Skip to main content

Postul de ştiri al lui Paszkany, Rus şi Dâncu, negocieri avansate cu Digi TV

 

vasile-dancu-david-nika

Publicitate

Transilvania Live, postul regional de ştiri deţinut de Arpad Paszkany, Ioan Rus şi Vasile Dâncu este în tratative avansate cu Digi, platforma lui Zoltan Teszari.

Informaţia publicată iniţial pe blogul jurnalistului clujean Tiberiu Fărcaş a fost confirmată pentru Paginademedia.ro de Vasile Dâncu.

Vasile Dâncu, acţionar şi preşedintele Consiliului de Administraţie al Transilvania Media Group a declarat în exclusivitate pentru Paginademedia.ro că discuţiile sunt în stadiu avansat, dar nu s-au finalizat.

Vasile Dâncu, pentru Paginademedia.ro:

“Ne aflăm într-un proces de extindere care presupune şi o relaţie cu Digi, dar nu avem încă toate elementele puse la punct în acest moment. Încă lucrăm la proiect. Suntem în faze avansate şi în scurt timp vom avea mai multe informaţii.”

“Este vorba de o extindere a proiectului regional, dar încă nu este nimic semnat.”

Grupul de media include, pe lângă postul de ştiri Transilvania Live şi postul generalist Look TV. Cel mai probabil, parteneriatul cu Digi nu va include şi acest canal.

Vasile Dâncu:

Look TV nu va intra, probabil, în acest proiect. Au fost discuţii, dar nu avem nimic finalizat.”

Ce se va întâmpla cu acţionariatul?

“Pot spune că, în principiu, este un proiect în care voi continua să am un rol important în dezvoltare. Structura acţionariatului nu este încă definitiată”, a declarat Vasile Dâncu pentru Paginademedia.ro.

Informaţia privind parteneriatul Transilvania Live cu Digi a fost publicată iniţial, pe blogul jurnalistului clujean Tiberiu Fărcaş.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • paul paul
    Gurile rele de prin redactie spun ca maine, din 113 oameni, vor mai ramane 20. Paszkany deja a avut o intrunire cu personalul si acuzand ratingul "rusinos"al televiziunii, a spus ca el iese din afacere. Angajatii isi vor primi inclusiv banii pe februarie, a precizat acesta. We'll see!

Trimite un comentariu

sus