicitate

În schema nouă de organizare, Adrian Bucur (foto) nu va mai prezenta ştiri la postul condus de Sorin Oancea. Iese de pe post şi Radu Herjeu. Carla Giaca (care prezenta Ediţia de prânz), primeşte o altă emisiune, săptămânală.

Cum motivează restructurările Sorin Oancea, în continuare:

Sorin Oancea, pentru paginademedia.ro:

“Sunt două motive principale. Este vorba odată de reducerea costurilor. Pe de altă parte, postul B1 TV a trecut printr-o schimbare de profil, de la un post generalist la unul de ştiri, care funcţionează cu o structură diferită de personal.”

În noua schemă, Adrian Bucur, care prezenta ştirile pe intervalul de după-amiază, nu se mai regăseşte în echipa de prezentatori.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Adrian Bucur discută cu conducerea postului alte proiecte.

Carla Giaca, prezentatoare a Ediţiei de prânz (de luni până joi), va primi o emisiune săptămânală, pe teme medicale. Radu Herjeu (prezentatorul ştirilor de weekend de dimineaţă), va pleca de la B1 TV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Violeta Violeta
    Secatura asta a mai facut victime in B1 si dupa plecarea lui.A distrus oameni care ii intindeau o mana cand ceilalti il ocoleau. Feriti-va de el!
  • Evelyna Evelyna
    Adrian Bucur a fost dat afara si ca era neprofesionist si ca isi barfea toti colegii ca la usa cortului. Si s-a mai si laudat unora prin redactie ca el a dat articolul la Click! despre Oancea si Madalina Puscalau. Aia au aflat si Oancea l-a dat afara. Despre asta e vorba!
  • Oliver Oliver
    Oancea l-a dat afara pe Bucur pentru principalul motiv ca ultimul este un barfitor de prima speta.Adica, a lansat si zvonul despre director ca traieste cu Madalina Puscalau.Al doilea motiv ar fi ca Bucur se imprietenise cu Carla Giaca si amandoi faceau bisericute in loc sa invete sa citeasca prompterul in mod profesionist si neplictisit.De aici a plecat toata treaba.Domnule Obae asta este adevarul si te rog nu sterge mesajul asta, da dreptul la informatie nu il lua!
  • paralela paralela
    Si la care posturi sa ne uitam? Garantat ne sugerezi sa urmarim Antena 3 si RTV, asa-i? Se vede ca duci dorul totalitarismului politic visul de aur al Tovarasului Iliescu
  • argus2011 argus2011
    Un om oarecare: orice prezentator DISCUTA inainte de jurnal, cel putin, cu producatorii si cei din tehnic(altfel, ar ragusi producatorii sa explice totul in casca).
    Din tonul postarii tale inteleg ca ai pus semnul egalitatii intre barfa si discutiile la care ma refeream.
    Fata de Radio Sant sunt total refractar,insa, la fel de neiertator sunt fata VIP-uri si vipere media(din pacate, cu greu mai intalnisti profesionisti cu caracter in breasla asta.)
  • Cornelia Cornelia
    Asta este Bucur,plangacios si penibil.Penibil cat se poate.Daca vrei sa-ti plangem de mila, o facem dar termina odata si rezolva-ti problemele.Atatea zile de comentarii, deja sunt prea multe. Hai pa!
  • mihai mihai
    la scrisoarea lui Bucur nu se pot face comentarii nu stiu de ce ,dar o sa spun aici ca mi se pare penibila scrisoarea aia . parca e o ruptura intre doi indragostiti in care unu a fost inselat.
  • Daniela Daniela
    Ups, despre restructurari numa' de bine, da, se micsoreaza si salariile mizere ale angajatilor si colaboratorilor B1 ! Oancea si ai lui au facut o televiziune de mare succes ! Sa-i arate cineva domnului Oancea unde este heblul - va avea nenoie !
  • Cristina Cristina
