Skip to main content

Adevărul scade la 32 de pagini. Ziarul de Weekend rămâne în 64

 

Cotidianul Adevărul va apărea, de luni, în 32 de pagini, în loc de 48, cum era până acum.

Publicitate

Ziarul de Weekend va fi redus la 64 de pagini, faţă de 96, cât are acum. Publicaţia de weekend va apărea în continuare împreună cu suplimentul Sănătate.

Cele două publicaţii editate de Adevărul Holding au trecut prin mai multe transformări anul trecut. Vara trecută, Adevărul a apărut în varianta de 64 de pagini, însă după câteva luni a revenit la 48.

Weekend Adevărul a apărut iniţial în 128 de pagini. După câteva luni, ziarul a fost redus la 96 de pagini, dar a fost distribuit împreună cu un supliment de sănătate, pe hârtie lucioasă, de 32 de pagini.

 Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robert Robert
    Acum AdW are 96 de pagini :)
    L-au crescut din nou.
  • Alex Alex
    Ca si comparatie, LA Times are vreo 84 de pagini si costa 1$, merita de 100 de ori mai mult cumparat decat Adevarul pentru 1,8 lei. Oricum presa tiparita e pe duca, tirajele sunt in cap, datele o confirma. Viitorul e online, la indemana unui click si...gratuit!
  • reporter reporter
    Ca de obicei, decizii luate pe genunchi, in grabă, fără nici o documentare, fără un plan de marketing/publicitate, fără viziune și coerență.
    Chiar și o sumară analiză a datelor ar fi trebuit să arate departamentele cu probleme. Adică șefii fără viziune și cunoaștere a meseriei. A dispărut ștința aranjării în pagină, a raportului dintre conținutul editorial, imagini și reclamă. Se încearcă băbește, cu descîntece și alifii vremelnice, doar-doar trece vremea și sefii își păstrează și primesc salariile mari, nederanjați de neindeplinirea obligațiilor care le revin.
    Totul e o mare spoială de pseudocunoaștere a unui domeniu necunoscut de cei care ar trebui să conducă departamentele unui holding.
  • Zoon Politikon Zoon Politikon
    Vara nu-i ca iarna, mass media nu e taraba cu tigari. Poate afla si Patriciu.
  • sclav pe plantatia lui Stancu sclav pe plantatia lui Stancu
    Nu inteleg de ce-l tot criticati pe Imre pe aici, cand el tocmai si-a comandat o revistuta din care aflam cat de vizionar e, oameni buni: http://www.themarketer.ro/ro/index.php?p=articol&a=93.
    Cititi si va cruciti, apoi mars la Sensazioni!
  • de ce e prostul prost de ce e prostul prost
    Nu e statie de metrou in care sa nu fie "n" cutii de tabla branduite Adevarul de Seara.
    Aceste cutii comunica zilnic, catre sute de mii de oameni mesajul : "faliment la Adevarul".
    Impostorul Imre, nedandu-si popoul jos din masina de fite, habar nu are ce se intampla pe une umbla sclavii jegosi, in subteran!
    Daca ar vinde la fier vechi acele cutii ar scoate bani de cateva salarii bune de sclavi.
    Dar impactul negativ al acelor display-uri este incomensurabil.
    Anunta moarte!
    Numai pentru asta merita lingaul impostor un mare sut in cur.
  • nicu popescu nicu popescu
    fratilor destepti de la Adevarul,pt cel de weekend SCHIMBATI si PRETUL pt ca altfel nu va cumpara nici dracu!
  • nicu popescu nicu popescu
    fratilor destepti de la Adevarul,pt cel de weekend SCHIMBATI si PRETUL pt ca altfel nu va cumpara nici dracu!
  • gica de la scularie gica de la scularie
    Fratilor, reduceri de pagini = inca un val de concedieri. Asa ca pregatiti-va! Adevarul TV va ramane in picioare, nu credeti?
  • Insider Insider
    Asta arata ca deciziile sefilor redactiei, impreuna cu triumviratul Imre - Stefan - Vasile au fost niste tampenii demne de predat la orice curs de management de presa. S-au pierdut milioane de euro pe aceste asa-zise relansari si ulteror au fost dati oameni afara la greu, dar de platit n-a platit nimeni dintre (i)responsabili! Mai mult, consiliati si de marele statistician expirat Alin Teodorescu (care a prezis succesul fulminant al ADS pe bani, pt care a luat zeci de mii euro si care a vandut 5 % din tiraj, record colosal al presei mondiale) toti astia de mai sus se laudau ca vor rupe concurenta.
    In mod normal, asa ar fi civilizat, decent, corect, profesional, toti acesti baieti ar cam trebui sa dispara din functii. Insa ei nu se gandesc decat la bani si la cum sa traga de timp pt a-si lua salariile babane! Rusinica!

Trimite un comentariu

sus