Skip to main content

Conducerea editorială a postului Realitatea, schimbată complet

 

Mai mulţi şefi din zona editorială a postului Realitatea TV au fost schimbaţi de Mura Frînculescu, noul director executiv al staţiei, potrivit unei comunicări interne, trimisă astăzi angajaţilor postului. Este vorba despre Mădălina Rădulescu, Carmen

Ungureanu şi Sorin Kosz. Potrivit informării, „atribuţiile lor au fost

preluate de către ceilalţi colegi din conducerea departamentelor


respective.”

Totodată, a fost înfiinţat un Consiliu Editorial responsabil de coordonarea zilnică a activităţii editoriale ce are următoarea componenţă: Carmen Ghita, Bebe Nicola, Vera Secrieru, Cristi Marin, Dan Duca, Raluca Fintea, Bianca Oanea, Costi Rogozanu, Cristian Nedelcu, Ada Dumitrescu.

Comunicarea integrală, în continuare:

Stimati colegi,

Va informez asupra urmatoarelor:

1. Conform deciziei directorului executiv Mura Frinculescu, incepand de
azi, 21.08.2012, colegii nostri Madalina Radulescu, Carmen
Ungureanu, Sorin Kosz au fost revocati din functiille de coordonare editoriala pe care le detineau, urmand ca atributiile lor sa fie preluate de catre ceilalti colegi din conducerea departamentelor respective;

2. In consecinta, componenta Consiliului Editorial responsabil de
coordonarea zilnica a activitatii editoriale este: Carmen Ghita, Vera Secrieru, Bebe Nicola, Cristi Marin, Dan Duca, Raluca Fintea, Bianca Oanea, Costi Rogozanu, Cristian Nedelcu, Ada Dumitrescu; aceasta
componenta poate suferi modificari, in functie de discutiile dintre directorul executiv Mura Frinculescu si fiecare dintre membri Consiliului Editorial;

3. In cursul zilei de maine, va voi comunica solutia rezolvarii situatiei colegilor ce nu au statutul de angajati ai Realitatea Media SA, urmand sa demaram apoi procedurile legale.

Cu stima,
Florin Bercea

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iokai Moor Iokai Moor
    Nu- l pot intelege pe Domnul Rares Bogdan care a ajuns sa se prostitueze ca jurnalist din ordinul lui Gusa si sa i se adreseze cu " M a e s t r e" jegosului, lasului, perfidului, si jigodiei de Ion Cristoiu
  • Herskovics Morell Herskovics Morell
    Mai fratilor!
    Nu va mai dati asa mari tvr-isti.Va reamintesc ca lucrati la un post de televiziune in faliment.Postul tv. Realitatea are datorii uriase fata de bugetul statului.Si ce e mai grav ca are sefii penali, intrucat nevirarea la buget a impozitelor retinute la sursa( impozit pe salarii si asig. de sanatate) constituie, potrivit Codului Penal, infractiunea de frauda fiscala, mai pe romaneste spus este un fel de "delapidare". Si va mai reamintesc un lucru: Postul tv. Realitatea este proprietatea unei " Carpe", parca Iliescu spunea ca Gusa este o......"
  • gabrielpopescu gabrielpopescu
    ada dumitrescu? habar nu are de televiziune in primul rand, apoi a inceput si ea sa fie extrem de isterica, semn ca e depasita de situatie, nu stie sa vorbeasca cu oamenii, in primul rand, mereu e nemultumita... ca sa nu mai spunem ca a ajuns sa isi dea cu parerea despre cum si cine e bun sa faca o stire sau un live, ca si cand ea, la viata ei, ar fi facut o mie de stiri de televiziune. Stiti vorba aia? S-a urcat scroafa in copac? Despre asta e vorba. Habar nu are de unde se da drumul la camera de filmat, ca sa o spunem pe aia dreapta. Deci...aveti dreptate voi cei care spuneti ca e totala inconstienta sa pui astfel de oameni sa fie sefi de sectii.
  • dady dady
    AMS are azi tot 4 angajati!!!!!!!!!!!!!! Volatilitatea celor 174 se regaseste si la ITM si la Reg Com ...... Va pupa tata!!!!!!!!!
    PS = si cind va spuneam ca se va ajunge la instanta civila ma faceati in tot felul(doar o parte dintre voi) .... Va veti mira foarte cind o sa aflati ce-o sa aflati!!!!!!!!!!!
    Va pupa tata!!!!!!!!!!
  • dady dady
    draga diana mai am mult pina la pensie .... vrei sa incerci?????
  • Diana Diana
    E vreun coleg de la Realitatea care te informeazà noaptea sau obisnuiesti sà stai treaz pàna la 5 dimineata? Eu vara nu dorm, nu am somn... Bucurà-te de pensie, tàticule!
  • Diana Diana
    De acord! Nu inseamnà cà un bun inginer nu stie sà facà si altceva. Cunosc un inginer foarte bun care picteazà excelent. Personal ii prefer pe ei decàt toti secu' ajunsi prin pile si blaaaa, blaaaa, blaaaa....
  • Marcel Marcel
    Romàna dumitale e ca si engleza. Lasà de dorit, daddy! "Proletari din toatà lumea, uniti-và!"
  • Doru Doru
    Mura Frînculescu are un CV beton armat. Stie ea ce face!
    A absolvit Institutul Politehnic din Bucuresti, Facultatea de Tehnologie Chimica.
    In perioada 2007-2008 a fost consilier al presedintelui-director general al TVR. A coordonat, la TVR, emisiunile electorale dedicate alegerilor Europarlamentare din 2007, alegerilor locale din iunie 2008 si alegerilor Parlamentare din octombrie 2008. Intre 1998 – 2007 a lucrat la Antena 1 si Antena 3, ca editor-coordonator la Observator, editor general la Observator si producator de emisiuni politice. In aceasta perioada, s-a ocupat de editarea si coordonarea de stiri de televiziune, a fost producator la emisiunile electorale: “Primarie, te iubesc!” si “Seara Presedintilor”, precum si producator al emisiunii “Zig-zag” cu Ion Cristoiu, difuzata de Antena 3.
    Domnilor, cand obiectivul este urmarit cu dusmanie si rea credinta, sa nu ne mai miram ca Realitatea este in picaj.
  • dady dady
    PS va rog sa ma iertati, am uitat ceva … Denumire: ALTERNATIVE MEDIA SOLUTIONS SRL
    Cod unic de identificare (CUI): 14482651
    Numar de inmatriculare Reg. Com.: J40/1496/2002
    Capital social: 200 RON
    Localitate: STR. COLTEI 25, BUCURESTI, SECTORUL 3.
    In 2011 este inregistrata cu 5 angajati, 1 administrator si 2 asociati!!!!!
    ……. este aceeasi firma care in 2012 are doar 4 angajati …. unde or fi cei 174 de la Realitatea TV?

