Skip to main content

Anca Florea devine şeful comunicării la radioul public

 

Publicitate

Anca Florea a devenit, de la începutul lunii iunie, şef al serviciului comunicare în cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune.

Contactată de paginademedia.ro, Anca Florea a declarat: ”Am renunţat la funcţia de director editorial al postului Giga TV, dar fac în continuare emisiunea În mintea cuvintelor.”

Cum a ajuns în radioul public? ”Am lucrat în acest radio din studenţie şi am făcut de toate. Mi-am dorit să fac ceva aici, dar să rămân şi cu partea de televiziune”, a mai spus Anca Florea.

Anca Florea a lucrat la radioul public în perioada 1990 - 1996, unde a făcut, pe rând, matinale de weekend, emisiuni de sinteză politică şi de revista presei. La mijlocul anilor 90 a devenit director de comunicare în cadrul grupului Tofan, iar apoi purtător de cuvânt al ministrului culturii Răzvan Theodorescu.

Anca Florea a fost şi membru în Consiliul de Administraţie în Societatea Română de Radiodifuziune în mandatele lui Andrei Dimitriu şi a lui Dragoş Şeuleanu.

A lucrat în TV la Antena 1, unde a făcut 100 de grade Celsius, dar şi la Antena 3, unde a realizat VD TV şi o emisiune de revista presei în perioada 2009 - 2010.

