Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: România nu-şi recunoaşte copiii geniali

 

presa de azi, 25Ziarul Adevărul de Weekend îşi deschide ediţia cu un material despre copiii geniali pe care îi are România şi pe care statul nu-i recunoaşte oficial. “România nu-şi recunoaşte copiii geniali”, titrează cotidianul pe prima pagină.

Publicitate

Adevărul mai scrie pe prima pagină că “avem un număr dublu de copii cu IQ excepţional faţă de media mondială, dar statul nu-i recunoaşte oficial. În lipsa oricărei susţineri, minţile strălucite eşuează în mediocritate”.

Evenimentul zilei pune pe prima pagină un articol despre consiliera actualului ministru al Justiţiei. “Consiliera Monei Pivniceru, legături cu Securitatea”, titrează cotidianul pe prima pagină. Sub acest titlu, EVZ mai scrie că “Maria Cristina Manda a fost asociată în afaceri cu securistul care supraveghea întreprinderea unde lucra Dan Voiculescu”.

România liberă îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre “revocarea ex-preşedintelui Alina Ghica din Consiliul Superior al Magistraturii”. “Lupta din CSM. Preşedintele Curţii de Apel Cluj instigă la fals?”, titrează cotidianul generalist pe prima pagină.

Alte titluri din presa de azi:

  • Gazeta Sporturilor: 8 fără cârmaci - Steaua are 8 jucători în dream team-ul Ligii1, dar îi lipseşte vârful.
  • ProSport: Terapie în Vulcan! - Dinamo îşi reface moralul cu echipe de mâna a patra: după 8-1 la Râşnov, “câinii” au învins ieri la Vulcan, cu 11-0.
  • Click!: Moni stă 30 de minute cu fetiţa şi 12 ore la pozat
  • Libertatea: Roxana de la Trident se iubeşte cu Andrei Badiu
  • Naţional: S-a dovedit ştiinţific: Moartea nu există!

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihaij2000 Mihaij2000
    Ciocoflenderilor!!
  • Radu Radu
    Ne dati si noua audientele de aseara cu Florin Piersic de al Sinteza zilei?

Trimite un comentariu

sus