Skip to main content

TVR2 şi-a ales emisiuni noi pentru grila de primăvară

 

Cătălin Mireuţă Foto: jurnalul.ro
Cătălin Mireuţă

Foto: jurnalul.ro

Concursul intern pentru proiecte de emisiuni ale grilei de primăvară TVR2 s-a încheiat într-o primă etapă, fiind selectate emisiuni de cultură, divertisment, învăţământ şi pentru copii.

Astfel, emisiunea cu titlul provizoriu ”BAC 2013” va fi difuzată de luni până vineri, între orele 15.00-16.00, proiectul câştigător fiind propus de Camelia Boştină, Steluţa Matios şi Diana Dumitru. Comisia concursului a precizat că vor fi stabilite împreună cu managementul canalului: titlul final, moderatorii, alocarea bugetară şi de resurse, precum şi etapele de începere a producţiei.

Cătălin Mireuţă (Divertis) (foto sus) a propus şi a câştigat la emisiuni de divertisment, cu ”Dependenţi de comedie”. Emisiunea va avea o durată de două ore şi se va difuza sâmbăta, de la 20.00.

Emisiunea pentru copii se va difuza duminica, între 10.30 şi 12.00 şi va avea titlul provizoriu de ”Start la joacă”. Proiectul a fost propus de Luiza Fulea şi Claudia Nicolau Florea. De asemenea, a fost desemnat câştigător şi proiectul ”A fost odată”, propus de Luminiţa Iordănescu, Radu Iordănescu şi Claudia Motea.

O emisiune de tip magazin cultural va fi realizată de luni până vineri, de la 19.00 la 20.00. Proiectul ”Magazin de arte şi industrie”, propus de mai mulţi autori (printre care Diana Dumitru, Andra Gavril şi Carmen Movileanu) a fost desemnat câştigător.

Emisiunea de info-tainment a rămas memontan fără un câştigător. Conducerea TVR 2 va propune mai multor autori de proiecte transformarea acestora în rubricile unui posibil proiect. Intrarea în producţie va fi precedată de realizarea unui pilot.

De asemenea, nici emisiunile de cultură ”Arta spectacolului” şi ”Seara tinerilor producători” nu au avut desemnat un câştigător.

CITEŞTE ŞI:

Rezultate concurs: Cristi Tabără va realiza o emisiune de turism la TVR1

Grila de primăvară: TVR va avea o emisiune la concurenţă cu Badea şi Banciu

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Catalin Catalin
    Ma bucur mult pentru aceste schimbari in grila de programe. Dar de ce nu isi are locul ca emisiune culturala la TVR 2 si emisiunea OMUL SI TIMPUL, ca la TVR1 nu mai au spatiu sa fie introdusa. OMUL SI TIMUL, o emiune excelenta, sa fie difuzata sambata de la 8.00-9.15, asa cum era pe TVR 1.
  • Ponta Ponta
    Nu mai pomenii de Trofin ca ma apuca draci!
    Asta lua un salariu cat patru amarati de jurnalisti cu studii superioare.
  • GEORGE GEORGE
    E ceva, trebuie sa recunosc. dar e prea putin pentru un canal de televiziune naționala. Televiziune care, intre altele, trebuie sa mai iasa si din fundatura in care a intrat si sa-si atraga un public.Nu cred ca acel Mireuta va face ceva valabil cu „Dependenti de comedie”. O astfel de emisiune e perfecta, mai ales ca e sambata, cand nu are concurenta, dar.. cu Mireuta? Cred ca mai potrivit ar fi fost Trofin de la Cluj. Alo, TVR 2 ai de muncit foarte mult sa te impui!

Trimite un comentariu

sus