De la începutul acestui an a fost numit director editorial la Giga TV, postul patronat de Gheorghe Ştefan ”Pinalti”, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Natalie Oprea nee Cracea Natalie Oprea nee Cracea
    Anca draga, ma bucura succesele tale si mi-ar face mare placere sa ne revedem macar citeva minute cind voi veni la Bucuresti in toamna asta. Ben sau Nicu ar trebui sa stie cum sa te gasim. Sint in legatura cu Kisa mai mereu. Arati super, ai oprit timpul in loc si esti ambitioasa ca intotdeauna. Admirabil si sa ne revedem cu bine dupa multi , multi ani.Sau daca vrei o vacanta frumoasa vino la mine la Sydney .
  • mosh teaca mosh teaca
    isi mai aduce cineva aminte care era intentia initiala? o televiziune generalista..etc? nu de stiri.a venit Caruceru si a virat-o spre stiri. asa a inceput balamucul.giga pare sa fi reluat proiectul de acum un an.cu minimum de oameni-exact cit le trebuie..ce atata scandal? aia care ati servit patria la Vantu si nu va platea cu lunile..ati indraznit vreodata sa faceti o asemenea panarama? nu. va si cunosc, nici n-ati suflat.mi-e o sila de viteji de felul vostru...cum mi-e sila de atacul la anca (n-aveti macar sange in voi sa recunoasteti cine nu va da banii..cine va face probleme,sunteti asa niste lasi ...vai de voi). v-am spus ca am plecat din timp.fara resentimente : cind stii meserie iti gasesti loc..cred ca voi sunteti cam praf ..ma mir de tine cristi preda ca nu te poti calma..ca de penibilul ala de Ais (fata,calmeaza-ti nervii) nu am mare lucru de zis..despre fetele de mai sus (aniela si catalina) ca si despre neajutoratul de helmis..numai de bine .ne intilnim curand :))))))))))))
  • Giovani Giovani
    Ne-am asumat un risc, multi dintre noi au lasat job-uri serioase pt giga. Dar totusi ar fi putut sa plateasca la timp, pt cele 5 luni.Si totul ar fi fost in regula. Stiam cu totiii ca va fi ceva sezonier, de la inceput. Totul s-a terminat dupa caderea Guvernului Ungureanu. Probabil ca ar mai fi rezistat pana dupa parlamentare.
  • gogupintenogu gogupintenogu
    ce nu vrea sa inteleaga nimeni este faptul ca ne-am asumat un risc semnind cu giga.sincer,ma asteptam sa tina macar pina la alegerile din toamna,dar se pare ca nu asta a fost scopul...ci doar spalare de bani si gata.ma mir ca nimeni nu mai pomeneste nimic de "super jurnalistul",george norocel harabagiu...omul a venit, si-a facut "treaba" si a plecat.trebuia de fapt sa ma gindesc la faptul ca pinalty,candideaza in iunie si nu in toamna...DNA-ul si ANAF-ul poate aflati de unde au venit banii si unde s-au dus in "GIGA AFACEREA" asta.Voie buna tuturor.
  • kiko kiko
    "de cand nu mai ai de lucru" ay ay ay, limba romana...
  • cipria cipria
    Ma bag si eu in seama. Voi chiar nu aveti ce face fratilor? daca aveti probleme, sau frustrari,dupa caz, de ce nu vi le rezolvati in alta parte? Daca ne luam banii sau nu chiar nu e vina niciunuia dintre noi cei care am lucrat la giga. hai sa gasim o solutie civilizata sa rezolvam problema asta si gata. inca ceva, foarte important, Anca Florea este un om cu suflet mare si care a facut destul de mult bine, atat cat a putut. nu cred nici o secunda ca ea este cea care ar fi putut influenta in vreun fel neplata nostra sau care sa fi luat vreo decizie de a da afara o suta de oameni. hai sa fim seriosi.
  • Stefan Iliescu Stefan Iliescu
    Alex Helmis, te pup.
  • Stefan Iliescu Stefan Iliescu
    Draga mea ralu- daca esti femeie si ai aceasta vehementa este de inteles. Dar daca esti baietel asa cum am o vaga impresie sincer este tare greu, ma gandesc , sa te suporti tu pe tine. De ce nu ai coloana vertebrala sa scrii cu numele tau? Hai sa discutam pe fata si cu argumente. Asa sincer nu ma incanta sa scriu cuiva care se ascunde dupa un pseudomin. Daca tu cel sau cea care scrie se simte nedreptatit de pozitia mea actuala hai sa discutam barbateste. Labareala asta este distractiva pana la un punct. Te inteleg ca acum cand numai ai de lucru ai timp, dar sfatul este sa incepi sa trimiti CV-uri ca vara asta este lunga. In ceea ce ma priveste nu iti fa griji, m ceva mai multa minte ca tine sa fiu in stare sa imi gasesc de munca. Iar daca nu reusesti sa te angajezi, da-mi un semn ca sincer te pot ajuta. Lumea are nevoie si de retarzi. Culmea ca pe baza ip-ului aflat acum stiu si cu cine stau de vorba. Esti prea mic sa iti mai scriu. Iar daca tot ai facut o afirmatie eronata la adresa mea, iti doresc sa ai parte de tot ce este mai bun si mai frumos, sa te linistesti, si sa te redescoperi, pentru ca, sincer, ai carente mari. Si repet. Stii de unde sa ma iei. Hai sa stam de vorba prietene ca sa rezolvam problema intre noi. Sau este prea mult. Ma scuzi acum, dar am treaba. Da. In televiziunea din care tu tocmai ai fost zburat. Stiu de bun ce ai fost si de profesionist. Deci prietene. Stiu exact cine esti si acum te inteleg.
  • mosh teaca mosh teaca
    prunisoara..nu te enerva. daca eram femeie ma chema baba novac. si urlam din ovare ca tine.LOL.
  • ralu ralu
    mosh teaca, daca esti asa de hotarata, de ce nu spui adevaratul tau nume??? hai, curaj!!!
  • mosh teaca mosh teaca
    mesajele sunt de la helmis,taralunga si prunisoara/helmis semneaza cu 2 nume. trei stupizi care scuipa si ameninta. (pentru binele vostru sper sa va ia ip-urile si sa va reclame naibii) . va mai intreb o data : daca giga aia e de rahat,de ce nu va carati si va atirnati de usa..si de cei de dincolo de usa?? sau sunteti revoltati ca un patron oarecare i-a preferat pe aia? ce mama dracului ne obositi cu scandalul asta...prietena ropota va asteapta dupa colt sa barfiti ca-n vremurile bune cind luati bani degeaba si erati plini de ifose...hai,valea...
  • ralu ralu
    mai acesta, stefan iliescu, esti un barfitor si jumatate, un imbarligator si o javra fara pereche. nu doar ca nu ai habar sa faci ceva, cine te cunoate, nu dupa multa vreme are un regret enorm ca a cunoscut un exemplar de scursura umana ca tine. tine bine de acel post ce-l ocupi acum pentru ca in momentul in care vei vrea sa mergi in alta parte cu siguranta te vei intalni cu fosti colegi din giga care "te iubesc" tare. poti paria ce vrei tu ca nu vei mai fi in vreo redactie. nimeni nu te vrea, javra ce esti!!!
  • stefan iliescu stefan iliescu
    Adi Pintea, daca esti cu adevarat un , hai sa zicem om, te astept sa dovedesti tot ce ai scris despre mine. Daca nu continua. Spre deosebire de tine eu am curajul sa scriu cu numele meu. te astept sa dovedesti cele scrise doar ca fapt divers. Regret doar ca nu am fost atent la fostii mei colegi ca sa pot realiza care este bolnavul si care nu. Probabil ca aceasta invidie rezulta din faptul ca nu am participat la nici un fel de barfe. As merge si mai departe cu provocarea fata de tine si te-as ruga sa ne duel in ceea ce stim sa facem. In rest toate bune.
  • ralu ralu
    iliescu nu a facut puscarie, inca. sincer, nu cred ca are ce cauta nici la puscarie, are un caracter de doi bani. este tot ce se poate mai rau inttr un om. va propun ceva, celor ce au influenta in acest sens, haideti sa spunem tuturor posibilor invitati in aceste pseudo emisii sa nu dea curs invitatiei de a participa. sa ni se alature demersurilor noastre de a nu fi facuti de rusine de catre niste scursuri ale societatii.
  • mosh teaca mosh teaca
    intimplator am dus actele de angajare odata cu "javra" de care zici.adica diplome si cazier.deci iar minti ordinar. daca ma gindesc bine comentarii jegoase si demente ca aici mai rar. 1.ma bucur ca am plecat de la inceput din giga.daca voi astia ascunsi in anonimat,bolnavi de ura si minciuna,mi-ati fost colegi...slava Domnului ca nu am respirat prea mult acelasi aer. 2.daca v-a dat anca afara..atunci femeia isi merita si banii si masina. (daca iubitul lui boanta nu se supara ,desigur :)))

Trimite un comentariu

sus