Skip to main content

România dansează, pe primul loc după media de audienţă. Show-ul, depăşit pe intersecţia cu Ernest şi cu filmul Pro

 

romania danseaza - antena 1

Publicitate

AUDIENŢE. A doua ediţie a emisiunii România dansează, de pe Antena 1, a fost pe primul loc după media audienţei emisiunii, atât la nivel naţional, cât şi la oraşe şi pe publicul comercial.

Faţă de săptămâna trecută, când a fost lider pe toată durata emisiunii, de această dată România dansează a fost depăşită pe intersecţia cu filmul Teroare în Paris, de pe Pro TV şi cu Ochii din umbră (Kanal D). După ce filmul s-a terminat, audienţa Antena 1 a crescut.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audienţa celei de-a doua ediţii România dansează:

LA NIVEL NAŢIONAL. La România dansează s-au uitat 2,1 milioane de români în medie în fiecare minut. Pe intervalul show-ului jurizat de Mihai Bendeac şi CRBL la Pro TV erau 1,86 milioane de telespectatori.

LA NIVEL URBAN. Aproape 1,3 milioane de telespectatori ai concursului de dans au fost din mediul urban. Pe intervalul emisiunii, pe Pro TV erau puţin peste un milion de orăşeni în fiecare minut.

SEGMENTUL COMERCIAL. România dansează a fost pe primul loc şi pe targetul comercial (o noutate faţă de săptămâna trecută). Astfel, Antena 1 avea 741.000 de telespectatori pe minut între 18 şi 49 de ani pe intervalul concursului (13,4 rating pe segment). La Pro TV se uitau 618.000 de persoane din segmentul comercial (11,1 rating).

Audienţa posturilor TV duminică, 24 martie, pe intervalul emisiunii România dansează:

NATIONAL URBAN
Antena 1 2.102.000 telespectatori pe minut (11 rtg) Antena 1 1.294.000 (12,3)
Pro TV 1.860.000 (9,8) Pro TV 1.011.000 (9,6)
Kanal D 1.731.000 (9,1) Kanal D 677 (6,5)
Prima TV 710.000 (3,7) Antena 3 366.000 (3,5)
Acasa 706.000 (3,7) Prima TV 325.000 (3,1)

România dansează, depăşită pe intersecţia cu filmul Teroare în Paris

Dacă după media emisiunii concursul a fost pe primul loc, pe intersecţia cu filmul Teroare în Paris (Pro TV) şi cu Ochii din umbră (Kanal D) clasamentul a fost diferit.

La nivelul întregii ţări, pe primul loc a fost Kanal D, cu Ernest, urmată de Pro TV, cu filmul şi apoi de România dansează.

La nivel urban, pe intersecţia cu filmul de pe Pro TV, Antena 1 a fost pe locul doi, la o diferenţă de 40.000 de telespectatori în urma producţiei Teroare în Paris.

Audienţa posturilor TV pe intervalul în care România dansează s-a intersectat cu filmul Teroare în Paris (Pro TV) şi cu Ochii din umbră, de pe Kanal D:

