Skip to main content

Peste 100 de sesizări la CNA, în cazul Ioanei Tufaru

 

CNA

Asaltat cu sesizări. Consiliul Naţional al Audiovizualului a primit peste 100 de sesizări pentru ediţia de luni a emisiunii Acces Direct, potrivit Laurei Georgescu, preşedintele CNA.

Laura Georgescu: „Mi se pare salutară viteza de reacţie a publicului şi modul voluntar în care ne solicită sancţionarea acestui gen de jurnalism. Şi mai cred că au reacţionat în număr atât de mare, fiindcă au încredere că CNA vrea sa demonstreze ca nu "gustul" lor dictează audienţei, ci, din contră, ei sunt obligaţi să consume "dictatura audienţei"”

Antena 1 şi Pro TV au mai fost amendate, toamna trecută, tot pentru cazul Ioana Tufaru, cum suma de 50.000 de lei, respectiv 30.000 de lei, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aneta aneta
    ca orce om am urmarit un timp mireasa pentru fiul meu ! nu am nimic cu concurentii dar unul dintre concurenti a avut un dosar pentru vatamare corporala ! nu astai problema dar ma intreb sii intreb si pe cei implicati direct de la antena 1 ce faceti domnilor ce promovati ? agresivitatea lenea ??? din cite am vazut ati dus o campanie impotriva violentei ,cum puteti accepta intr-un concurs de asemenea anvergura un baiat analfabet si agresiv ? ce aratati tineretului ? bateti , fete veniti la antena ca va da premii nu ??? ce sa cred ? alceva una din concurente a fost invinuita ca a incalcat o regula , ce a facut antena ? a birfit incontinuare si nici o masura !multi zic ca e vinovata altii zic ca nu ! ce sa cedem totul e in coada de peste si unde mai pui tot timpul pe locul 1 ! acum eu ca telespectator ce pot crede ca in aceasta emisiune se permite orce ? sau e vreo casa de randevu sub acoperire ??? nu sa vazut nici o masura nu a luat nimeni atitudine fata de cele intimplate ! e vorba de viitorul unei fete tinere !domnilor nu numai eu sunt revoltata de ceia ce vad multa lume nu e deacord cu ce se intimpla intr-un sow televizat ! dea lungul timpului sa -u auzit injuraturi si certuri care nu fac bine nimanui ! inca ceva daca s-a facut cerere pentru cele intimplate in concurs acei concurenti au fost judecati si tiriti in tot felul de scandaluri ! de ce ? chiar nu exista nimeni care sa clarifice aceste situatii ? in urmatorul sow ce o sa se aduca ? criminali si puscariasi ? asta trebuie sa asteptam ? tare mias dori un raspuns la toata tarasenia asta !
  • Maria Maria
    revin cu o sesizare,poate-poate cineva va citi aceste randuri si va lua masurile care se impun.Se vede treaba ca numai banii nostrii sunt buni pentru dvs,pe voturi,sms-uri,telefoane,facebook,in rest parerea noastra chiar nu conteaza.Aceasta emisiune care a devenit un circ,ne "scoate ochii" cu promo-uri tipatoare despre subiecte de top se zice,si in emisiune se bate apa in piua pe niste evenimente care pentru noi sincer nu au nici o importanta,toti si cei din casa si noi ne-am saturat de ele.Ex:Se bate moneda pe "crima" din club a lui Coco,d-na Elena este acuzata si interogata la greu,mai mult chiar decat d-na Stefana,dusa pana la exasperare,lucru urmarit cred de staf pentru a avea materiale soc,soc.Se vede clar ca emisiunea este pentru Alin-Andreea si Lumi,care vadit sunt protejati,se poate verifica materialele cu ei,date pe ultima suta de metrii cu greu,acceptate comentariile lor de genul "nu comentez","asta e parerea mea" sau "am glumit",fara a se insita asa cum se face inchizitor cu ceilalti concurenti.Oare nimeni din conducere nu se uita la aceasta emisiune?????????Toate comenturile duc spre aceeasi concluzie:Cei trei sunt protejatii emisiunii,se evita stresarea lor,tonul Mirelei fiind prietenesc la adresa lor.Nu acelasi lucru se vede cu ceilalti pe care uneori ii ridiculizeaza,ii agaseaza cu intrebari repetate ,fara sens si raspunsuri prestabilite.De cand moderatoarea isi da cu parerea despre ce voia,sau gandea careva dintre concurenti,punandu-i in fata faptului implinit,de a raspunde cum se vrea???????Nu am vazut nici o schimbare in mersul emisiunii care sa ne indreptateasca sa constatam ca si comenturile noastre sunt citite si respectate.Ar trebui sa cititi sa vedeti ce parere au oamenii despre emisiune,nu sa triati 2-3 mesaje care va avantajeaza sau care creaza stari conflictuale.
