Skip to main content

Luca Niculescu lasă TVR pentru Digi 24, postul celor de la RCS

 

Jurnalistul Luca Niculescu, realizator al emisiunii Fără frontiere, de pe TVR 1, va trece la Digi 24, canalul de ştiri care urmează să fie lansat în luna martie.

Publicitate

Mutarea se va petrece începând din februarie. El va continua să realizeze până la sfârşitul lunii ianuarie emisiunea Fără frontiere, la postul public.

Ce va face la Digi 24, în continuare:

Luca Niculescu va realiza, la Digi 24, talk-show-ul de seară al postului, în fiecare zi, de luni până joi.

Cum explică mutarea Luca Niculescu, pentru paginademedia.ro:

“Proiectul televiziunii este unul interesant. În plus, în legătură cu emisiunea mea, vorbim de unul dintre programele principale ale postului, în Prime Time. Pot spune că, în mod sigur, tema emisiunii va fi întotdeauna una serioasă, aflată în dezbatere publică.

Lucrez cu oameni pe care îi respect profesional şi asta a contat foarte mult pentru mine. Este bines să mai faci, din când în când, unele schimbări.”

În ce condiţii pleacă din TVR?

"În primul rând, a contat oferta Digi. În TVR, nu am avut niciodată probleme, indiferent de cine a fost la conducerea televiziunii. Cum spuneam, este odată nevoia de schimbare, dar şi oferta Digi, de a face un talk-show de seară pe diverse teme, în comparaţie cu emisiunea specializată pe politică externă de la TVR."

Luca Niculescu (40 de ani) este, de 20 de ani, redactor şef al postului RFI România, poziţie în care va rămâne în continuare. Din 2006, este colaborator al televiziunii publice, unde a realizat emisiuni de politică externă, dar a prezentat şi talk-show-uri, precum Plus şi minus (pe teme economice) şi Arena publică. A avut şi câteva interviuri cu preşedintele Traian Băsescu.

Digi 24, canalul celor de la RCS, urmează să fie lansat în luna martie. Redactor şef al postului este Răzvan Mitroi, după cum paginademedia.ro a scris în exclusivitate, aici. La Digi 24 a venit, ca senior editor, şi Valeria Dorneanu, fost redactor şef al agenţiei de ştiri Mediafax.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ... ...
    Cu ce poate veni in plus?
    Poate cu o functionare - ca durata - mai mica decat ... 10TV.
  • Bogdan Bogdan
    Si ce relevanta are asta ? Un post de stiri poate sa emita si in 3D, dar atat timp cat este afiliat politic si ne intoxica cu lozinci propagandiste nu cred ca va avea un mare succes. Oricum cred ca s-a umplut enorm pachetul de canale tv de stiri pentru o tara de 21 de milioane de locuitori. Cu ce poate veni in plus Digi 24 fata de Realitatea, RTV, Antena 3, B1, TVR Info ?
  • xab xab
    Digi24 va fi HD singurul program HD de stiri din Romania
  • ... ...
    "... nevoia de schimbare ..."

    Nevoia de bani mai multi!
    Că la TVR s-au cam redus salariile pentru colaboratori (asa cum este si Luca N.).
  • mad79 mad79
    abia astept sa vad Digi24,care se afla de atatea luni in'durerile facerii'!

Trimite un comentariu

sus