Skip to main content

Cristina Liberis, fostă Giga TV, este News Manager la Kanal D

 

Publicitate

Jurnalista Cristina Liberis (ex Giga TV) este noul News Manager al postului Kanal D, deţinut de compania turcească Dogan.

Cristina Liberis are o experienţă de două decenii în domeniul ştirilor TV. Înainte de Kanal D, a lucrat la Giga TV, postul TV care a fost lansat de Gheorghe Ştefan (Pinalti) şi care a trecut, în doar câteva luni, prin multe frământări interne.

Cristina Liberis:

“Oferta facuta de Kanal D de a prelua departamentul de Stiri este pentru mine o provocare: sa poti mentine pe primele locuri in audienta o televiziune care are o cu totul alta viziune asupra stirilor si sa urci in actuala pozitie depasind posturi cu vechime in audiovizualul romanesc nu e usor, dar nici imposibil."

Carte de vizită:

Cristina Liberis a lucrat ca reporter la SOTI TV, prima televiziune privata din Romania, a fost prezentator al Stirilor si Producator la Antena 1, a intrat in echipa TVR unde a fost prezentator, moderator, corespondent special, producator executiv al Departamentului de Stiri , apoi la Realitatea TV, Senior Editor al Departamentului de Stiri Externe.

Timp de 10 ani, Cristina Liberis a fost corespondent special in zone de conflict precum Irak, Afganistan, Iran, Turcia, Spania, Iugoslavia, Israel.

Cristina Liberis a realizat o serie de interviuri cu personalitati ale lumii, fiind si jurnalistul care i-a luat ultimul interviu lui Yasser Arafat.

Timp de 6 ani a fost coordonator media pentru o serie de campanii sociale, colaborand cu organizatii precum Salvati Copiii, UNICEF, Crucea Rosie si UNESCO. Este initiatoarea proiectului “Copiii razboiului”, in vederea ajutorarii copiilor aflati in zonele de conflict

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marie marie
    Fiica armatei române putea mai bine decât Gâgă Tv dar fără ajutorul ştirilor externe şi a marilor lideri interaţionali e doar fata lui taticu ofiţerul.
  • scorțea dorin scorțea dorin
    mie personal cat si multor cunostinte emisiunea est vest rest mi s-a parut una dintre cele mai interesante emisiuni-altfel de stiri pe care le vedeai pe toate programele romanesti de stiri -europa ,europa ,america,america de parca nu ar mai exixta si alte locuri importante pe globul asta pe locuim
  • neplatit de giga neplatit de giga
    buna ziua,d-na liberis.as dori sa vb.cu dvs.am lucrat impreuna la giga.sunt absolut scirbit si revoltat de ce se intimpla acolo.nu ne-am primit salariile de 2 luni.MUNCIM SI FACEM FOAMEA.VA MULTUMESC ANTICIPAT!
  • mirabela mirabela
    Daca una care a stat pe scaunul caldut al tvrului 15.000 de ani va face stiri tabloide, vai de steaua si pozitia in clasament al acestui post de televiziune. Mi se pare cea mai pripita alegere pe care o puteau face turcii de la Kanal. Femeia asta n-a scris in viata ei o singura stire de tabloid
  • bafta! bafta!
    pai vad ca razi,inseamna ca iti plac stirile kanal d,alea SOCANTE!
  • kiko kiko
    ma faci sa rid... daca ma pot lipsi de ceva pe lumea asta, sunt stirile din sport. sau ca sa fiu mai exact de stirile romanesti de sport, adica stirile din gigi, borcea, mutu, scurtu, redusu, manelistu etc...
  • bafta! bafta!
    Vad ca noua directoare de la stiri e la fel de increzuta ca moldoveanca aia proasta de Antoche. Pai daca ultimul loc al ei de munca a fost la Giga de ce o deranjeaza asocierea cu fostul ei loc de munca? Am lucrat la Kanal D la SPORT si tot ce imi doresc este sa mentina LINIA POSTULUI, nu sa faca stiri din alea adevarate care nu produc audienta. Si sper ca pe unde a lucrat a aflat ca in coada oricarui buletin de stiri mai lucreaza si amaratii aia la sport. Adica sa sustina sportul si sa fie jurnal de sport si seara. Aici se va vedea daca a fost sau nu la Giga TV si chiar are experienta de stiri.
  • Oprea Oprea
    Cu dreptul unuia care mai stie ceva presa si care stie sa si vada, nu doar sa se uite. Nu era vorba de background-ul profesional. Ideea este ca nu poti fi sa te dai vreun Bernstein sau vreun O'Reilly si in acelasi timp sa fugi dupa malai - exista macar vreun singur alt motiv? - la niste chestii numite Giga TV sau Kanal D. Asa ca mai usor cu deontologia pe scari, va rog!
  • Tibanu Tibanu
    bravo Cristina si succes.
  • Alex Alex
    Emisiunea de la Giga Tv nu are cum sa atarne greu asupra carierei, era o emisiune excelenta, exclusiv de politica externa, ceva nou pe piata media din Romania. stati fratilor sa vedem ce se intampla cu stirile Kanal D, nu va mai grabiti cu judecatile in avans. Nici nu s-a asezat bine omul pe scaun ca il si luati la suturi... Eu sunt sigur tabloidizarea excesiva va disparea, imediat ce Cristina isi va intra in paine. Mult succes!
  • TVR TVR
    Stirile Kanal D sunt un fel de Adi Minune, Guta si Salam in domeniu, in mod clar, o mizerie, un fel de manea continua. “Succesul” lor e determinat de nivelul intelectual de genunchiul broastei al populatiei.
  • Tache Cristian Tache Cristian
    Cristina Liberis, mult succes !
  • Adelin Petrisor Adelin Petrisor
    Cristina, nu te mai consuma. Rautati anonime vor fi mereu. Cele mai multe vin tot din bransa. Bafta acolo!
  • Robert Robert
    Succes Cristina, sper ca vei scoate stirile Kanal D din sfera tabloidelor de joasa speta.
  • cristina liberis cristina liberis
    Si as mai adauga ceva : ce titlu este cel pe care l-ati dat comunicatului Kanal D? Cum adica :"Cristina Liberis , fosta Giga tv.." ? Am fost casatorita cu Giga tv si am divortat ? Am fost o institutie de presa ? Halal "jurnalisti "!

Trimite un comentariu

sus