NATIONAL URBAN
Kanal D 2.234.000 telespectatori pe minut (11,7 rating) Pro TV 1.201.000 (11,5)
Pro TV 2.176.000 (11,4) Antena 1 1.157.000 (11)
Antena 1 1.905.000 (10) Kanal D 865.000 (8,2)
Acasa 969.000 (5,1) Prima 397.000 (3,8)
Prima 856.000 (4,5) Antena 3 311.000 (3)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Karol Karol
    Gusturile nu se discuta, insa nivelul consumatorilor tv spune multe daca Ernest cu emisunea lui a fost lider de audienta. Romania danseaza din punctul meu de vedere este o emisiune reusita. Nici mie nu-mi place Bendeac , dupa ce a plecat de la Mondenii a avut numai emisiuni penibile , insa ca si jurat este ok. Oricum juriul este mult mai placut decat la cele doua editii XFactor, care a fost distrus de Antena1, care nu are nicio treaba cu varianta originala.
  • tomdegetelul tomdegetelul
    @expertul(lu'peste)
    aaaa acuma e bine ca pro tv a batuto pe antena 1 la urban nu pe comercial dar cind pierde pe urban si cistiga pe comercial zici ca asa e pro tv e interesat doar de comercial.Cine sa te mai inteleaga si pe tine sluga prostevista ce esti
  • Expertul, Expertul,
    @tomdegetica, esti penibil. daca citesti, romania danseaza a fost depasita de film pe urban pe intervalul comun de difuzare. antena 1 a crescut doar dupa terminarea filmului.
  • UnPixelAlbastru UnPixelAlbastru
    Totusi, cel mai interesant lucru de mentionat este ca duminica seara, in prime time, Kanal D a fost lider.
    Cu o emisiune de 2 lei a batut un film bun si destul de nou de pe Protv si o emisiune in care s-au investit multi bani de pe Antena 1.
  • tomdegetelul tomdegetelul
    @dan
    nu toate televiziunile vor sa faca audienta (falsa) a romanilor n au talent ca nu e un standard in materie de televiziune nici comedia aia ieftina de pe prost tv cu 5 ciumpalaci(3 in juriu si 2 prezentatori)
  • tomdegetelul tomdegetelul
    pt expertul
    relaxeazate baiete ca de nu faci infarct de atita grija. cind cum unde au fost difuzate tu nu stii?te oftici ca antena a castigat pe comercial?doamne ce sluga prostevista esti
  • tomdegetelul tomdegetelul
    da la romanii n au talent unde se duc toti nespalatii si aschilopatii cum este mai dorule,daca aici zici ca sunt doar babe?iar gartos cum e la romanii n au talent?e penibil dar lumea se uita ca e prost tv nu?
  • mad79 mad79
    Antena 1 se lauda cu Antena 3 :))
  • Andrei Andrei
    Antonie..se citeste articolul.. si scrie clar show-ul a fost depasit de Ernest si de filmul Pro !! Ce vrei mai mult ?? E clar ca lumina !!!!.. ca pe acest interval cand a avut concurenta show-ul nu a facut fata !!!! ..audienta au luat-o dupa 22 ( cand s-au terminat cele doua ) si n-au avut cu cine sa se bata decat bataie eventual pe publicul pensionar sau somer care dimineata nu pleaca la munca !!!
  • antonie antonie
    petrisor v-a bagat in ceata inca o data. a dat un titlu de nimeni nu citeste articolul. Romania Danseaza a batut pe toate targeturile si tot nu e bine. nici cand bate nu sunt promourile si emisiunea buna. ciudat. n-am auzit niciun telespectator care sa vorbeasca de montaj... eu zic ca ii roade pe unii ceva...
  • Radu100% Radu100%
    Perfect de acord cu tine, sper sa auda si cei de la Antena 1.
  • Radu100% Radu100%
    @tomdegetelul: e o bila alba ptr Antena 1 ca a fost pe primul loc la publicul comercial, dar nu crezi c-ar fi trebuit sa fie si la general avand in vedere formatul emisiunii? Nu este vina publicului ca nu s-a uitat, cei de la Antena 1 nu stiu sa faca marketing si-si dau cu stangul in dreptul.
  • Radu100% Radu100%
    @tomdegetelul: Inteleg ce vrei sa spui, dar nu cred ca cei de la Antena 1 sunt obligati sa difuzeze o opinie a aceleiasi persoane de doua ori in aceeeasi emisiune. Si ca drept dovada, exista inregistrarea emisiunii. Camerele sunt puse prea mult pe JURIU si spectatorii din sala, momentele importante ale prestatiei concurentului sunt ratate, adica nedifuzate. Sunt chestiuni elementare care nu stiu cum cei de la Antena 1 NU le observa. Repeta aceeasi greseala ca si la X Factor. O spun ca un telespectator al Antenei 1, dar cand ceva nu-mi convine, schimb.
  • Expertul, Expertul,
    Petrisor ce audienta a avut filmul teroare in paris pe comercial? in ce interval orar au fost difuzate filmul respectiv romania danseaza?
  • steven steven
    Bine ca am HBO,unde am vazut aseara un film exceptional!

Trimite un comentariu

sus