    Cu riscul de a fi linsata pentru ca ii iau apararea lui Adi Bucur, trebuie sa spun ca il cunosc personal de prea mult timp ca sa cred 2 vorbe din tot ce s-a scris aici. Da, poate ca uneori a fost plictisit si fara chef (dar nu toti suntem uneori fara chef la munca??). Da, poate ca a discutat cu asa-zisi prieteni care mai apoi au discutat intre ei si l-au turnat sefilor (dar asta nu inseamna ca si ei la randul lor s-au inscris in aceeasi categorie de barfitori si "tzatze")?. Nu inteleg de ce toti va luati de el, cand oricum a fost concediat si culmea, continua sa vorbeasca frumos despre acesti colegi de 2 lei care nu au facut decat sa il umileasca cu aceste comentarii. Mult succes Adrian. Nu era locul tau la acest Cartoon Network..
  • kali kali
    Multi dintre cei aflati pe statele de plata ale digi news au plecat in grup din Antene. Nu e nicio noutate, s-a tot scris pe tema asta. Probabil ca vor mai atrage oameni si de la Pro, dintre cei disponibilizati.
  • un om oarecare un om oarecare
    Citind comentariile de mai sus, dintre care cele mai multe par scrise de oameni dinauntru, singura senzatie cu care ramai e aceea de cloaca plina de ipocrizie, orgolii, falsitate, frustrari si mancatorie (presupun ca e valabil pentru toate televiziunile). Eu sunt un observator extern al fenomenului media. Nu ma intereseaza ce face Adrian Bucur in redactie, cu cine vorbeste, despre ce vorbeste. Il priveste personal. Ma intereseaza daca-i bun sau nu ca om de televiziune. Nu ma intereseaza ca Radu Herjeu, dimpotriva, nu discuta in redactie. Faptul ca un antecomentator aduce in discutie un astfel de aspect, anuleaza credibilitatea oricarei aprecieri ale sale cu privire la "fata blazata" a acestuia. Mie, de exemplu, nu-mi induce o stare de blazare, ci de echilibru si obiectivitate. E trist daca deciziile se iau pe astfel de criterii, gen "cine cu cine ce vorbeste si cu cine ce face". Deja programele tuturor televiziunilor romanesti sunt atat de incarcate de circ ieftin incat nici nu-ti mai vine sa te mai uiti la vreuna. Probabil ca asta e si explicatia pentru care au ajuns asa, adica exact ce se vede in comentariile de mai sus si oamenii care le-au emis.
  • Luca R. Luca R.
    Alina,ori esti amanta lui Bucur ori regreti stilul lui calm aproape parintesc de a te trage de limba.Sau amandoua.Profesional s-a tot vorbit.Ca a inceput sa caste in timpul emisiei, ca citeste prompterul cu o sila egala cu greata unei femei insarcinate si daca tot ai adus vorba, toate astea pentru salariul cel maricel.Tot la chestii profesionale intra si modul de lucru si relationare intr-un mediu de lucru, colegialitatea in speta.El a fost dat afara pentru greselile astea toate, profesionale asa cum spui tu.Capac a pus chestia neprofesionala cu articolul din Click si care a ajuns acolo dintr-o mare si regretabila pierdere de contact cu solul.De-asemenea"greseli"profesionale"de inspiratie sateasca(barfe)a tot facut.Ducea vorba de la unul la altul si amesteca lucrurile atat de rau ca nici el nu mai stia unde a inceput si unde ar trebui sa ajunga.
  • geoli geoli
    la digi news vor fi oameni din alt trust adusi nu de la intact. unul mai mare....
  • Daniel Daniel
    Lumea lui Banciu e cea mai buna emisiune de la B1TV.
  • zexe zexe
    Ca este criza si ca unele institutii ne instaleaza in casa dispozitive de telecomanda ieftine, pentru masinute electrice, inteleg. Pentru parlamentari, spre exemplu, ar fi putut monta un dispozitiv echipat cu un circuit RX-5 vezi http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/98175/ETC/RX-5.html , adica cu mai multe comenzi, respectiv sapte: forward,backward, right, left, turbo, trigger 1-- trigger 4 functions.
    Cred cu tarie ca tocmai acest aspect il reclama Voiculescu

Trimite un comentariu

sus