Skip to main content

Cadou de 1 decembrie. Discovery Channel iese şi de pe cablul RCS&RDS

 

Publicitate

UPDATE. Pe anumite reţele, postul Discovery Channel a fost scos deja din grilă.

Postul Discovery Channel va ieşi şi din reţeaua de cablu RCS&RDS începând din 1 decembrie, potrivit reprezentanţilor companiei.

În locul Discovery Channel, cablistul va introduce postul BBC  Entertainment.

Oficialii companiei au mai declarat pentru paginademedia.ro că au solicitat CNA scoaterea din grila de programe a Discovery Channel şi introducerea programului BBC  Entertainment.

Mutarea vine la doar o săptămână după ce RCS&RDS a scos Discovery Channel din grila Digi. Pe 30 noiembrie, acordul de retransmisie al Discovery Channel urmează să expire, iar RCS&RDS a refuzat să-l mai prelungească.

„Compania noastră nu poate fi de acord să continue difuzarea canalelor Discovery, cu plata unor tarife de 3 ori mai mari decât cele pentru alte canale similare, pentru toţi abonaţii săi, în condiţiile în care cota medie de audienţă a canalelor Discovery este de aproximativ 1%”, au explicat, într-un comunicat, scoaterea Discovery Channel de pe Digi.

De cealaltă parte, oficialii Discovery Networks au precizat, vinerea trecută, că nu a cerut, în niciun moment al negocierilor, creşterea tarifelor pentru distribuţia canalelor Discovery.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cornel Cornel
    AKTA a scos Discovery, Animal Planet si Eurosport 1&2 de 2 ani, exact pe același motiv, cereau bani prea multi
  • catalina catalina
    Mai exact de joi, 11 aprilie, ora 15.30 (tocmai ma uitam la Viasat History). Si impreuna cu el, BBC Entertainment, BBC Knowledge, Viasat Nature...
  • nimo nimo
    Gata nu se mai vede nici History ????? de ieri cred ca l-au scos baietii
  • Unu` Unu`
    Alo, domnu` Dan! Va informez ca americanii au majoritatea canalelor de pe cablu in format HD, si TiVo si servicii interactive si nu primesc de banii aia la fel de multe porcarii precum primesc romanii.
  • Unu` Unu`
    Scuza-ma... unde lucrezi, cumva la REBU?
  • cristi cristi
    pai nu minte nimeni! unde vezi tu minciuna?
  • kool mogul kool mogul
    Am auzit ca si Eurosport o sa iasa de pe Digi. Nashpa pt. cei care sunt captivi la Digi!
  • pop pop
    s-au scos de fapt de prin 29 seara. dar oricum astea sunt detalii, cine le mai tine evidenta ?
  • doian doian
    Eu nu vad nici o comparatie intre BBC Entertainment si Discovery Channel. De ce se fac modificarile astea fara nici un sens? Abonatii ar tebui intrebati inainte de asa modificari majore. Cred ca o sa piarda multi clienti, mai mereu muta canalele de colo colo, scot numai ce vor ei si ne obliga sa ne uitam la ce aleg ei pentru noi, asta deja e constrangere pe banii nostri.
  • Gabriel Gabriel
    http://datcugabriel.wordpress.com/2012/11/30/ce-cadou-de-1-decembrie/
    Nu stam noi cu mainile in san. Daca cineva face o prostie, se alege cu publicitate negativa la maxim. 1 Decembrie fericit.
  • Claudiu Claudiu
    "nu poate fi de acord să continue difuzarea canalelor Discovery ..... cota medie de audienţă a canalelor Discovery este de aproximativ 1%”
    Sunt curios daca vor pierde numai 1% din clienti prin decizia asta.
    Eu sigur fac parte din cei care o for face.
  • moş tăgârţă moş tăgârţă
    vor să scoată eurosporturile de pe cablu? sau doar de pe antenele digi.
  • Razvan Razvan
    Cel mai probabil vor scoate Eurosport 1 si 2 de la inceputul anului ori din primavara.Si din toamna viitoare sau de cand expira contractul vor scoate Nat Geo. Si asa vor ramane doar cele 10 posturi obligatorii + vreo 15 de muzica si unguresti iar restul nenumaratele lor programe digi.Sa le fie de bine.Cine vrea sa vada asa ceva sa stea la ei.Eu de saptamana viitoare trec pe UPC.
  • Borda Borda
    @gogu: Fiecare DTH are canale unguresti ceea ce e foarte normal pentru ca asa este in fiecare tara, exista canale si pentru etnii. UPC conduce si aici si asa mai castiga clienti. Plus are si canale nemtesti, inca un avantaj pentru cei care urmaresc aceste programe printre care si eu. Nu conteaza daca patronul e maghiar, roman, neamt sau rrom, pentru el conteaza sa faca bani, cateodata nebagand in seama parerea clientilor asa cum s-a observat si in cazul Discovery. Mai mult ca sigur vor dispare si alte canale in 2013
  • ILIE ILIE
    Nu e important cat platesc. Eu de exemplu plateam abonamentul extra care includea Discovery Science si Discovery World si din acesta cauza il plateam. in acest moment este irelevant sa il platesc. Dar sunt curios cei care se uita la taraf si Antene sau alte jeguri de programe platesc ceva in plus pentru ca eu am platit si DEGEABA.

Trimite un comentariu

sus