Skip to main content

Românii au talent, cel mai bun debut de până acum: peste cinci milioane de români pe minut

 

Publicitate

UPDATE. Show-ul Românii au talent a condus în audienţe şi în reluare. Cifrele, în continuare. 

DEBUT DE SEZON. Romanii au talent a înregistrat, vineri seară, cel mai bun debut din sezoanele de până acum: peste 5,3 milioane de români erau în fiecare minut pe show-ul de pe Pro TV. Vârfurile au sărit de 6,6 milioane de telespectatori.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audienţele primei emisiuni a sezonului trei Românii au talent:

LA NIVEL NAŢIONAL: Peste 5,3 milioane de români au fost în fiecare minut cu ochii pe prima ediţie Românii au talent din acest an. Locul doi pe interval, la mare distanţă, a fost deţinut de Acasă TV, care difuza Inimă de ţigan. Pe locul 3 a fost Antena 1.

Cota de piaţă a Pro TV a fost de 48%, ceea ce înseamnă că aproape jumătate dintre românii care se uitau la televizor erau pe Românii au talent.

Vârful de audienţă naţional: 6,65 milioane de români, la minutul 21.41.

LA NIVEL URBAN: Din totalul publicului, peste 2,6 milioane de telespectatori ai Pro TV pe intervalul Românii au talent au fost din oraşe. La nivel urban, pe locul doi a fost Antena 1, urmată de Antena 3.

Vârful de audienţă urban: 3,23 milioane de orăşeni la minutul 22.42.

SEGMENTUL COMERCIAL: Aproape 1,5 milioane de telespectatori Pro TV au fost din segmentul 18-49 de ani (26,5 rating pe zona comercială). Pe acest target, locul secund, Antena 1, înregistra 200.000 de persoane din targetul comercial (3,6 rating pe target).

Românii au talent este la al treilea sezon. Emisiunea a avut prima ediţie pe 11 februarie 2011 şi a fost urmărită, în medie pe minut, de 2,05 milioane de telespectatori din mediul urban (adică 17,8 rating).

Al doilea sezon a avut un start mai bun: aproape 2,3 milioane de telespectatori din mediul urban au urmărit în fiecare minut show-ul. La nivel naţional, startul sezonului doi a fost urmărit de peste 4,5 milioane de români în fiecare minut:

Audienţa posturilor TV pe intervalul Românii au talent vineri, 15 februarie:

URBAN NATIONAL
1 Pro TV 2.635.000 telespectatori pe minut (25,1 rtg) Pro TV 5.314.000 (27,9)
2 Antena 1 355.000 (3,4) Acasa 651.000 (3,4)
3 Antena 3 299.000 (2,8) Antena 1 625.000 (3,3)
4 Acasa 285.000 (2,7) Antena 3 429.000 (2,3)
5 National TV 207.000 (2) TVR 1 393.000 (2,1)

Reluarea Românii au talent, 1,8 milioane de telespectatori

Peste 1,8 milioane de români din toată ţara au urmărit reluarea Românii au talent, difuzată între 16.00 şi 19.00. Dintre aceştia, 913.000 de persoane erau din mediul urban. Minutul de aur a fost atins la 18.51, când o medie de 3,1 milioane de români din toată ţara erau pe Pro TV. Minutul de aur, la reluarea Românii au talent, a avut, pe segmentul urban, 1,3 milioane de telespectatori.

