Skip to main content

Site-ul Digi 24, condus de un fost editor coordonator al EVZ

 

Site-ul viitorului post de ştiri Digi 24 va fi coordonat editorial de Călin Hera, fost editor coordonator la Evenimentul zilei până în vara anului trecut.

Publicitate

Călin Hera va ocupa poziţia de content manager, ocupându-se de site-ul canalului de ştiri al RCS&RDS, care urmează să fie lansat în primăvară.

Până în vara anului trecut, Călin Hera a fost editor coordonator la Evenimentul zilei. A plecat de la ziar în perioada în care tocmai se desfiinţau poziţiile de editor coordonator. Ulterior, Călin Hera a fost director de cabinet al preşedintelul Consiliului Suprem al Magistraturii – CSM. Totodată, a coordonat site-ul infocsm.ro.

Călin Hera, Carte de vizită:

A intrat în presă în 1990, la săptămânalul studenţesc NU. A lucrat apoi pentru Cuvântul şi Expres. În noiembrie 95, s-a angajat la Canal 31, care urma să devină, o lună mai târziu Pro TV.

A lucrat cinci ani la postul de televiziune, unde a fost editor general al ştirilor Pro TV. Pentru câteva luni, înainte ca Realitatea TV să treacă la Sorin Ovidiu Vîntu, a fost redactor şef al postului de televiziune. Între 2005 şi 2011, Călin Hera (45 de ani) a lucrat la Evenimentul zilei.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • C C
    Hera scrie poezii simpatice. Cred ca e prea de ajuns pentru ce intentii are digi24.
  • Eugen Eugen
    Hera e un petro-liberal convins de prostia si diletantismul lui Crin Antonescu, nimic mai mult. Profesionalismul lipseste din CV-ul lui pentru ca nu are nimic de-a face cu profesionalismul ci doar cu pupincurismul PeNaL.
    Ma bucur ca am scapat de el pe EVZ caci era la fel de tulburat si obsedat ca modelul lui politic de Traian Basescu.
  • Calin Era ziarist Calin Era ziarist
    Mare ziarist, mare caracter, mare limbist la usa lui Horatiu Dumbrava. Un specimen de o "naivitate" infioratoare; cinste desteptilor care il vor plati cu 2000 de euro pe luna ca sa nu faca nimic in continuare si in functia de la Digi 24, la fel ca si la EvZ, infocsm etc.

Trimite un comentariu

sus