Skip to main content

EXCLUSIV. Răzvan Mitroi, redactor-şef la Digi

 

Numire la vârful televiziunii de ştiri a RCS&RDS. Răzvan Mitroi, fost manager de proiect la Antena 3, conduce, de astăzi, echipa editorială a viitorului post de ştiri al RCS&RDS.

Publicitate

În această seară, Mitroi a fost anunţat echipei ca fiind noul redactor-şef. Un alt nume a fost anunţat echipei.

Cine este, cum se va numi exact postul de ştiri şi când va începe să emită, în continuare:

Viitorul post de ştiri al RCS&RDS se va numi Digi 24. El urmează să fie lansat în luna martie. Contactat de paginademedia.ro, Răzvan Mitroi a confirmat numirea la conducerea editorială a postului.

Răzvan Mitroi a fost project manager Antena 3 încă de la lansarea staţiei de ştiri. A făcut o pauză de aproximativ un an, în perioada 2005-2006, când a fost redactor-şef al ziarului Adevărul. Din 2009, a fost project manager la Financiarul, cotidian economic închis de Intact anul trecut.

Fost redactor-şef al Mediafax, senior editor la Digi 24

Un alt nume anunţat în echipa Digi 24 este Valeria Dorneanu, care va fi senior editor la televiziunea de ştiri. Valeria Dorneanu vine cu o experienţă consistentă de fost redactor-şef al agenţiei de ştiri Mediafax şi al agenţiei de ştiri NewsIn.

Valeria Dorneanu a mai deținut în trecut funcția de consilier de stat pe probleme de politică internă la Departamentul pentru Relația cu Autoritățile Publice și Societatea Civilă al Administrației Prezidențiale. De asemenea, Valeria Dorneanu a devenit din 2004 consilier la Cotroceni, funcţie pe care a părăsit-o în 2006.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu