Skip to main content

Sorel Radu, fostul şef al Media Point, consultant la Ringier

 

Sorel Radu, cel care a condus regia de publicitate a grupului Adevărul Holding, este acum consultant de vânzări pentru grupul Ringier.

Publicitate

Fostul şef al Media Point este consultant pe vânzări într-un moment în care Ringier urmează să preia, după avizul Consiliului Concurenţei, compania Edipresse A.S.

"Sunt consultant pentru reorganizarea departamentului de vânzări, în urma achiziţiei de către Ringier a companiei Edipresse", a declarat Sorel Radu pentru paginademedia.ro. "E un contract punctual", a adăugat el.

Sorel Radu a condus regia Media Point doar câteva luni, până în mai, după cum paginademedia.ro a scris aici. El a invocat la momentul plecării, într-un scurt interviu pentru paginademedia.ro, “o relaţie foarte tensionată” şi “schimbarea raportării MediaPoint la Adevărul Holding”.

Înainte de Media Point, Sorel Radu a fost director de vânzări în grupul Realitatea Media, iar anterior a lucrat în grupul Pro.

Ringier a cumpărat compania Edipresse A.S. România, firmă care editează, printre altele, revistele Avantaje, Elle, Viva, Baby şi Psychologies, după cum paginademedia.ro a scris aici. În acest moment, tranzacţia aşteaptă avizul de la Consiliul Concurenţei.

"Echipele editoriale şi salariile rămân neatinse", declara atunci Mihnea Vasiliu, într-un interviu acordat site-ului paginademedia.ro. "Va urma o analiză a portofoliului şi a departamentelor de suport. Probabil din aceste departamente vor fi afectaţi unii oameni", spunea el.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • publicitarul publicitarul
    ooooo, cu siguranta oricde agentie de publicitate se darima daca nu e condusa de sorel! pe mercenarii care-l urmeaza pe sorel ii stie toata lumea cit de capabili sunt profesional, a fim seriosi. ei merg minz dupa iapa nu pentru ca sorel ar fi un guru al publicitatii, ci pentru ca stiu ca din milioanele furate de sorel, capata si ei o portie, suficienta sa traiasca decent.
  • korcodusa korcodusa
    buna treaba, bravo Sorel!

    Inseamna ca se duce de rapa Media Point, nu? cu siguranta o sa plece, din nou,vanzatorii dupa Sorel.
  • publicitarul publicitarul
    bai, buna tara romanica asta, cum da ea de supt tuturor hotilor... pai cum sa-l lase mihnea pe sorel fara bani de-o ciunga? toata mass-media stie cit a furat sorel, si uite ca in continuare gaseste fraieri sa-i pompeze bani. pai, ce, mihnea da de la el din buzunar?! trage tare, sorele, ca asta-i cam ultimul tren!
  • Korkodel Korkodel
    Inca o tzatza de supt, tare nea sorel
  • sex shop online sex shop online
    poate face treaba buna ...
  • tifla tifla
    asta inseamna sa ai manager roman la conducere. tre sa dea si el da mancare la fratii lui, haoleu! :))
  • Jurjac Jurjac
    Nu mai scapam de nenea asta? Piticule, lasa-ne frate cu consultatiile tale, ca ramane lumea fara joburi...

Trimite un comentariu

sus