Skip to main content

Sorin Enache: circa 100 de demisionari de la Realitatea Media s-au răzgândit şi se întorc de la Ghiţă

 

Aproximativ 100 dintre cei "circa 250 de demisionari" de la Realitatea Media s-au răzgândit, nu mai pleacă la firma RTV Satellite Net, controlată de Sebastian Ghiţă.

Publicitate

Aceştia "s-au întors" la societatea care deţine licenţa pentru Realitatea TV, susţine directorul general Realitatea Media, Sorin Enache, citat de HotNews.

"Este vorba despre oameni din toate departamentele", a afirmat Enache, potrivit căruia "nicio vedetă nu demisionase, aşa cum s-a declarat prin presă".

Au apărut şi confirmările oficiale că în spatele firmei Ridzone Computers, ce deţine licenţa pentru postul RTV din Târgu Jiu, se află Sebastian Ghiţă, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Un prim document oficial accesat de CNA arată ca firma Ridzone Computers a fost cedată firmei RTV Satellite Net, mai scrie HotNews.

Potrivit reprezentanţilor CNA contactaţi de HotNews.ro, un raport realizat după un control pe care CNA l-a efectuat în teren arata ca societatea Ridzone Computers a fost cedata 100% catre RTV Satellite Net SRL si unei persoane fizice, care este si administrator.

Mai precis, o hotarare a Adunării Generale a Asociaţilor Ridzone Computers SRL din 30 septembrie arată că 95% din părţile sociale în această firmă au fost cedate RTV Satellite Net SRL, iar 5% lui Tronaru Radu Mihai, care este numit administrator. Tronaru Radu Mihai este acelaşi care figurează ca unic asociat şi administrator în firma RTV Satellite Net, înregistrată la Ploieşti.

În momentul de faţă, forul audiovizual aşteaptă ca Ridzone să transmita Consiliului mai multe documente doveditoare privind modificarea acţionariatului şi administratorului şi aceste modificări să fie operate şi la Registrul Comerţului.

Având în vedere faptul că mâine nu se ţine şedinţa CNA, cel mai probabil acest subiect va fi dezbătut săptămâna viitoare.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • blablabla blablabla
    de ce nu a platit Emilian toate salariile ? si pentru demisionari!!!
    parca asa a declarat intrun comunicat ................

    cat intra din publicitate? cat sunt toate salariile? cat se plateste pentru intretinere, curent .......

    de ce sa nu ascundem dupa deget!!!!!!!!!!
  • robert robert
    Da, Elan a platit salariile pe data de 14 cu toate ca banii din publicitate au intrat in buzunarele lui Ghita! Programatorule de doi lei de ce nu ii platesti pe oamenii care nu si-au dat demisia de la Realitatea si nu au vrut sa treaca pe firma voastra fantoma???? GHITA??? AI VREUN RASPUNS??
  • george george
    Super tare! De abia astept sa o vad pe increzuta de Laura Chiriac platita de soferul lui Ghita, ajuns peste noapte patron de televiziune! VALEEEU!!!!
  • Sandu Sandu
    OK, deci inteleg ca Elan a platit salariile pe 15 octombrie, cum se tot anunta si de asta ii vin oamenii inapoi.

    Deci nu are conturile blocate din cauza falimentului, nu?
    Sunt si mariri de salarii?
    Plateste si datoriile?

    SUCCES celor doua echipe!
  • 666 666
    Asa io fi soptit Catrinel la ureche zi el baiat credul....a luat-o in serios :):):)
  • maimu maimu
    Domnul costi...cu y!...imprumutati de la iubita-in caz ca aveti- un calendar...au trecut doua saptamani de la declaratia aceea...poate s-a mai schimbat una...alta...
  • Barbu Barbu
    Ce sa mai zicem de celalalt, de Ghita, care pretindea ca 400 de salariati si-au dat demisia de la Realitatea Media!
  • Crina Crina
    Ghita n-a luat chiar toate condeiele. Nucleul dur al Realitatii a cam ramas indiferent la promisiuni si amenintari. Au fost destui ziaristi, care n-au mers cu turma de la inceput, iar cativa s-au razgandit cand nu le-a bagat Ghita banii luni.
  • Anonim Anonim
    Probabil ca vor incerca mult mai multi sa se intoarca la Realitatea in momentul in care se va finaliza mutarea in noul sediu. In locatia actuala va ramane o echipa stupefiata care va emite la perete.
  • jad jad
    Interesant e ca tot tehnicul a ramas pe Realitatea Tv.Ghita si-a luat condeiele,dar sunt curios cum va emite fara oamenii din regie,tehnicieni,luministi etc.
  • georgiana georgiana
    Adi, este decizia ta si o respect. Nu toti oamenii au coloana vertebrala. Ma intreb daca mai ramaneati la GHITA TV in contextul in care Elan S. venea sa-si incarce toate jucariile de la Casa presei. Personal, imi pare rau ca nu a vrut sa faca asta! Atunci se vedea ce investitii a facut domnul Ghita si cu ce aparatura ramane la Casa presei.
  • qqqqqqqqqqq qqqqqqqqqqq
    Da, Georgiana, si eu spun la fel: sa ramana acolo, la RTV!
    Le-au dat functii si acum isi arata sefia, li s-a urcat la cap. Sa le vezi pe Pufuleasca sau pe Porumbel, ce aere de atotstiutoare isi dau, iar Marilena Nedelcu este "coborata" din sanul familiei Adams. Dintr-data au un aer preocupat. Sa se uite naibii in oglinda. Porumbel are o freza de diva, ma doare capul cand o vad, si mai este si plina de bube, oare la ce stilist se tunde? Doamne, ce cosmar!
    Mai bine s-ar numi "Chelemen TV"! Sau mai scurt "Chele TV". Sa tina minte telespectatorul.
  • paul S paul S
    Daca te uiti atent la poza lui Enash, il tunzi mai scurt si ii piepteni parul pe spate, apare Vantu.
  • Costy Costy
    Domnu Enache ziceati ca sut 14 demisii, acum sunt 250, de fapt care e adevarata cifra ? Nu mai tineti minte ce mintiti.
    Va inteleg aveti multe pe cap si ce o sa mai aveti de acum inainte.
    Oricum e bine ca a ti luat toti sefii, macar aveti sefi, dar problema e ca va mai trebuie iobagii.
  • adi adi
    Da georgiana si eu raman la RTV Ghita impreuna cu toti producatorii package si tot montajul (fara 2 oameni).Si noua sa ne fie rusine.

Trimite un comentariu

sus