Skip to main content

Sorin Alexandrescu, liber de contract după şefia Antenelor

 

Şeful Antenelor, Sorin Alexandrescu “şi-a încheiat contractul”, anunţă cei de la Intact.

Publicitate

În perioada următoare, Antena Group va fi coordonata financiar de Aura Zaharia, CFO al companiei, iar, din punct de vedere al conţinutului, de managerii fiecărei staţii TV: Bogdan Strătulă (Antena 1), Mirela Albu (Antena 2), Mihai Gâdea (Antena 3), Florin Nicoară (Euforia), Cristian Creţu (GSP TV).

Citeşte interviul acordat paginademedia.ro în urmă cu doi ani de către Alexandrescu, AICI şi AICI.

Sorin Alexandrescu a condus, până la intrarea în Intact, producătorul de ciocolată Kandia.

Comunicatul celor de la Intact, în continuare:

Intact Media Group anunta finalizarea proiectului si a contractului agreat cu Sorin Alexandrescu

Sorin Alexandrescu s-a alaturat grupului in 2008, pentru o perioada de doi ani, fiind pentru inceput director executiv Antena 1, iar ulterior CEO.

Incepand cu decembrie 2010, odata cu implementarea ultimei faze a proiectului, a preluat conducerea Antena Group, entitate care a reunit toate operatiunile companiilor Antena 1, Antena 2, Euforia si GSP.

In perioada de timp petrecuta la Intact, Sorin Alexandrescu a coordonat si implementat integrarea operationala a celor patru statii TV ale grupului, precum si crearea unui nou sistem de management dedicat noii entitati. Acest proiect a inclus si relocarea operatiunilor tv din grup in noua cladire Intact Media Center.

Tot acest proces a fost initiat odata cu reorganizarea, rebranding-ul si reconfigurarea grilei de programe A1, schimbari care au generat platforma consolidarii celorlalte statii TV in noua entitate, cat si o dinamica a audientelor situate la cel mai inalt nivel din ultimii 4 ani.

Sorin Alexandrescu a reusit sa dea o alta dimensiune business-ului tv din grup, implementand o structura proaspata si functionala in zona operationala, in timp record. Implicarea, profesionalismul si seriozitatea sunt atributele sale definitorii pe care le-am apreciat la justa lor valoare. Ii multumesc pentru felul in care a inteles sa duca la capat acest proiect important”, declara Camelia Voiculescu.

