Skip to main content

Un fost şef din Orange conduce Antenele lui Voiculescu

 

Intact Media Group anunţă numirea lui Adrian Nănulescu în funcţia de CEO Antena Group. Acesta va coordona strategic şi operaţional cele patru posturi de televiziune reunite sub umbrela Antena Group (Antena 1, Antena 2, Euforia şi GSPTV) şi va lucra îndeaproape cu echipa mangerială, anunţă oficialii Intact.

Publicitate

Mai multe detalii, în continuare.

Adrian Nănulescu îl înlocuieşte pe Sorin Alexandrescu, care a plecat în urmă cu o lună de la conducerea Antenelor. Înainte de a conduce Intact, Alexandrescu a lucrat la producătorul de dulciuri Kandia.

De profesie inginer, Adrian Nănulescu a condus timp de 10 ani departamentul de Business to Business al multinaţionalei Orange, dezvoltând şi consolidând alaturi de echipele implicate operaţiunile Orange Business Services în România.

“Vin cu experienţa, cunoştinţele şi maturitatea profesională acumulate în cei 15 ani în mediul companiilor multinaţionale. Media este o industrie dinamică foarte competitivă şi are rol extrem de important în societatea românească. Din punct de vedere al administrării Antena Group, misiunea mea este de a o duce către urmatorul pas strategic şi operaţional”, declară Adrian Nanulescu în comunicatul Intact.

Citeşte şi:

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

 • Fain rau! Dupa baiatul de la "ciocolatzi", a venit unul de la
  "telefoane" In maximum o luna, o sa aiba si asta pretentia ca stie ce e aia televiziune si o sa aiba pareri. Daca se mai intreba cineva de ce PRO-ul a avut succes, permiteti-mi sa dau raspunsul: Sarbu era (si este) om de imagine!
 • Cel mai bun titlu era: "Un tip experimentat, un profesionist desavarsit conduce cel mai puternic trust media din Romania!"
 • astia de la antene ,au un mare minus,Dan Voiculescu e carmaciul!Pot sa-l aduca si pe Bill Gates,Papa si Ghandi in loc,ca tot nasol ies,din batalia cu Pro!
 • baiatul asta conduce doar din punct de vedere administrativ dar partea editoriala ramane sub conducerea lui Voiculescu
 • Nu te-ai gandit ca tocmai despre o strategie de marketing poate fi vorba? Cei de la Cronica Carcotasilor nu au avut totusi in acel moment audienta mult visata. Dar Antena 1 a avut audienta cu carul...Ceea ce poate insemna ca a fost totusi o strategie buna a Antenei...
 • titlu corect era' Un fost sef din Orange conduce Armatele lui Voiculescu '
 • VIDEO EXCLUSIV http://www.nasul.tv/2011/10/31/exclusivitate-cutremur-la-realitatea-tv-in-strigate-si-urale/
 • Poate se mai trezesc astia si isi dau seama ca e debandada totala la ei in ograda.
  Cel mai bun exemplu e promovarea pe care au facut-o Antena 1 si Antena 2 pentru Cronica Carcotasilor de la Prima TV.

Trimite un comentariu

sus