Skip to main content

Silviu Samuilă lasă GspTV pentru Dolce Sport

 

Silviu Tudor Samuilă, realizatorul emisiunii Contraatac de la Gsp TV, va pleca de la 1 februarie la DolceSport, televiziunea de sport a operatorului de telefonie Romtelecom.

Publicitate

Momentan sunt în preaviz şi o să mai realizez emisiunea până pe 30 sau 31”, a explicat Samuilă într-un scurt interviu pentru Paginademedia.ro.

La Dolce Sport, Silviu Samuilă va realiza o emisiune zilnică, de luni până vineri, în intervalul orar 21.00 -23.00.


Carmen Andronache, paginademedia.ro: Care a fost motivul plecării?

În principal ideea este că vreau o provocare nouă. Îmi place proiectul Dolce, cred foarte mult în ce se întâmplă acolo. Din ce am discutat cu Vlad Enăchescu (directorul general n.r.), este o chestie pe termen mediu şi lung. Îmi place foarte mult echipa de acolo, sunt oameni cu care am lucrat inclusiv la GSPtv la început. Îmi permit să spun că la DolceSport e cea mai bună echipă de ziarişti şi de colaboratori de sport din România.

Samuilă: Viitorul în presa sportivă îl reprezintă televiziunile deţinute de companiile de cablu

În ce relaţii te desparţi cu cei de la Gsp TV?

Eu n-am avut niciun fel de nemulţumire faţă de colaborarea cu ei. Eu am fost mulţumit de tot ce se intamplă acolo, dar viitorul în presa sportivă îl reprezintă televiziunile care ţin mai ales de companiileâ de cablu, care au o forţă financiară mult mai mare, decat de o televziune care depinde de banii care vin din cablu şi din publicitate.

Drepturile TV pentru principalele competiţii sportive sunt castigate în principal de societăţile astea şi atunci oferta este mult ma atractivă pentru oameni.

În plus, acolo sunt nişte jurnalişti ca Băleanu, Grădinescu, Vlad Enăchescu, oameni de la care am în continuare de învăţat.
Romtelecom isi permite sa faca niste investitii pe care o televiziune care traieste dintr-o televiziune nu şi-o permite.

Ce veti face la DolceSport?

O emisune zilnica, de la 21.00 la 22.00. E mai scurtă decât la GspTV. La GspTV aş îndrăzni să spun că am stabilit recordul Intactului de live, mai mult decât oameni de la Antena1 şi antena3. Făceam peste 3 ore şi jumătate pe zi, e o experienţă grea.

Pe subiecte de sport, trebuia să forţăm subiectele, mi se păre mult pentru un talk-show. Două ore e durata maximă pe care trebuie să o aibă un talk-show.

Despre plecarea lui Samuilă la Dolce Sport a scris iniţial Andrei Crăiţoiu pe blogul său.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MASTAR MASTAR
    Urasca pe Silviu SAMUILA este un om fara coloana vertebrala este anti cfr cluj este un om fara caracter este un nimeni .Il urasc din toata inima si tot sufeltul .Daca esti beat te trezesti dar daca esti prost asa ramai toata viata mai Samuila mai.
  • STEAUA.LIBERA STEAUA.LIBERA
    *al
  • STEAUA.LIBERA STEAUA.LIBERA
    samuila = tzutzerul nr 1 a lui becali
  • florin florin
    Jur ca nu ma mai uit nici la dolce daca I'll aD
    uce si pe becali la pachet.
  • dana dana
    domnu' samuila a zis sa ceara o marire de salariu ca ii mai bagasera o ora in plus pe zi si i se parea muult. SI DESI AVEA UN SALARIU IMENS pt un post tv din Romania, tot mai voia. I-AU DAT REJECT, nu ca a plecat de bunavoie la dolce, care intre noi fie vorba e o mare gramada de INGRAMADITI, toti ratatii din sport au ajuns acolo. daca maine se inchide dolce punem pariu sa pana si gradinescu moare de foame, ca nu il mai baga nimeni in seama, nici macar TVR ul?!
  • lars lars
    Cum se poate ca un asa specimen de presa (la categoria Asa NU!) sa poata fi dorit de vreo institutie de presa, oricat de mica ar fi?!?!? Sarman fripturist, habarnist ce e! Nu poate enunta o fraza de unul singur si fara sa citeze 7 declaratii, sa nu mai zic de telefonul de serviciu dat la Fecali. Enervant, ingust, penibil, un mic Horia Ivanovici, alta scursura ordinara.
  • euss euss
    GSP -ul e prins de majoritatea si Becali vrea sa fie auzit de cat mai multi :)

    Dolce e de "nisa"...doar cei care sunt abonati la Dolce.

    S-a dus la ban..e firesc sa faci asta dar sa lase vrajeala cu echipa de profesionisti de la Dolce. :)
  • reggae buoy reggae buoy
    Il ia si pe Gigi dupa el? Ca fara asta, Samuila e mort!...
  • Edi Edi
    Nu le raspundea Becali celor de la Dolce si astfel au transferat telefonistul!
  • steven steven
    incet-incet se goleste gsptv-ul!

Trimite un comentariu

sus