Skip to main content

Irina Petraru s-a alăturat echipei de ştiri a postului B1

 

Irina Petraru, ex. Antena3, se va alătura echipei B1 TV, începând de luni, 9 aprilie, urmând să prezinte ştirile amiezii, alături de Mădălina Puşcalău.

Publicitate

Irina Petraru (33 ani) şi-a început cariera la Radio Iaşi, după care a urmat Radio Nord Est din acelaşi oraş.

În 2003, a schimbat direcţia spre televiziune şi a început să prezinte ştiri şi să realizeze emisiuni la TV Bit Antena 1, iar din 2006, la Antena 3.
Absolventă de Litere, Irina şi-a explorat şi alte aptitudini şi a urmat un curs de actorie.

(P) Vrei să explorezi pieţe noi şi mai riscante, dar cu un potenţial de creştere mai mare?

A făcut parte din trupa Teatrului Ludic din Iaşi, alături de care a mers în turnee şi a participat la diverse festivaluri, iar de curând a apărut într-un scurtmetraj. Cu toate acestea, pupitrul ştirilor este locul unde se simte cel mai bine.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Violeta Violeta
    B1 a stricat absolut totul in materie de emisiuni!Daca ramanea o televiziune cu emisiuni diverse avea si telespectatori,pe cand asa,ramane cu angajatii care sunt singurii telespectatori.
  • radu radu
    Nici B1 nu mai are de ceva vreme jurnale de stiri intre 18 si 24 si se proclama tot televiziune de stiri.
  • nic nic
    Ciudata logica, a crescut ratingul pentru ca sunt anti-putere dar nu crezi ca ajunge USL la guvernare? Pai daca oamenilor le place atitudinea A3 de ce sa nu castige USL?
  • luhyj luhyj
    eu ma indoiesc ca vine usl la putere, dar ai dreptate, ratingul de 2,5 al antenei 3 se datoreaza celor care sunt anti base si anti pdele.
  • Munch Munch
    Este o mutare buna. In toamna USL-ul va ajunge la putere si de atunci B1 va deveni post anti-guvernamental, ceea ce le va aduce rating anul viitor. Succesul Antenei 3 ca si post de stiri se datoreaza in principal campaniei anti-guvernare si anti-presedinte si mai putin profesionalismului si calitatii postului.
  • matei matei
    Probabil o sa-i bage pe absolventii "academiei". O sa fie distractie.
  • Costin Costin
    Pai ce sa mai prezinte prezentatoarele? Ca Antena3 nu prea mai da stiri. Ce post de stiri e ala care nu are niciun buletin de la ora 18 pana la 24? Doar talkshow-uri interminabile cu aceleasi personaje.
  • mihai mihai
    as vrea sa o vad pe dorina florea la antena 3, mi se pare mai buna pe stiri generaliste, decat pe sportu' ala de 2 lei de la gsptv
  • Star Star
    Bravo mai! Ati mutat a3 la b1, mai ramane sa-l luati pe Voiculescu!
  • simona simona
    a ramas antena 3 fara prezentatoare...a ramas Lorena de la Spiru...si alea de noapte...praf....

Trimite un comentariu

sus