Skip to main content

GSP TV îşi schimbă orientarea

 

Publicitate

GSP TV, post operat de Antena Group, a trecut printr-un proces de rebranding, devenind, din 15 septembrie, un post de male-entertainment, sub sloganul “Bărbaţi la putere”. Noutăţile postului sunt meciurile de box, Mixed Martial Arts, wrestling, darts, snooker şi poker. GSP TV va păstra o parte din programele vechii grile, însă va avea şi noutăţi.

Conceptul grafic al GSP TV este nou. Cei cinci bărbaţi care sunt imaginea postului reprezintă cinci tipologii masculine cu personalităţi diferite, asociate atributelor brandului.

Noutăţile grilei: 

  • Zilnic, de la ora 17.00 la 18.00, sunt programate meciuri de box.
  • Tot zilnic vor fi transmisiuni din UFC – Mixed Martial Arts.
  • În prime-time, la GSP TV, sunt programate înregistrări şi live-uri de la meciuri de box, wrestling, MMA şi bar sports cum ar fi darts, snooker sau poker.
  • În weekend, vor fi difuzate emisiuni despre pescuit, jocuri, gadget-uri, maşini.
  • Hammond de la Top Gear are o emisiune în care testează excavatoare, macarale sau tancuri.
  • Tot în weekend GSP TV va difuza Drinking Made Easy, un “norocos” fiind plătit să scrie despre cum se bea în diverse localuri din SUA.

Eduard Darvariu, director general al postului: “Exista canale de sport în România, dar ale căror programe se axează în principal pe fotbal. GSP TV este prima televiziune care a pătruns într-o nişă complexă, adresată bărbaţilor, care conţine emisiuni ce se suprapun principalelor interese ale publicului masculin şi în care adrenalina este cuvântul cheie.”

Din vechea grilă de programe, GSP TV a păstra emisiunile de ştiri (la orele 14,00; 16,00; 18,00; 24,00) şi talk-show-urile Versus, Contraatac, Meciul zilei şi Recursul etapei. 

Meciurile Naţionalei României vor fi difuzate la GSP TV în paralel cu Antena 1, dar şi partidele de fotbal ale echipelor de juniori.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adrian Adrian
    Isi schimba orientarea? :))) SWAG ceva? :))
  • maria maria
    Dupa titlu si dupa poza e clar. GSP TV isi schimba orientarea sexuala: devine gay :)
  • Icar Icar
    Ce s-or fi gandit astia de la Intact: daca tot nu am reusit sa avem audienta mai buna cu idei copiate dupa unele de succes ale CME, hai sa incercam sa-i depasim cu formatul in care ei au dat chix (nu factor, aici este tot intact), poate ne iese mai bine.
    Ceea ce cu siguranta s e va intampla, le va iesi mult mai bine. Insuccessul. Comparativ cu sport.ro. Comparativ cu actualul gsp, au sanse mare de a faca audiente mai bune , numai rudele celor din poster sunt mai multe decat cei care se uita zilnic la gsp.
  • Alex Alex
    or sa mai fie si emiunile in care il vor suna pe becali stai linistit ca nu ai scapat de el :))
  • Adi Adi
    Hammond si MMA in loc de vorbaraie goala si becalisme? Mie mi se pare altceva! Hammond rules!!!!!
  • Alex Alex
    sport .ro s-a desteptat , iar gsp s-a prostit
  • bahmuteanca bahmuteanca
    ratatii astia copiaza la greu sport.ro, care nu a dat cine stie ce lovitura cu bataile, reaity-showurile...nu imi pare rau ca nu prind gsptv; daca vreau sport adevarat; privesc cele 3 canale Digisport, mai e si Eurosportul, care din pacate e bun dar nu acopera competitiile din Romania. apropo, am o intrebare, noua grila de programe a gsptv a trecut de CNA; nu de alta dar in primavara sport.ro a fost apostrofat ptr grila de programe copiata acum de gsp, si s-a conformat: difuzeaza ceva mai mult fotbal si a achizitionat drepturile tv ptr campionatul Olandei, Cupa Angliei, meciuri bune de rugby etc...
  • aidan aidan
    realizati ca imaginea asta a postului a costat bani? s-or fi rupt in sedinte de brainstorming, s-or fi spetit la sedinte foto si in cele din urma muntele de creiere incinse a eliminat un...soricel! un soricel cu icter mecanic daca e sa ma iau dupa culoarea predominanta. tare as vrea sa aflu cine e mandrul creator!
  • baobab baobab
    Ala e tipologia wrestler-ului.
  • ali ali
    Aia din imagine sunt barbati ??? Cam fac de ras genul masculin !!
    Din ce in ce mai jos ..sunt astia de la Intact ! Varza din toate punctele de vedere !! Imi pare rau de ei ! Nu mai am nicio asteptare de la acest grup media..programele varza..si nulitati de prezentatori ( "vedete" )pe toate posturile din acest trust !
  • kiko kiko
    si la ce fetze au aia din poster, cred ca mesajul e altul:gsp tv isi schimba orientarea, o sa se adreseze minoritatilor sexuale: homosexuali, hermafroditi si eunuci cu maieu...
  • kiko kiko
    si uite asa o sa scot si gsp tv din grila de programe. nu-i vorba, oricum nu ma uitam foarte mult la gsp, eurosport e cel mai tare canal de sport de pe cablu: nu are gigi becali, nu are mutu, nu are borcea, nu are pitipoance neveste de fotbalisti, nu are manele. in schimb eurosport are sport, culmea: volei, handbal, ciclism, rugby si fotbal adevarat.
  • veta veta
    Daca asa arata barbatii din Romania, va anunt cu regret ca natalitatea va ajunge la ZERO. Avortezi numai cand te uiti la ei!!! Acum saracii nu au nicio vina ca arata cum arata, ca si ei au fost avortati de mamele lor, impreuna cu managementul GSPTV si directorul de imagine. Hai la formol toata lumea!!!!
  • aidan aidan
    off topic. eu atata vreau sa stiu, cine-i ala din dreapta? primul din dreapta? o minunatie de imagine a postului!ii mai lipseste o bula in care sa scrie: "s'il vous plait monsieur"! si ce maieu are!!! presupun ca-i un maieu GSP TV! maieu de maieu, cum se spune! cui i-a bubuit mintea sa pozeze unul in maieu? unuia care joaca table, in pijama si papuci, pe bancuta din fata scarii blocului. asta era! e baiatul de la bloc!
  • Distractis Distractis
    Burningsnowflake: Nu doar ca-i concureaza pe sport.ro, ii si copiaza. In jos. Au adus si pe directorul canalului tot de la ei, unul scolit la Fabrica Pro-ului de facut rahat sclipicios din orice gunoi. Va face din gsptv o copie mizera a celuilalt post, la fel de mizerabil.

    Un canal dedicat barbatilor ar fi o treaba buna, dar cu niste programe bune, inteligente, nu cu mizerii gen wrestling si altele

Trimite un comentariu

sus