  • Maria Maria
    Sesizarea mea se refera la emisiunea Mireasa pentru fiul meu,care in loc de o scena a dragostei a devenit cu acordul tacit al staff-ului si moderatoarei un camp de bataie,cu acuzatii grave neverificate si poate nefondate,cu expresii si cuvinte jicnitoare,greu de suportat,cu anchete facute pe cont propriu.Nimeni nu verifica nimic,desii comenturile de pe facebook sunt mai mult decat elocvente in acest sens.De asemenea emisiunea se foloseste de buna noastra credinta si de banii nostrii,in sensul ca noi una votam si alta se contorizeaza.In emisiune se urmareste cearta,acuzele intre concurenti,speculatiile ieftine,si se promoveaza orice numai dragostea nu.Ar trebui citite toate comenturile si luate masurile necesare,deoarece vocabularul concurentilor,atitudinea staffului depaseste orice limita
  • gigi gigi
    invidie mare dmn'le pe antena 1.......
  • Gabi Cristea Gabi Cristea
    L’Oréal se retrage si ea din emisiunea Acces direct vezi postare facebook http://www.facebook.com/loreal.paris.romania/posts/511510895558842?comment_id=5709182&notif_t=feed_comment
  • RADU RADU
    Imi pare foarte rau dar, sa ai o asemenea emisiune in care sa batjocoresti un om in halul asta este de strigat la cer! La televiziunile acestea nu ai sa vezi o emisiune pentru educatie, tinerii nostrii de azi oare de unde sa mai ia si ei ceva exemple bune.
  • Adri Adri
    Pe mine ma uimeste faptul ca sunt amendati si ca totusi se mai fac emisiuni de acest gen. Oameni buni, vrem ca atunci cand ne uitam la TV sa obtinem informatii utile si nu sa vedem nespalati !
  • Anca Anca
    adevarul doare? iti place minciuna?
  • Adrian Adrian
    @liicos - ce are tara asta bun?! Vezi ca si in celelalte tari stirile care prind, care fac audienta sunt tot astea. Nu cand se spune... vai, ce frumos e la noi!
  • unomdinafaraturmei unomdinafaraturmei
    Implicati-va mai mult CNA-ule! Nu mai vrem astfel de porcarii!
  • mad79 mad79
    lasa ca la voi se vede Jerry Springer,ceea ce nu e cu mult mai departe decat ce se intampla la noi :)
  • Alex Alex
    Bravo, Pagina de media, pentru demersul jurnalistic!
  • Lila Lila
    Locuiesc in Canada, oare astia aici de nu fac asa mizerii de emisiuni ?? Credeti ca nu se gasesc nebuni care sa se uite la mizerii?? Depinde ce dorinte sunt intr-o tara, daca doriti sa ajunga Romania mai rau decat o tara din lumea a III_a, da, mergeti mai departe. Au trecut peste 20 de ani timp a care s-a ajuns mai rau, foarte jos din punct de vedere uman, doriti mai mult ??? Pacat, mare pacat !!!
  • licos licos
    cum ar arata un post de televiziune numai cu stiri bune pentru minte si suflet , cu oameni frumosi , cu copii premianti si popularizati , aratati mai des , cu medici care fac lfapte bune , apreciati de comunitate , ? fara necrolog , fara violuri , fara tigani imputiti , fara jeguri scormonite , de reporteri ahtiati de reiting , Toate tarile au tiganii lor scursorile societatatilor lor , dar parca in nici o tara nu apar pe post atat de des atatea mizerii ca la noi ., ca ti se face sila , . . Va rog domnilor , aratati Romania adevarata , cu ce are ea frumos si autentic , cu oameni adevarati , formatori de constiinte , de adevarate modele pemtru generatiile viitoare , nu curve analfabete , si tembeli [ ma scuzati ] Hai sa schimbam ce se mai poate schimba , cat mai e timp . Va multumesc .
  • Radu100% Radu100%
    Petrisor Obae, ti-ai transformat site-ul intr-unul de analiza media a emisiunii "Acces direct". E cam mult. Gata, ajunge ca incep sa te compar cu un fel de....Acces direct al site-urilor de media.

Trimite un comentariu

sus