    Va pupa tata!!!!!!!!!
  • dady dady
    va saluta Tata!!!
    ALTERNATIVE MEDIA SOLUTIONS SRL = Sediu social:
    Sector 2, Bucuresti (Romania)
    Strada Rasuri, nr. 19
    cod postal: 020625 … CIF 14482651Nr.
    Reg. Com. J40/1496/2002
    Numar angajati 4
    …… si are 4 angajati?????????????????????? printre care si pe Tamara Dumitra Batrinache -Administrator!!!!!!!!!
    …… sa nu-ti vina sa Rasului de bucurie!?
    Intrebati-o pe Mihaela Antofi sau cealalta grasuta specialista HR, sau pe Sorin Negulescu, sau pe Cristi Nedelcu, sau pe maestrul Enache ….. pacat de colegii aia care muncesc 9-10 ore pa zi sau cei care fac si ture duble ca sa-si poata plati chiria si sa manince si cind apuca …. treziti-va mai copii ca altfel va maninca gaia!!!!!!!!

    PS.: ghiciti cine sunt cei 4 angajati de la Alternative Media Solutions?
    Va pupa tata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Gheo Gheo
    Si cu ce te bucurà pe tine Sandule cà inchide si ràmàn oamenii pe drumuri? No comment. Privesc emisiuniile ei pe site, din afarà. Spun doar cà mi-ar lipsi si sper doar sà-si rezolve problemele. Acum càtiva ani buni, cànd celalte televiziuni erau ocupate cu telenovele, manele si cronicà de doi bani, ei au trimis o echipà care sà vinà in ajutorul imaginii romàniilor din diasporà. Chiar mi-a plàcut cànd au transmis pe aici imagini din studiouriile Realitàtii si le-au làudat design-ul si dotarea studiouriilor. Jurnalista lor a fàcut chiar o glumà "intrebànd" telespectatorii: "De unde credeti cà sunt imaginiile? De la CNN, BBC? Và inselati. Ne aflàm in studiouriile televiziunii Realitatea in Bucuresti."
    Probabil sunt patetic, dar cu toate stiriile uràte de la telejurnale care se dau despre romàni, àsta a fost motiv de màndrie.
  • Sandu Sandu
    vor disparea in curand, vor ajunge toti in strada pana de Craciun, stai linistit, garantez
  • ultras ultras
    Nu e bine domnule Bercea...nu e bine...
  • plutonieru plutonieru
    Auzi, vezi ca impreuna cu televizorul primesti o chestie cu un nume cam lung, dar ca sa o folosesti nu ai nevoie de creier, ci de mina cu care vad ca gindesti profund. Se numeste TELECOMANDA. Pui degetul pe orice buton vrei si, ce sa vezi, minune! Ajungi pe orice alt post. Inclusiv unele de manele, ca sa-ti satisfaci la maximum de realitate zilnica exact asa cum este si exact asa cum merita multi dintre aia care-si dau parerea despre sute de oameni care MUNCESC, nu fac politica din gura sau din taste, ca unii de pe aici

Trimite un comentariu

sus