Skip to main content

Postul de știri al lui Paszkany, Rus și Dâncu, negocieri avansate cu Digi TV

 

vasile-dancu-david-nika

Publicitate

Transilvania Live, postul regional de știri deținut de Arpad Paszkany, Ioan Rus și Vasile Dâncu este în tratative avansate cu Digi, platforma lui Zoltan Teszari.

Informația publicată inițial pe blogul jurnalistului clujean Tiberiu Fărcaș a fost confirmată pentru Paginademedia.ro de Vasile Dâncu.

Vasile Dâncu, acționar și președintele Consiliului de Administrație al Transilvania Media Group a declarat în exclusivitate pentru Paginademedia.ro că discuțiile sunt în stadiu avansat, dar nu s-au finalizat.

Vasile Dâncu, pentru Paginademedia.ro:

“Ne aflăm într-un proces de extindere care presupune și o relație cu Digi, dar nu avem încă toate elementele puse la punct în acest moment. Încă lucrăm la proiect. Suntem în faze avansate și în scurt timp vom avea mai multe informații.”

“Este vorba de o extindere a proiectului regional, dar încă nu este nimic semnat.”

Grupul de media include, pe lângă postul de știri Transilvania Live și postul generalist Look TV. Cel mai probabil, parteneriatul cu Digi nu va include și acest canal.

Vasile Dâncu:

Look TV nu va intra, probabil, în acest proiect. Au fost discuții, dar nu avem nimic finalizat.”

Ce se va întâmpla cu acționariatul?

“Pot spune că, în principiu, este un proiect în care voi continua să am un rol important în dezvoltare. Structura acționariatului nu este încă definitiată”, a declarat Vasile Dâncu pentru Paginademedia.ro.

Informația privind parteneriatul Transilvania Live cu Digi a fost publicată inițial, pe blogul jurnalistului clujean Tiberiu Fărcaș.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Gurile rele de prin redactie spun ca maine, din 113 oameni, vor mai ramane 20. Paszkany deja a avut o intrunire cu personalul si acuzand ratingul "rusinos"al televiziunii, a spus ca el iese din afacere. Angajatii isi vor primi inclusiv banii pe februarie, a precizat acesta. We'll see!

Trimite un comentariu