Skip to main content

Se poate mai jos? Jeg pe TV, la propriu, la Acces Direct. Ceara Ioanei Tufaru, in prim-plan

 
ioana_tufaru
ioana_tufaru

Publicitate

MIZERIE PE TV, LA PROPRIU. Umilirea Ioanei Tufaru a atins, astazi, o noua culme, la emisiunea Acces Direct. Intr-o perioada in care se fac petitii pentru bun simt pe TV, emisiunea difuzată astăzi pe Antena 1 a oripilat cu imaginile date pe post.

Ce s-a intamplat?

Intr-un reportaj realizat la Adriana Bahmuteanu acasa de catre "reporterul frenetic" Horatiu Tudor, Ioana Tufaru a fost pusa la curatenie. A urmat o discutie despre igiena si, incet, incet, actiunea s-a mutat in baie.

Cameramanul a urmarit-o pe fiica regretatei Anda Calugareanu in timp ce se curata cu un betisor in ureche. Cum imaginile cu urechea nu erau convingatoare, Horatiu Tudor s-a oferit sa rezolve problema. Betigasul folosit intens a fost aratat, cat se poate de aproape de camera, cu rezultatul actiunii de igienizare.

Daca pentru telespectatorii avizi de astfel de imagini era prea putin, reportajul a continuat cu imagini in prim-plan cu picioarele Ioane Tufaru, printre degetele careia se intrezareau urmele unei igiene precare.

Imaginile de la Acces Direct l-au socat si pe Mihai Bendeac, care a reactionat pe pagina sa de Facebook.

Mesaj pentru Simona Gherghe.

Lucram. Si ochii mi-au scapat pe televizor. Simona, deseara, cand ajungi acasa, mai uita-te inca o data la reportajul de azi cu Ioana Tufaru. Ce simti? Eu am plans. Nu am vazut vreodata ceva mai umilitor.

Simona, mai esti OM?...

Cu drag, Mihai.

