Skip to main content

DERAPAJ. Jurnalul naţional inventează… interviul inventat. Noi întrebăm, noi răspundem, cu Elena Udrea

 

Publicitate

“INOVAŢIE”. După ce, săptămâna trecută, Evenimentul zilei venea cu un nou gen de presă, interviul comentat, a venit rândul Jurnalului Naţional să aducă o inovaţie presei quality.

Jurnalul.ro a publicat un interviu cu Elena Udrea doar că atât întrebările, cât şi răspunsurile sunt …imaginare.

Elena Udrea ştie cu ce se mănâncă viaţa la bloc: "O să-mi atârn chiloţii alături de cei ai celorlalte doamne de pe scară!", spune titlul articolului.

Abia după primul paragraf aflăm însă că interviul este imaginar.

Din interviul imaginar:

Jurnalul Naţional: Romaşcanii îţi mulţumesc că exişti, că te-ai mutat între sânii lor. Ce le răspunzi?
Elena Udrea: Le spun că abia aştept să-i conduc cu mâna mea de fier forjat, să stau pe balcon, la mine, la etajul doi şi să-mi beau cafeaua, in dimineţile de vară, când vremea o permite, gândindu-mă intens la problemele lor.

J.N.: Te-ai mutat la bloc. Vecinii spun că-i tratezi cu dispreţ. "S-a urcat scroafa-n copac", spun ei.
E.U.: Spună lumea orişice/ Eu tot cred în dragoste!

J.N.: Ştii ce presupune trăitul la bloc?
E.U.: Nu, nu ştiu, că eu până acuma n-am trăit decât la curte, printre găini şi curci, dar acum încep o viaţă nouă, departe de agitaţia din Bucureşti, care, fie vorba între noi, nici nu-mi place, mă regăsesc mai curând printre moldovenii mei decât printre miticii ăia din Capitală. Şi, da, ştiu din mai multe depoziţii ce înseamnă să trăieşti la bloc: să vorbeşti încet, că te aud vecinii, să ai grijă să nu scârţâie patu', să nu dai drumu' la duş noaptea la unşpe, pentru că-ţi bate-n ţeavă, să-ţi citeşti apometrele la fiecare început de lună şi, nu în ultimul rând, să-ţi achiţi la timp întreţinerea şi cheltuielile de reparaţii, să saluţi întotdeauna când te urci în lift şi de asemenea, când cobori, să mai stai la o tacla cu câte vreo doamnă, nu de alta, dar să se simtă şi ea băgată-n seamă.
(…)
J.N.: Ai fost văzută la cumpărat perdele şi mochete d-alea de toată jena. De unde eşti atât de sigură c-o să te aleagă lumea?
E.U.: Pentru că dacă lumea nu mă vrea, eu o vreau pe lume şi pentru că aşa stau lucrurile. Eu să fiu deputatul lor şi mucles! Nu au de ales, da? Deci da?
(…)
J.N.: Da' nu ţi-e teamă că te linşează ăştia în lift? Dacă se urcă un obsedat cu tine-n lift şi blochează liftu-ntre etaje şi te violează?
E.U.: Să nu mergem atât de departe, ne putem înţelege ca oamenii, de ce să mă violeze? Ce, cu vorba bună nu poate să mă ia?
(…)
J.N.: Şi cum o să faci cu rufele de pus la uscat? O să ţi le agăţi pe balcon, pe sârmă sau ţi-ai luat uscător?
E.U.: M-am gândit şi la acest aspect: o să le duc sus, la uscătorie. Acolo o să-mi atârn chiloţii, alături de cei ai celorlalte doamne de la noi din bloc. De vreme ce o să intru în comunitatea lor, de ce să nu ne expunem şi chiloţii?

J.N.: Şi ciorapii soţului tău?
E.U.: Ciorapii soţului meu nu sunt vreo excepţie.
(…)
J.N.: Şi dacă-ţi vine vreo vecină şi te roagă să-i ţii copilul cât stă ea la coafor?
E.U.: Am să stau cu copilul fără nici o problemă. Pentru că eu am nervi de oţel şi rezist când urlă după mă-sa, ştiu să schimb şi... ăăă... tampoane d-alea de care au copiii....

