Skip to main content

Au picat discuţiile dintre Digi şi postul lui Paszkany

 

vasile-dancu-david-nika

Publicitate

Transilvania Live, post deţinut de Arpad Paszkany şi Digi nu au ajuns la o înţelegere, după discuţii care ajunseseră într-o fază foarte avansată. Informaţia a fost confirmată pentru Paginademedia.ro de Vasile Dâncu, cel care ar fi trebuit să se ocupe de noul proiect rezultat în urma colaborării.

Transilvania Live şi Digi pregăteau o colaborare pentru a dezvolta un post de ştiri regional. Ce se va întâmpla în continuare?

Cel mai probabil, spune Vasile Dâncu pentru Paginademedia.ro, proiectul va fi dezvoltat doar de cei de la Digi (parte a grupului RCS, deţinut de Zoltan Teszari), sub coordonarea lui Dâncu:

“Înţeleg că Arpad Paszkany se gândeşte la o restrângere a activităţii postului  Transilvania Live. Am în vedere, pe de o parte, continuarea proiectului la care ţin şi, pe de altă parte, mă interesează să păstrez locurile de muncă ale celor de aici.

După ce voi vorbi cu Paszkany, care acum nu este în ţară, voi vedea dacă mai doreşte proiectul Transilvania Live. Dacă nu, eu voi lua proiectul de la zero, pentru că intenţia Digi de a face un post regional există mai departe. Nu condiţiile în care discuţiile au eşuat, voi face un nou proiect.”

Vasile Dâncu spune că intenţia lui Paszkany de a renunţa la Transilvania Live este mai veche:

“Încă din luna noiembrie, Paszkany ne-a anunţa că vrea să se concentreze pe proiectul Look TV, pe divertisment şi ar fi bine să găsim un partener.

De comun acord, am discutat cu Digi şi am convenit să începem negocierile pentru un proiect regional Digi Transilvania şi pentru un post Digi Cluj. Pentru ca totul să fie mai simplu, eu şi Ioan Rus i-am cedat acţiunile lui Paszkany şi am renunţat la toate funcţiile.

Am convenit că dacă acest proiect cu Digi iese, să rămân în aceast parteneriat. Tranzacţia nu a mai avut însă loc.”

La începutul lunii februarie, Transilvania Live era în discuţii avansate cu Digi, după cum Paginademedia.ro a scris aici. “Ne aflăm într-un proces de extindere care presupune şi o relaţie cu Digi, dar nu avem încă toate elementele puse la punct în acest moment. Încă lucrăm la proiect. Suntem în faze avansate”, spunea atunci Vasile Dâncu.

Despre subiect a scris şi site-ul local ştiridecluj.ro.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai grigore mihai grigore
    Ce a facut unguru Paszkany e simplu, s-a folosit de de credibilitatea lui Ioan Rus, de imaginea si profesionalismul lui Vasile Dâncu pentru a construi un post care sa serveasca intereselor maghiare din zona… Daca ne uitam la cine conduce acum postul, vedem ca unul care este pe statul de plata al ONG-urilor finantate de Budapesta iar celalalt este un profitor din totdeauna si un gropar de trusturi media… Doar ca ei nu inteleg ca iarna nu-i ca vara si ca daca ai avut tupeul de a trage in piept oameni de onoare, acestia te vor ierta dar sunt sigur ca, nu vor uita…
  • mad79 mad79
    care Transilvania live?
    De fiecare data cand m-am uitat,prezenta stiri doar din Cluj,asa ca post care sa reprezinte Transilvania nu era,poate post care sa reprezinte Clujul,da!
  • ion ion
    Imi pare rau de acest post. Mi se parea un post destul de decent si care reprezinta destul de bine regiunea respectiva.

Trimite un comentariu

sus