Skip to main content

Kanal D, sancţiune de 30.000 de lei pentru paparazzi cu Daniela Nane

 

Postul Kanal D a fost amendat cu 30.000 de lei pentru emisiunea Cancan TV, din 28 septembrie, în care au fost difuzate o serie de imagini cu actriţa Daniela Nane, fără acordul acesteia.

Publicitate

Consiliul a hotărât că televiziunea a încălcat dreptul la viaţa privată al actriţei şi nu a respectat dreptul acesteia la propria imagine.


Despre emisiune:

În emisiunea moderată de Adrian Artene au fost difuzate mai multe fotografii cu actriţa Daniela Nane surprinsă de paparazzi, în curtea unei mănăstiri, alături de un bărbat. Actriţa şi-a arătat nemulţumirea, pentru că a fost filmată şi fotografiată şi a încercat să smulgă aparatul foto din mâinile unui paparazzo. Realizatorii emisiunii Cancan TV au contactat-o pe Daniela pentru a-şi prezenta punctul de vedere.

Decizia CNA a venit ca urmare a unei reclamaţii venite din partea Danielei Nane.

„Din analiza imaginilor şi comentariilor care însoţesc materialul difuzat, reiese în mod clar că postul de televiziune Kanal D a difuzat timp de peste 10 minute un reportaj audiovizual care constituie o imixitinue în viaţa privată, fără acordul subsemnatei.

Această difuzare trebuie sancţionată ferm şi fără echivoc de către Consiliul Naţional al Audiovizualului. În caz contrar, s-ar consfinţi un drept al televiziunilor de încălcare după bunul plac al vieţii private”, spune Daniela Nane în actul depus la CNA.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus