Skip to main content

MasterChef revine din 5 martie

 

master chef

Publicitate

Cel de-al doilea sezon al show-ului de gătit MasterChef revine la Pro TV din 5 martie. Emisiunea, jurizată de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, va fi difuzată în fiecare marţi de la ora 20.30.

Show-ul va debuta cu etapa preselecţiilor cu juriul, în care concurenţii vor avea la dispoziţie o oră pentru a pregăti un preparat de top pe care mizează în concurs şi de a-l aranja şi prezenta în faţa juriului.

“Avem câteva momente interesante pentru noul sezon “MasterChef”, concurenţi care ne-au scos din minţi şi concurenţi care ne-au făcut să râdem, dar şi concurenţi care într-adevăr ne-au demonstrat că merită şorţul”, declară chef Florin Dumitrescu.

Cele mai haioase, dar şi cele mai enervante sunt fără doar şi poate momentele de la preselecţie”, spune chef Cătălin Scărlătescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paul Paul
    Mars la Antene, milogule!!!
  • Mihai Mihai
    Nu este lipsa de originalitate cred ca este o strategie sa vedem cum merge emisiunea la concurenta si dupa accea cumparam si noi.Asa este peste tot in scumpa noastra societate romaneasca.
  • Costi Costi
    Foarte, foarte adevarat ca formatele sunt copiate de afara. Nu au inventat romanii roata in materie de televiziune, altii au mare vechime in domeniu. Daca stau sa ma gandesc nu gasesc nici un format care sa fi fost inventat in Romania. Dar intrebarea este de ce nu face Antena prima emisiunile mai sus mentionate, de ce le face mai intai Pro-ul ? Asta-i lipsa de originalitate. Si nu numai asta, dar asa sutite de la Pro Tv, o cam dau in bara, nu le prea iese, parca n-au sare si piper. E ca o fata care are pe vino-ncoa si alta sleampata. Parerea mea, ca sa citez un clasic in viata...
  • Mihai Mihai
    Si normal ca Pro este neutru la cate datorii li s-au sters de catre guvernantii cat despre Look tv nu vad de ce nu m-as uita dar deh daca esti Pro te uiti acolo sau la alta porcarie de televiziune Acasaaaa.Si inca un sfat uitati-va cei care receptionati posturile Digi Life,World care au super emisiuni.Ga maita ca nu va mai dau altetnative uitati-va la Romani au talent cu acceiasi concurenti de ani de zile vvvaarzaaa.
  • Mihai Mihai
    Raducule tata(vad ca iti place sa alinti,oare de ce:) ) uita-te un pic la o televiziune micuta cum este Prima are niste emisiuni placute si care merita urmarite(Cireasa de pe tort,Schimb de mame etc..) dar acum ca niste Pro tv-isti ce sunteti o sa-mi sariti in cap ca ce emisiunie,etc...Si apropo eu unul nu vad ca un post copie pe altul,ACESTEA SUNT FORMATE luate de afara.Asa Pro copiaza tv de afara.
  • alex alex
    MasterChef va fi mult mai bun decat topchefu lor care ajunsese sa il puna sambata la 22:30 .
    In legatura cu alt subiect , am vazut ca Romania Danseaza incepe pe 17 martie , cam repede zic eu , va dati seama in ce graba sau facut toate ,deic va fi un esec
  • radu radu
    Da chiar poate ne spuni si noua cat plateste Felix sa fie in top cu audienta ?
  • radu radu
    Mihaita, cat te-ai uitat pe Look TV ? Fa diferenta putin cu alte canale romanesti.
  • radu radu
    pai nu avem de unde alege, ce sa exploram
  • radu radu
    Da chiar spune-ne si noua ce showuri adevarate sunt la alte televiziuni sunt in afara de Pro ?
    Varciu cu roata prostiei, acces dinrect, wow ce prosti, nora pt babalaci, kktv, plasa de injuraturi si lista poate continua.
    Uite ca, kanal d scris intentionat a avut vrei sa fi milionar, antena 1 a avut cu banii jos si le-au scos din grila.
  • adrian adrian
    da-mi te rog niste exemple de showuri adevarate produse in Romania.
  • Doru Doru
    Cu totii ne uitam si la alte canale, desigur. Ar fi culmea sa vedem numai unul, ca pe vremuri. Pachetul Discovery sau BBC Knowledge n-au egal in ce ma priveste, dar era vorba de o stire si de o comparatie intre marile programe (trusturi) romanesti ... si de date de rating pe anumite formate. Si adevarul e ca Pro Tv e mult mai relaxat, aproape neutru, nu vezi batalia politica pe tv care pare fara sfarsit, ma mir ca nu se plictisesc cei de la Antene cu acelasi subiect de ani de zile, cred ca si telefonul le suna cu "Jos Basescu!". Absolut plictisitori. Lumea mai vrea si alteva. Sa nu mai zicem ca Antena copiaza la greu Pro Tv. A facut Pro Vocea Romaniei, hop Antena cu XFactor, Pro-ul, Master Chef, astialalti Top Chef, Dansez pt. tine, hop Romania danseaza (nu neaparat in aceasta ordine) si exemplele pot continua. Asta nu poate contesta nimeni.
  • Mihai Mihai
    Daca nu imi place Pro nu inseamna ca automat trebuie sa fiu antenist,in tara asta mai avem din fericire multe posturi care trebuiesc vizionate domnule Sorin.Sau sa zic mai plastic eu unul am baterii la telecomanda si ma pot uita la ce post vreau nu ca altii doar la unul :).Deci mai explorati lumea programelor tv sa vedeti in alta parte showri adevarate !!
  • Marta Marta
    Poate fac audienta cu filmele din 1900 toamna
  • Doru Doru
    Daca 5,5 milioane se uita la Pro Tv, in mod logic restul de 14-15 milioane sau cati or mai fi (ca statistica e varza in Romania), se uita la alte posturi. Unul dintre ei e Mihai... Dar asta nu inseamna ca nu exista acei 5,5 care urmaresc Pro-ul. Vorba lui Sorin: Vizionare placuta!

Trimite un comentariu

sus