Skip to main content

Sorin Alexandrescu, readus ca şef la Antene

 

Sorin Alexandrescu, fost director al Antena Group până acum şase luni, a fost numit azi înapoi pe această poziţie. După şefia Antena Group, Alexandrescu a fost, câteva luni, vicepreşedinte Grivco.

Publicitate

Numirea lui vine după ce, ieri, Adrian Nanulescu, a fost schimbat din poziţia de şef al Antenelor după şase luni de mandat.

Comunicatul intern al Intact, care anunţă (re)numirea lui Alexandrescu, în continuare:

Vă anunţăm că Sorin Alexandrescu revine în postul de CEO Antena Group, din poziţia de vicepreşedinte Grivco, începînd de astăzi, 29 martie 2012. Numirea sa este recomandată de rezultatele foarte bune pe care le-a obţinut pe durata primului mandat.

Sorin Alexandrescu s-a alăturat grupului INTACT în 2008, pentru o perioadă de doi ani, fiind pentru început director executiv Antena 1, iar ulterior CEO.

Începînd cu decembrie 2010, odată cu implementarea ultimei faze a proiectului, a preluat conducerea Antena Group, entitate care a reunit toate operaţiunile companiilor Antena 1, Antena 2, Euforia şi GSP. De la încheierea mandatului şi până în prezent, Sorin Alexandrescu a coordonat din poziţia de vicepreşedinte Grivco, proiecte strategice pentru trust.

Este licenţiat în drept, deţine o diplomă internaţională MBA în management şi are o experienţă de peste 12 ani în FMCG, corporate finance, asset management, M&A, burse de valori.

Posibila revenire a lui Sorin Alexandrescu la Antene a fost avansată în cursul zilei de azi de Adelin Petrişor.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    de cand citesc site-ul dlui obae am aflat cate zeci de schimbari ale schimbarilor se petrec aproape zilnic in televiziunile patriei!pleaca X,bine ca a plecat!bine ca am scapat!acum o sa rupem nuca-n buci!trec cateva luni:revine X!ce bucurie!o sa spargem nuca-n buci!curat alba-neagra!chiar nu se cunosc parametrii dupa care o televiziune, o revista, un ziar sa aiba cautare?chiar asa dupa ureche se petrec lucrurile la nivel managerial?e pur si simplu DEBANDADA!nici nu ma mir ca merg la vale cu audientele! ca sa construiesti ceva bun intai alegi ce-i mai bun, ii dai mana libera si astepti ceva timp pana culegi roadele. regret,dar la protv nu auzi ca-s schimbati directorii toata ziua buna ziua!nu se schimba nici emisiunile de la o grila la alta cum fac cei de la tvr!au programe asezate, de cursa lunga si cand fac ceva peste, nici astea nu sunt trompete ci tin luni de zile, sa-si castige privitorii.dragi proprietari de mass media, uitati-va putin la aia de la protv si incercati sa intelegeti de ce sparg audientele cu emisiuni ca "romanii au talent"si "master chef".sunt emisiuni vii care transmit emotii, de orice fel ar fi ele, sunt inainte de toate emotii!am stat cu lacrimi in ochi cand a cantat la pian tanarul sarac care avea pianul lui doar de 7 zile!sa ai si poveste si performanta intr-un act artistic, asta-i inteligenta manageriala!ce face restul televiziunilor e,vorba lui Wu:caterinca frateee!
  • Wu Wu
    Ce caterinca frateee! Alba neagra e asta.....Ce babilonie este de cand a plecat domprofesor!!!!
  • superbu superbu
    :)))))
  • curiosul curiosul
    hai cu ciocolata la antena group , de acum acces direct e in ciocolata iar madam gherghe va ameninta iar angajatii ca ii paraste la alexandrescu :)))

Trimite un comentariu

sus