“Proiectul agreat cu doamna Camelia Voiculescu s-a dovedit a fi unul din cele mai importante realizate pana acum. A fost un efort titanic sa creezi o asemenea entitate, intrucat a presupus schimbari foarte complexe intr-o perioda scurta, fara ca entitatile incluse in proces sa fie afectate operational. Sustinerea actionarilor in tot acest proiect si dedicarea echipei au fost extraordinare, creind astfel cea mai importanta structura consolidata a intregului grup. Multumesc fiecarui coleg pentru tot ceea ce am facut impreuna si in mod special celor care au creat acest proiect alaturi de mine, transformindu-l dintr-o misiune aproape imposibila intr-un rezultat remarcabil”, spune Sorin Alexandrescu.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • io io
    Si tot pe vremea lui s-a inregistrat cel mai mare numar de concedieri in personalul tehnic si administrativ. Poate ca la marketing va simtiti bine, dar o televiziune nu emite cu departamentul marketing!!!
  • io io
    Pai poti sa fii mandru! In general pe astfel de posturi tv se mai uita "manelistii". In general toti isi umfla muschii cu procentul audientei, important este ca numarul efectiv de telespectatori raportat la totalul populatiei care detine un receptor tv, este infim! Sincer, e o mandrie sa afirmi ca esti lider de piata pe un tronson orar cu un numar de aprox 100 000 de telespectatori? Si iti zic eu de ce se promoveaza nonvalori! Pentru ca in general cei care trebuie sa gandeasca un program sunt si ei NONVALORI!!! Pentru ca nonvaloarea este facila si la indemana oricui! Si DA! tv-ul are si al partea lui de vina pentru ce se intampla in societate. Lucrez in TV si stiu foarte bine ca genul asta de scuze il prezinta chiar cei care produc emisiunile "manelizate"
  • prietenalusorindelaantena prietenalusorindelaantena
    @garfield: tu cred ca esti unul dintre oamenii valorosi care au fost dati afara. 1. Antena 2 s-a ridicat in audiente, e in top zece in prime time. 2. Nu antena 1 se numeste antena group, ci antenele 1, 2 si 4 sunt reunite sub acest brand. 3. dintre oamenii valorosi, cam pe cine ai nominaliza?
  • Bjork Bjork
    nu si-a desavarsit opera, adica sfarsitul obscuritatii si securitatii din media. Antenele sunt cel mai mare rau care s-a intamplat Romaniei in ultimii 20 de ani. Cand o sa constientizam ca scopul lor a fost cu totul altul decat o afacere (vezi trocul cu partidul lui Felix)?
    X faxtor s-a fumat in vest de catova ani.. la noi e prezentat ca un mare show, prezentat de un imberb ca morar. nu inteleg cum a acceptat paulse seling sa isi asocieze numele cu mizeria aia.
    Pro-ul e inca cu mult peste ce e la alte televiziuni. ma refer la profesionism, ca la salarii sunt niste nesimtiti.
  • garfield garfield
    Intr-adevar, printre altele, a pus pe butuci relatia trustului cu RDS si aproape a desfiintat brandul Antena 1 prin redenumirea in Antena Group. Nici posturile de nisa Antena 2 si Euforia nu s-au ridicat, nici Antena 1 nu a mai progresat in audiente. De experimentele care au pus in genunchi Observatorul sau alte emisiuni, sau cel mai rau, despre cea mai mare hemoragie de oameni valorosi din istoria trustului, ce ar mai fi de zis ?
  • pioan pioan
    Omul asta a facut ceva si a fost eficient din cate stiu eu... este unul dintre oamenii care au facut ceva considerabil...
  • mama zazei mama zazei
    zaza, ai dreptate, mama.:)))
  • zaza zaza
    e un profesionist... iar cei care il contesta sau ii neaga bunele rezultate, ori nu il cunosc (deci nu au lucrat niciodata cu el), ori executa o comanda...
  • Fara regrete Fara regrete
    Multumesc pentru lamurirea cu "departamentele operationale comune". Pe bune , e ca si cum ai spune ca ai inventat apa calda... Referitor la programe, poate nu m-ai inteles : Antena a avut un leadership autoritar cu Din dragoste , Genialii, etc , programe care aveau o audienta mult peste programele Pro de la aceleasi ore de difuzare. Antena era no 1 pe un tip de divertisment popular pe care stia sa-l faca f bine. Eu nu zic sa-l aduca inapoi pe Mircea Radu, eu zic ca , in ultimii doi -trei ani , Antenei i-au lipsit programele care sa bata detasat concurenta. Sper ca X Factor sa fie acest gen de program.
  • prietenalusorindelaantena prietenalusorindelaantena
    @sorin: ma, tu stii mai multe decat noi! Share!
  • sorin sorin
    Gata, m-au facut ! Dar va rog nu-mi mai plangeti de mila, am cu ce sa traiesc. Le multumesc pe aceasta cale dlui Enoiu, dlui Sucu, celor de la Bingo, prietenului meu cu nume italian si tuturor celor care si-au adus contributia la amenajarea noului sediu. Le multumesc lor asa cum am facut-o si celor care m-au ajutat sa praduiesc fabrica de ciocolata. Taher si Ciobotea au ramas prietenii mei. Asa vor ramane si toti antenistii. Iau o pauza care sper sa fie la fel de lunga precum cea dupa ciocolata cu rom. Am timp sa ma gandesc pe cine mai fraieresc.
  • simona simona
    @fara regrete: ce-are actionariatul cu prefectura?! aceeasi platforma inseamna, printre altele, departamente operationale comune care deservesc acele televiziuni. alte considerente au stat la baza deciziei ca antena 3 sa nu se integreze. oancea e interesat sa-si ia banutii, cu atat mai multi, cu atat mai bine, poate sa vina si mama lui alexandrescu sa managerieze si sa integreze. apoi vorbesti de din dragoste si divertis: pe vremea aia nu se inventasera simona senzual, fufa aia de la braila si alte pitipoance asemenea, pe care publicul romanesc a demonstrat ca doreste sa le vada zi de zi, ora de ora. pune tu in grila oricarei televiziuni din dragoste acum, sa vedem ce audienta face. de fapt, te poti uita sa vezi ce audiente face mircea radu acum, cu o emisiune decenta la tvr.
  • demostene demostene
    Antenele inregistreaza audiente din ce in ce mai mari pe zi ce trece. Iar asta reprezinta o garantie a seriozitatii si a profesionalismului angajatilor trustului.
  • fara regrete fara regrete
    @andrei, doar pentru tine: a. pentru ca antenele sa fie adunate pe aceeasi platforma ar trebui sa iei in calcul si antena 3 . ori surpriza : ea nu este pe aceasta "platforma" ! nici nu ar avea cum because actionariat complex ( 25 % Oancea)... e drept ca antena 2 si euforia nu au fost asa de greu de mutat ;-) b. show-urile aduse sunt cel putin 50 % meritul Cameliei Voiculescu; iar audientele acestora sunt oricum sub audientele "Din dragoste", "Divertis" sau alte productii anteniste precambriene, pardon prekandiene c.in realitate lucrurile sunt mult mai simple : dupa doi ani omul astepta niste bani iar familia Voiculescu niste rezultate de la om si ghici ce : n-a fost sa fie!
  • Goe Goe
    Sorinaccio, hai sa ne intelegem: cand cineva iti multumeste calduros si nu-ti prelungeste contractul se cheama ca in realitate n-ai prea rupt gura targului. Restul e vrajeala piaristica, basca ceva banisori pe care ti i-o fi dat Cami fata lu' tata sa ai din ce trai bine inca vreo trei cincinale. Nu-ti contestam realizarile (vrajeala cu integrarea e misto rau...), dar hai sa recunoastem ca englezii aia de la ITV adusi de tine au nenorocit Observatorul, printre altele!

Trimite un comentariu

sus