Skip to main content

INVITAT. Mihai Găinuşă, LIVE la PaginademediaTV

 

PRECIZARE: Puteţi pune întrebările pentru Mihai Găinuşă până la ora 15.00.

Publicitate

Mihai Găinuşă este invitatul celei de-a doua ediţii PaginademediaTV, pe care o veţi putea urmări LIVE, astăzi, de la ora 16.00.

Despre viitorul Cronicii cârcotaşilor, despre povestea emisiunii şi, pur şi simplu, despre Mihai Găinuşă, luni, 31 octombrie, în direct la PaginademediaTV.

Dacă aveţi întrebări, le puteţi lăsa sub forma comentariilor la acest articol.

PaginademediaTV este realizată în studioul postului de televiziune online LTV.ro. Transmisia este realizată cu sprijinul companiei DirectOne.

Aştptăm întrebările voastre şi vă aşteptăm în direct luni, 31 octombrie, la ora 16.00!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ciprian ciprian
    Vreau sa va spun ce as vrea eu sa vad. Emsiunea sa abordeze si subiecte/stiri/evenimente internationale pe seama carora cei doi prezentatori sa comenteze si daca acel fapt se preteaza poate si o mica sceneta realizata ca si pana acum de mistretu, fosta bebelusa Oana etc.
  • Nache Sorin Nache Sorin
    cine co-prezentator al emisiunii "cronica carcotasilor"?
  • mihai mihai
    Cati din cei care se uita la Cronica Carcotasilor, crede Mihai, ca sunt atrasi de gafele din televiziune si cati de restul emisiunii ?
    Astfel spus, emisiunea ar mai avea vreun succes in lipsa gafelor din televiziuni ?
  • iulian iulian
    Cum crede Mihai Gainusa ca vor reactiona cei care se uita la ei sau cei care ii asculta (lasand la o partea "ultrasii" care accepta absolut orice), realizand, in continuare emisiuni radio-tv umoristice dupa ce fondatorul acestor emisiuni a produs un accident soldat cu 3 morti ?
  • Ciprian Ciprian
    Tocmai ce am ascultat ultima ora si jumatate a noului program matinal de la Kiss FM. Sunt dezamagit.
    Ceea ce spuneam acum cateva zile se adevereste: Cronica Carcotasilor trebuia realizata de personaje noi, spuneam si Dezbracatu insa acum m-am razgandit si in privinta lui (dupa emisiunea de dimineata).
    A fost multa muzica (am si eu in masina o gramada, si de calitate) iar de la un program matinal astept altceva.
    Bomboana pe coliva (stiu, un termen nefericit in condiitiile de acum...) a fost povestea aceea de 5 minute cu ce culori ar trebui sa purtam ca sa avem succes. Parca auzeam emisiunea aia la care se uita nevasta-mea dimineata, "Draga mea prietena".
    Trebuie sa sti cand sa te retragi in glorie si tot timpul publicul te va tine minte asa. Daca apuci pe o panta descendenta, iesirea e urata si pe usa din spate.
    Repet ceea ce am am spus, talente sunt destule si puteau duce mai departe o emisiune de genul Cronicii, insa, acum, asupra ei pluteste un nor foarte cenusiu.
  • Sebi Raducu Sebi Raducu
    Emisiunea e totusi la inceput. Sper ca in perioada urmatoare sa se rezolve micile desincronizari. Asteptam arhiva cu inregistrari de maine :D
  • Cezara Cezara
    Ce stie de planurile lui Serban? Va fi realizatorul emisiunii? Sa nu coboare stacheta jos la stilul Cronicii ... si sa mearga mai departe, dar sa nu-l abandoneze pe Serban! Sus inima! Jos prostia!
  • anka anka
    1. Pe mine m-ar interesa si cum se simte Serban.
    2. Ora 16 - de ce asa o ora greu accesibila pentru oamenii care inca muncesc in tara asta si ajung acasa doar seara? Pacat, pacat!!
  • Live Live
    N-am o intrebare, vreau doar sa-i transmiti o varianta de a continua Cronica, si anume: cu Mistretu in stanga si cu Pustiu in dreapta. Nu cred ca-i bine sa fie doi Carcotasi la pupitru, ci trei. Cu doi, toata lumea va face comparatie intre Huidu si inlocuitor. Cu trei, va fi o formula noua si neasteptata de Cronica Carcotasilor. Si simpatica!
  • Horea Horea
    @Petrisor Obae

    "Certitudinea" mea provine de la modul de desfasurare a primei editii Paginademedia TV.
    Am avut atunci intrebari, expuse pe forum cu multe ore inaintea inceperii emisiunii, dar nu li s-a acordat nici o atentie.
    Rabdae, uneori ... am!
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @ Horea

    După cum vei vedea, în cadrul PaginademediaTV există și partea cu întrebări de la cititori. Asta dacă știu eu bine. Văd că tu știi însă altceva. Puțină răbdare, înainte de a-ți expune "certitudinile".
  • Horea Horea
    @Petrisor Obae
    Nu ne mai indemnati sa punem anticipat intrebari INVITATULUI de la Paginademedia TV.
    Oricum, ca si foarte multi alti moderatori TV, nu le "bagati" in seama.
    Aveti, pregatita din timp, o lista cu intrebari in fata. O parcurgeti si ... la revedere.
    Prin noi va verificati, eventual, interesul pentru o asemenea editie live.
  • andrei andrei
    Are si alte proiecte pe viitor?
  • Sebi Raducu Sebi Raducu
    Petrisor, vroiam sa te intreb. Ai inregistrarea de la prima emisiune cu Bogdan Naumovici? Sper sa faci o arhiva de acum incolo la toate emisiunile, fiindca e pacat de munca ta sa nu fie cunoscuta pe site. Multumesc anticipat si o urare pentru Gainusa, sa mearga mai departe.
  • Alexam Alexam
    Acum ca "s-a dus cu caciula in mana" (vorba lui Basescu) la Acces direct , emisiune pe care au facut-o in toate felurile, de ziceai ca-i ultimul jeg de show (pe undeva avand dreptate) mai poate fi la fel de moralist sau va ramane la fel de ipocrit.

Trimite un comentariu

sus