Skip to main content

Tanța, la televiziunea lui Pinalti. Azi, prima emisie. Cătălin Crișan nu mai e în schemă

 

Nuami Dinescu, cunoscută publicului ca "Tanța lui Teo", va avea o emisiune la Giga TV, postul de televiziune susținut de Gheorghe Ștefan "Pinalti".

Publicitate

Giga TV începe emisia în această seară, la 18.30. Pe un spot de promovare care este deja difuzat în rețeaua RCS se pot vedea vedetele noului post, printre care: Dana Săvuică, Cristina Liberis și Anca Florea.

Din schema postului a dispărut un nume important, chiar de la conducere: Cătălin Crișan.

De ce a plecat Cătălin Crişan, dar şi alte detalii despre emisiuni, în continuare:

Spotul de pe RCS prezintă "fețele" noului post de televiziune. La noul post mai pot fi văzuți Camelia Spătaru (cu ani în urmă prezentatoare la Pro TV), Cătălina Mihăescu (ex Național TV), Felicia Iordache (cu câțiva ani în urmă la Antena 1) și Florin Ghioca (Cancan).

Anca Florea este director editorial şi va avea şi o emisiune de revista presei cu un invitat, "În mintea cuvintelor". Televiziunea Giga TV va avea prima emisie chiar în această seară. Potrivit Ancăi Florea, diseară va fi difuzat un promo "pe viu" în care va fi prezentată echipa de oameni a televiziunii.

Televiziunea a trecut printr-o schimbare de format faţă de planurile iniţiale de a face o televiziune generalistă.  "Formatul s-a modificat 100% faţă de ce aveam la început, va fi o combinaţie între un canal de ştiri şi unul de dezbateri. Acest lucru s-a întâmplat datorită numelor mari din media care s-au alăturat proiectului nostru", a explicat George Harabagiu, manager de proiect, pentru Paginademedia.ro.

Harabagiu a evitat să intre în detalii referitor la plecarea lui Cătălin Crişan: "Nu comentăm aceste amănunte. A fost vorba de o reorientare de format şi de o carenţă de comunicare la acest nivel. "

Cum va arăta grila Giga TV:

 • Camelia Spătaru va prezenta "Ediţia de dimineaţă".
 • Cristina Liberis - Est Vest Rest, emisiune de politică externă.
 • Radu Purece - Marfarul de ştiri.
 • Principalul jurnal va fi prezentat de Octavia Negre şi de Dan Boanţă.
 • Octavian Ţopa - Arena GTV, emisiune de sport.
 • Lavinia Ştefan - Românii au prezent.
 • George Harabagiu şi Andra Matei - Ţinta, emisiune de investigaţii.
 • Anca Florea - În mintea cuvintelor, emisiune de revista presei cu un invitat.

Grila oficială va fi lansată de mâine de la ora 18.30, cu jurnalul prezentat Dan Boanţă şi de Octavia Negre.

Un alt nume care trebuia să se alăture postului TV a fost Marius Florea Vizante, însă negocierile nu au ajuns la niciun rezultat.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Da...dar Voicuescu de la cine primeste giga watt-ul? Sau nu mai conteaza atata vreme cat oamenii lui mananca in fiercare zi...(gaseste tu rima inteligentule).
 • femeile sunt mai multe decat barbatii si fac audienta.un post pentru femei va merge mai bine decat unul pentru barbati.barbatii nu se uita decat la gagici goale, fotbal si masini.scuze domnilor dar aSA SUNTEM. femeile se uita la de toate si cand gatesc se uita la stiri.
 • Numele este perfect!
  Vine de la giga-watt-ii din hidrocentrale pe care ii primeste pinalti de la basescu, apoi ii vinde populatiei cu de 3 ori pretul.
  Si televiziunea va tine pana ajung amandoi unde le este locul.
 • Pentru o şansă reală la un loc în pătrimea inferioară a clasamentului audienţelor, ar fi fost mai inspirat să-şi spună "Urmaşii lui Stan şi Bran" în loc de Gâgă TV.
 • vedeti ca pina la lansare sa nu deveniti televiziune destinata femeilor iar in weekend sa nu va transformati in ceahlaulpitraneamtfan, cu emisiune moderata de Pinalty, care va intra in direct cu Craciuneascu si va desfiinta arbitrajul potrivnic...
 • nuami e mult mai haioasa decat catalin crisan lipsit total de farmec. acum nu stiu daca crisan urma sa faca management sau entertainment,la prima nu-mi dau cu parerea ca poate stie dar ca amuzament e zero!cristina liberis e o profesionista serioasa e o achizitie buna ca si anca florea.vizante e super cat de haiosi puteau fi voua!si acum rad in reluare!pentru inceput nume netavalite in can-can-uri si femei cu hainele pe ele si cu capul pe umeri.e chiar interesant de urmarit postul.nu ma asteptam la sa alegeri bune!

Trimite un comentariu