Skip to main content

Plecări de la Adevărul: toată secţia eveniment pleacă la B1

 

Opt jurnalişti din redacţia Adevărul au demisionat în luna ianaurie, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

Publicitate

Printre aceştia se numără întreaga echipă din departamentul Eveniment, Mihai Duţă (şeful secţiei), Ionel Stoica şi Liliana Năstase. Cei trei vor trece, de la 1 februarie, din grupul lui Dinu Patriciu în echipa B1 TV.

Contactaţi de Paginademedia.ro, cei trei nu au făcut niciun comentariu pe această temă.

Totodată, Simona Popa, responsabilă cu subiectele din sănătate, şi-a prezentat şi ea demisia şi urmează să se alăture echipei TVR. Alte două jurnaliste au lăsat secţia Bucureşti pentru a se angaja la Digi24, după ce, la începutul acestui an, şi echipa Weekend Adevărul a rămas fără doi oameni.

Foto: Mediafax Foto

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Kimble Kimble
    patriciu, ce figura donle, pffft

    Petrica incearca si tu un interviu video cu mogulu...
  • pentru andra pentru andra
    fatuco, zisa andra, ziaristii raman fara serviciu,sunt umiliti prin neplata salariilor, muncesc ca niste sclavi pe plantatii si tu te iei de o litera mancata.Ai dreptate in ceea ce priveste varianta cu neuronii. dar e valabila pentru tine
  • Robert Robert
    Uite un titlu de publicatie interesant pentru MediaPro!
  • Mirel Adumitrei Mirel Adumitrei
    Daca tot esti asa destept/desteapta, ti-ai fi dat seama ca er o omisiune facuta din viteza de tastare. Te legi de un "r" lipsa, presuunand ca nu stiu care este cuvantul corect. Fie ca tine! Cel putin nu ma exprim agramat, de genul "ce pacat ca ti-a mai ramas si unu". Unu, ce? poate unuL. Apropo se scrie "apropos". Iar dupa "si"nu se pune virgula. Esti cumva andra blonda de care rade tot trustul de cat e de proasta? Se pare ca da...
    Cat despre Duta, fiind sef de sectie, implicit a fost manager.Cat despre calitatile mele, nu-ti fa tu griji....
  • fost coleg fost coleg
    E penibil sa spui de Adevarul ca n-a produs dezvaluiri. Ce bombe a produs GSP, ia sa vedem, ca majoritatea au fost fasaieli... Ehipa lui Duta e una f buna, cu relatii beton in Politie, Procuratura, Justitie. Toate marele dosare de coruptie in Adevarul au fost sifonate, mai baieti. E interesant de urmarit ce se va intampla mai departe, ca gasca lui Ionescu si Cartianu nu e in stare sa produca nici macar idei, daramite subiecte!
  • andra andra
    Mirel, dar cine e Dutu? Apoi cine ti-a spus tie ca acest Dutu se duce manager? In plus, poti veni tu in locul lui la Adevarul, sa-ti demonstrezi calitatile managerile. Ca e clar, Tolo ti-a dat cu flit la GSP. Iar in ceea ce priveste EVZ, vezi ca "patizanatele" e un nou cuvant pe care-l introduci in limba romana, ceea ce ma face sa cred ca esti GENIAL. Asadar, iti urez "succesuri" maxime si asteptam dezvaluirile tale. Si, nu te supara? dar la ce ai facut completare, la ce gandeai tu cand inca aveai 4 neuroni si nu te plouase ca sa-ti distruga 3 dintre ei? PS: Apropo, cu mai putin de 4 neuroni mintea nu functioneaza. Ce pacat ca ti-a mai ramas si unu!
  • Mirel Adumitrei Mirel Adumitrei
    Completare: Dutu e OK, dar extrem de limitat. Stie cate ceva doar pe felia lui. Ca sef de sectie am mari indoieli privind capacitatea sa manageriala. De ani buni Adevarul n-a mai produs vreo "bomba" in domeniu. Intre 1 si 10, e undeva pe la 6. Contraexemplu: aia de la gsp produc aproape zolnic dezvaluiri. Kamikaze la fel. Chiar si evz, cu toate patizanatele lor pro basiste. Dar adevarul, repet, are ani de cand nu a mai facut un dosar de investigatii de presa serios.
  • manuela manuela
    ca sa-ti explic, nu trebuie sa stati deloc in preaviz. le spui ca ii dai in judecata pentru ca nici ei nu si-au respectat angajamentele si cred ca nu o sa zica nimic. oricum sunt in rahat si nu cred ca le convine sa pleteasca pentru alte 30 de zile un om care vrea sa plece. bafta
  • Din coltul tarii Din coltul tarii
    Da si tu un nume al oraselor unde ai auzit ca vor astia sa puna "cruce" tipografiilor. Poate ca faci un mare bine oamenilor care lucreaza acolo, inclusiv mie.
    Sa ne auzim cu bine!
  • JustMe JustMe
    In alte parti ale lumii presa scrisa e bine mersi, vezi Japonia, cu tot cu criza provocata de natura. La noi piere pe mana ei.
  • ionela ionela
    aici e vorba deocamdata despre reviste, nu despre ziare. si, mai ales, e vorba despre incompetenta managementului. peste tot in lume revistele rezista (chiar daca inregistreaza scaderi din cauza situatiei economice pe care o traim) tocmai pentru ca nu si-au piedut credibilitatea, precum ziarele. singurul atu al printului in fata online-ului ar fi credibilitatea (in mediul online, peste tot in lume, nicio sursa nu e credibila suta la suta, pentru ca nu stii niciodata cine e in spatele ei), numai ca la noi (mai mult decat in alte tari) exact asta au pierdut ziarele, din cauza unor manageri de presa care se folosesc de ziare in interes personal/privat ori ca sa intinda un pres intereselor economice & politice ale patronului prin manipulari grosolane ale informatiei.
  • euss euss
    Trecerea pe online este o realitate si nu se intampla numai in Romania.

    Sunt alte vremuri si oamenii trebuie sa se adapteze sau sa "moara de foame". Eu cred ca in maxim 2 ani vor mai ramane 2-3 ziare pe hartie in Romania.
  • ionela ionela
    Nu mai cere Imre voie de la Patriciu pentru vreun focus grup pe mii de euro la synovate, ca sa poata arunca pisica undeva atunci cand inchide publicatii? El n-are nicio vina; online, caci asa au zis studiile, asa vor consumatorii...
  • Bogdan Bogdan
    Au sarit din lac in put, de la ziarul falimentar al lui Dinu Patriciu in echipa de amatori de la Labe Unu, condusa de Aura Titiriga.
  • rezboiu rezboiu
    hai la bancomat... au mai pus ceva mărunțiș, ca prea se vorbea tare prin firma :)

Trimite un comentariu

sus