J.N.: Pempărşi!
E.U.: Pempărşi, exact! Abia aştept să câştig mandatul de deputat şi să stau la bloc! O să fie o experienţă colosală, de neuitat!

Interviul imaginar, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • UnPixelAlbastru UnPixelAlbastru
    Cum Basescu nu mai zice nimic de cateva luni, iar Udrea la fel, cei de la Jurnalul (si de la Antena 3) au ramas fara materie prima. Si atunci trebuie sa inventeze ceva. Sau sa reia temele vechi de acum 1-2 ani.
  • Q Q
    Derapaj pe dreaq. Dar derapajul din interviul din Monitorul de Neamt nu il vezi?? Cand punea "reporter" intrebari lu' Nuti de iti venea sa vomiti inainte sa afli raspunsurile??? Ala ce mai e? Ironie fina la adresa absorbantei sau ce?
  • Cezar Cezar
    Se cheama satira, ba! Ce derapaj vrei tu?
  • aidan aidan
    domnule paul s. ati fost grozav cu comentatul pozei udrei! si cu intelegerea omeneasca a slabiciunilor barbatesti ale "marelui om de stat" basescu! si aveti dreptate, arata foarte bine escroaca si mai e si naturala, nu plasticata! pana si eu, o femeie, am zabovit putin privind-o si gandind: nu-i rea deloc scarba! daca avea si caracter...
  • adrian adrian
    interviul imaginar e ... imaginat de o femeie...deci cum "misogin frustrat sexual"?
  • Parerea mea Parerea mea
    Interviul imaginar nu este o inventie, la fel cum nu este nici ce a facut Evz, adica interviul comentat.
    Derapajul care trebui semnalat are in vedere continutul. Autorul este probabil un misogin frustrat sexual, care are polutii nocturne visand sa fure chilotii duduiei udrea, ce se gasesc atarnati pe o scara de bloc in Roman.
    Iar incadrarea la "presa quality" a unui ziar care publica un asemenea interviu imaginar, al carui continut l-ar face pe VC Tudor sa roseasca de rusine sau care il compara pe un infractor de drept comun (Bombonel) cu Maniu, Mihalache, Bratianu, este un lucru la fel de greu de inteles.
    Dar dupa cum bag de seama, exista inca multi excitati de interviurile imginare cu tenta sexuala, asa ca nu trebuie sa ne miram de stadiul in care se afla presa in Romania de azi.
  • paul S paul S
    Mai unsoare CD TV, cum te-ai poreclit tu,
    esti foarte informat cu nimicuri, dar nu si foarte destept.
    Interviul ala din film era facut "la misto", ca asta din JN?
    Sau in filmul ala care te-a marcat pe tine era un "asa-zis interviu" care chiar parea interviu real?
    Sau tu, crezi cumva ca exista cineva care ar crede ca gluma cu Udrea ar fi un interviu real?
    Si crezi ca ar da cineva macar o cafea sau o bere pentru el?
    Vezi ca daca te uiti prea mult la filme, in loc sa citesti, te tampesti!
    Ai grija, ca ai vizionat cam mult!
  • unsoarece de teve unsoarece de teve
    AU VAZUT FILMUL "MAREA FARSA" CU ASA ZISUL INTERVIU FACUT DE H. IRVYN CU EXCENTRICUL MILIARDAR AMERICA HOWARD HUGHES PRIN ANII 1972-1973, iar revista LIFE a platit peste 1,5 milioane de dolari pentru exclusivitatea acelui "INTERVIU" ..... SLABI RAU DE TOT ACESTI ASA ZISI "profesionisti" ....

    VEDETI CA MAI SUNT CITEVA FILME PE CARE AR TREBUI SA LE VIZIONATI .... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BAFTA LA FURAT IDEI !!!!!!!!!!
  • paul S paul S
    Petrisoare, dai alarme false. Credem ca vad ceva interesant, ceva nou. Asta nu se cheama "interviu inventat", se cheama pamflet si e istorie. Daca la Jurnalism s-ar face si literatura, nu s-ar mai speria absolventii. Oricum, multumesc pentru poza asta cu Udrea. O gratiez, oricat de mare escroaca ar fi. Chiar I'll inteleg un pic, omeneste, si pe Basescu si slabiciunea lui fata de aptitudinile ei. Superba fotografie.

Trimite un comentariu

sus