Skip to main content

Crimele de la coafor în presă: “Masacru”, “măcel” şi o fată cu ketch-up la gură pe prima pagină în Evenimentul zilei

 

Crimele de la salonul din Dorobanţi sunt pe prima pagină a celor mai multe ziare de astăzi. Cuvintele folosite: “masacru”, “măcel”, “teroare”.

Publicitate

Iese în evidenţă Evenimentul zilei, cu o tânără întinsă pe caldarâm, cu ceva roşu la gură. Poză dintr-o bază de date, însă nemarcată ca atare.

Prima pagină de astăzi, în continuare:

Masacrul de la Coafor”, titrează mare Evenimentul zilei, pe o poză cu o tânără întinsă pe caldarâm. Poza nu este de la faţa locului, ci este luată dintr-o bază de date (lucru nespecificat de către ziar). Poză de stock, dar tânăra are ochii bluraţi.

Şi Adevărul deschide cu împuşcăturile de la salon: “Teroare la coafor”.

România liberă citează un martor: “Am auzit împuşcături. Un tânăr alerga plin de sânge spre spital.

Jurnalul Naţional, cel de-al patrulea titlu quality, nu alocă niciun rând pe prima pagină crimelor din Dorobanţi. Un mod cel puţin interesant prin care ziarul îl susţine pe Mihai Gâdea, care l-a făcut "nesimţit" şi "dobitoc" pe şeful Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate.

Pentru Cancan, este mai importantă “Vandici goală, doar cu pene şi coroană”. “Măcelul” din Dorobanţi este pe prima pagină, mai jos.

Libertatea şi Click sunt astăzi “surori”: Masacrul de la coafor (Libertatea) – Masacru la coafor (Click). Click mai adaugă un “O Doamne!”

Televiziunile au relatat pe larg crimele din Dorobanţi. Originală este întorsătura OTV, postul care găseşte în orice un motiv de răfuială cu “ciocoiul Oprescu”: “Gloanţe şi împuşcături în oraşul condus de Oprescu.”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    Pai si eu ii urmaresc zilnic si sincer nu-mi doresc sa intre in randul celorlalte televiziuni de stiri senzationaliste. Spre exemplu, stirea de dimineata, cu accidentul de pe centura capitalei, nu era o stire din categoria 'News Alert' si totusi au insistat sa o difuzeze, trasmitind chiar imagini live din timpul descarcerarii. Nu cred ca e nevoie sa puna accentul atat de mult pe stiri negativiste, mai ales de dimineata, de la prima ora.
  • C C
    Era si timpul sa apara o stire cu psihopati care sa nu fie direct din show-biz sau politica, dar sa poata fi facuti celebri instantaneu. Nimic nu se compara cu o stire tragica scapata in gura presei si mestecata pana la delir.
    Abia astept sa vad ce parere are Antonescu in EVZ despre asta;
  • Rusnack Rusnack
    @dan: Desi nu pot spune ca Digi 24 este un post mega-extra, sa stii ca imi plc ca abordeaza ceva mai multe stiri externe si chiar le dezvolta, vezi alegerile prezidentiale din Rusia. Sunt pe cale de a le deveni un telespectator.
  • sil sil
    ar fi interesant ce audiente au facut posturile tv cu subiectul asta
  • dan dan
    Mda, presa din Romania... si observ, ca incet, incet, si mai noul Digi24 incepe sa ia forma celorlalte televiziuni de stiri, singura diferenta ar fi ca ei au inlocuit 'Breaking News' cu 'News Alert', dar in rest, 90% din stiri sunt negative.

Trimite un comentariu

sus