Din respect pentru cititorii  site-ului, nu vom publica imagini cu momentele prezentate mai sus.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Firma de curatenie Firma de curatenie
    Nu inteleg de ce abordati un asemenea subiect pentru cresterea audientei. Un om nu este un obiect de manevrat.
  • ion ion
    irina,nu fii atat de dura;sunt jeguri si jeguri.Unii sunt murdariti doar cu cerumen,altii sunt jeguri, la propriu.
  • ion ion
    Goana dupa audienta ,cu orice pret.Ca care e persoana fara discernamant?
  • cosmin cosmin
    CE FEMEIE ESTE SIMONA ASTA???O FEMEIE AR TREBUI SA FIE DELICATA,FINA,DAR EA NE ARATA PE ECRANE UN HOBBY PERSONAL?(JEGUL)TU TE NUMESTI VEDETA?SAU FEMEIE?INGRETOSANDU-NE CU JEGUL UNEI NEBUNE?CU ASTA TE HRANESTI??HALAL FEMEIE SI MAMA!NU MERITI SA OCUPI UN POST IN TV,NICI IN O REVISTA DE REBUS SAU CARICATURA,MACAR!RUSINE!PASTREAZA-TI IMAGINILE JEGOASE SI SCARBOASE PT VIDEOTECA TA PERSONALA!ALTII NE DORIM SI ALTCEVA!!SPER SA NU TE MAI VEDEM NEVER PE ECRANE!!ESTI O RUSINE
  • Irina Irina
    Nu stiu despre ce trancaniti voi aici, nu am vazut emisiunea, nu stiu cine e Ioana Tufar sau Simona Gherghe. Se oare ca voi stiti tot, deci va place sa va uitati la acest gen de emisiuni, si inca ce va mai placee.... Nu as fi intervenit daca nu vedeam printre aceste comentarii unul, care mi-a atras atentia, caci era scris cu majuscule: "Simone este o MOLDOVEANCA,care s-a vazut sus...", scris de asa zisa IOHANA (cu majuscule). Mai, Iohana cu majuscule, cum vine treaba asta cu Moldovencele? Vrei sa insinuezi faptul ca moldovencele sunt de regula jos si faptul ca ea a venit la Bucuresti e sus? Sunteti penibili, inclusiv Obae cu a lui pagina de media. Ca sa vezi ce caracter au oamenii care comenteaza aici. Se uita cu gura cascata la Acces Direct de le ies ochii prin orbite, si se simt lezati, si ingrijorati... Obae, tu de ce te uiti la A3? Ca sa ai ce critica si ce vinde? Ti-a placut ceara din urechi si rapanul? Esti satisfacut ca Avon s-a retras? Esti satisfacut cand un post TV este amendat? Vrei audienta cu pagina ta de media? Vrei sa fii cunoscut, precum bahmuteanca? Nu, tie si celor care au scris aici nu va pasa, nici de Tufar si nici de nimeni... ci doar doriti cu ardoare sa va impuneti... Sunteti cu totii niste BAHMUnTENI!
  • milocek milocek
    Ma felicit ca am renuntat sa mai urmaresc "Acces direct". Pacat de Simona Gherghe!
  • cristea luminita cristea luminita
    Ma bucur mult ca mai exista si jurnalisti care pot lua o pozitie in ceea ce se intampla la acces direct,inca de cand a cracanat-o pe infecta aia in fata casei poporului,i-am scris simonei pe fb...dar cine sunt eu?! mi-au dat dislike si gata,antena are emisiuni urmarite mult deoarece au prezentatori inteligenti cu mult bun simt si autocontrol cum e neatza si toate emisiunile unde apar acesti baieti de calitate,dar in ceea ce priveste simona...e frumoasa dar nu e de ajuns...multumesc Catalin Tolontan ca mi-ai dovedit ca nu sunt singura ,asta imi era impresia !
  • Danyzus Danyzus
    Poate asa mai revin si ei (antenele) cu picioarele pe pamant, sa nu se mai creada buricul targului.
  • RADU RADU
    SIMONA GHERGHE este nevinovata. JEGUL IMENS este la trustul INTACT de sus pana jos. Audienta ? Au castigat ! Antena 1 > Rusinos ! Se mai mira cum merge PRO TV ! Antena 3 > JOSNIC si MINCINOS - ZILNIC ! Mai scot camasa cu Antena 2, Euforia si GSP. Horatiu Tudor ? Un neica nimeni cu mainile in vasul de WC, in urechi, printre gandaci si degetele IOANEI. RUSINOS pentru noi toti. Asta cautam la audiente - ASTA PRIMIM !
  • Lucian Lucian
    Bravo paginademedia!!! Rusine Antena 1 pentru toate emisiunile de prost gust pe care le faceti!!!
  • V. V.
    O umilinta mai mare la adresa unei persoane, transmisa pe un post TV, nu mi-a fost dar sa vad. Rusine Simona Gherghe , ce fel de om esti? Lacrimile tale au fost de crocodil, iar sub masca de ingenua se ascunde vrajitoarea cea rea din poveste. Si tu Bahmu pastreaza-ti sfaturile privind igiena pentru familia ta, ca la un moment dat am avut impresia ca tii o lectie pentru telespectatori. Si iti dau un sfat: invata sa te machiezi ca parca esti o caricatura .D-na Mitoseru, de ce ati permis asa ceva, ca doar v-ati asumat rolul de protector al Ioanei? Ma mir cum Horatiu nu i-a dat si chilotii jos sa vada daca sunt curati ca fusta i-a ridicat-o. Poate o face data viitoare. Si stiti ceva? Cu asemenea emisiune nu v-ati batut joc numai de Ioana ci si de noi telespectatorii. RUSINEEEE!!!!
  • alin mihalea alin mihalea
    E o parodie cu accente macabre pe alocuri despre ceea ce s-ar mai putea numi omenie,compasiune si mila,nu-i asa,crestina...
    Iesirea sensibila si adevarata in general dar si jucata pe alocuri a prezentatoarei e binenteles murdarita de aceleasi eterne mizerii umane numite Kapatos si etern odioasa si inepta Bahmu care indubitabil sunt impreuna niste subspecii ....
    Stiti D-le Kapatos daca "prostii din baie" ar fi toti ca Mihai Bendeac si "desteptii sensibili si educati" se numesac Kapatos/Bahmu care culmea "au incercat sa o ajute pe evdent amarata si saraca cu duhul Ioana Tufar ??!! eu personal va doresc sincer sa va imbolnaviti,ramaneti fara slujba si fara casa si noi astialaltii(prostii din baie) sa ne amuzam de cum" odata marele Kapatos" e acum un homeless...
    Asa sa va dea D-zeu dupa cinste,bunatate si intentii oneste pe care le aveti voi si haita de hiene dresate sa ucida din trustul din care cu onor faceti parte

    P.S: Nu sunt nici PDL-is nici basist(Doamne cat ii urasc) dar cu siguranta nci nu cad in plasa trustului unuia care speculeaza prostia si frustrarea generala din Romania in beneficiu personal ca un gunoi securist ce e..
  • Iohana Iohana
    Simone este o MOLDOVEANCA,care s-a vazut sus si acum arunca cu noroi in cei cu probleme(ca Ioana Tufar)...la fel Bahmuteanu...de-aia s-a dus Prigoana ,depaaaarte de ea,e un om INFECT,cu un caracter salubru. Ar fi putut in particular s-o ajute,daca voiau,dar prostia omeneasca...o sa le dea D-zeu rasplata pentru ce fac...foarte urat,nu au si ele mame??? sa le corecteze?...dar pentru audienta,fac orice pot manca si un rahat in direct!
  • coman coman
    doamne fereste,astia au inebunit! bahmuteanca sa-si vada gunoiu din sufletul ei si nu murdaria exterioara a Ioane,bahmuteanca este jurnalist si nu stie sa vorbeasca Romaneste corect gramatical,iar marioneta de Horatiu este un gunoi public. Antena 1 sunte-ti o adunatura de prosti care face-ti bani pe necazul altora.aveti si voi copii si nu se stie cat ve-ti trai pe acest pamant,iar de aclo de sus printre stele Anda Calugareanu o va ocroti iar in voi va arunca cu mult noroi pe care nu o sa-l puteti curata toata viata.RUSINE
  • scarba scarba
    Simona e jurmalista? sa fim seriosi....sa-si dea demisia, urgent

Trimite un comentariu

sus