Al doilea clasat a fost postul Antena 1, care a difuzat Observator şi Mireasă pentru fiul meu. Postul de telviziune a înregistrat, pe tronsonul Românii au talent, o medie de 1,2 milioane de telespectatori la nivel naţional, dintre care 614.000 de persoane erau din mediul urban.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CTL CTL
    Foarte tare acest episod, astept cu nerabdare urmatorul episod.
  • Ionut Bunescu Ionut Bunescu
    Hah, ce-am mai râs, aproape mai mult ca la contrele postacilor de partid. Rezumat: Antena a încercat să aibă cu ce concura, nu a copiat cu nimic. Că emisiunile anteniste sunt mai slabe din toate punctele de vedere, de la regie, imagine, sunet, audienta etc, asta e, nu e motiv de cearta, dar se pare ca a fost de amuzament. Multumesc, domnilor, pentru zambete.
  • danB danB
    Hai A1! Hai ca se poate! Un betisor, doua, zece, daca trebuie, dar HAI ODATA, MAI APROAPE! :)
  • dragos dragos
    sunt atat de bine legate cadrele la montaj incat vad toate boom-urile in cadru, nu exista prim-planuri de la juriu...nu exista replici de la juriu, dar exista mult Pavel si Smiley. oare de ce mai exista juriu?
    orice "novice" vede ca publicul lipseste in cadrele cu juriu, dar apoi sunt puse cadre "cu mana" cand oamenii s-au bucurat la comanda si ar fi chiar in picioare sa vada ce se intampla pe scena... montaju repara multe, dar poate si strica mult. pana acum vad ca in afara de a tipa mult, nu prea ai argumente. eu zic sa te mai uiti o data la materiale. cei talentati - cu tobele si saritorii de la circ au primit minim spatiu, si nici nu intelegeai ce e cu ei, pe cand cei care au luat nu... care au fost 80% din emisiune, pareau fara numar. dupa atatia nu.. tragi o singura concluzie, Romania pare sa nu mai aiba talent!
  • paul paul
    Netalentatul cred ca simona gherghe,sigur vrea sa arunce "betisoarele murdare"in curtea vecinului,ceea ce nu e frumos!
  • Marius Marius
    Oamenii nu au fost obligati sa mearga la emisiune. Si-au asumat eventuala prezenta la TV...
  • Radu Radu
    Du-te si ia-ti un betisor de ureche.
  • Un netalentat Un netalentat
    Nu stiu de ce, dar aceasta emisiune mi-a adus aminte de ceara din urechi a Ancai Tufaru si de acea emisiune "emblematica" pe care toti ati blamat-o si ati pus-o la zid. Fiind totusi o emisiune de divertisment, mie mi-a creat aceeasi repulsie de ce "trofee" au putut aduce ei aduce in fata natiunii! Sa-ti bati joc de oameni mai slabi cu duhul si sa-i pui in situatii de a-si arata asa zisul talent, mi se pare grotesc. Sa le arati fetele pocite, transpiratia care li se prelingea pana in pamant, sa le scoti in evidenta naivitatea/prostia doar de dragul audientelor, iarasi mi se pare de prost gust, mai ales intr-o emisiune de divertisment. De ce se face una ca asta? Ca sa avem de ce rade? sa radem cu gura pana la urechi de niste bieti oameni care poate, in mintea lor, ei chiar cred ca sunt talentati?
    De fapt cred ca aceasta emisiune, cel putin din ce am spicuit aseara, doreste sa scoata in evidenta cat de netalentati sunt romanii!
  • alex alex
    se intorc "
  • alex alex
    in fecare emisiune se introrc in fiecare oras de cel putin 2 ori , deci o sa mai vezi oameni din Iasi
  • expertul expertul
    romanii au talent lider de audienta si la reluare, 8.7 rating pe urban si 8.6 rating pe comercial 18 49. titanic a fost lider de audienta, 9.7 rating pe urban si 11.1 rating pe comercial 18 49.
  • Pamfletarul Pamfletarul
    Am vazut la Iasi o mare de oameni care statea la coada sa-si arate talentul, dar cel ales sa fie difuzat a fost un cretin care a “cantat” versuri de Eminescu pe muzica lui “50 cent” dansand extrem de vulgar…Nu se face o selectie a materialelor difuzate sau idiotu’ a fost cel mai bun dintre ieseni? (valabil si pentru selectia de la Craiova…)
  • Horea Horea
    Imi lasa impresia ca unii dintre voi va HRANITI cu audiente!
    Ce atata importanta asa ceva? Iti place o emisiune, te uiti. Nu-ti place, schimbi canalul.
    Audientele, vreau audientele! Mami vreau bomboane!
  • alex alex
    ce sport ofera antena 1 sau gesepe tv care este o copie a sport.ro de acum 2-3 ani . Decat sa vad nationala romaniei la antena 1 ca aia mai au mai bine nu ma uit ce sa vad 4:3 fara HD slab rau , a mai au si ei un meci din Liga 1 in parteneriat cu dolce nici o problema ma uit pe dolce se vede de 1000 de ori mai bine decat la antena batraneasca
  • pentru Alex pentru Alex
    de ce ai râs cu lacrimi?
    te-ai uitat in oglindă ?

Trimite un comentariu

sus